Βράβευση Ευάγγελου Κρητικού για την προσφορά του ως προσωπικότητα της Ελληνικής Ναυτιλίας στην Ελληνική κοινωνία

0
4914

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

Την Παρασκευή 08/12/2023 στην αίθουσα δεξιώσεων ΑΒΑΚΕΙΟΝ βραβεύτηκε ο κ. Κρητικός Ευάγγελος , πρόεδρος της Πανδωδεκανησιάκης Ενωσης και ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της KRITIKOS SHIPPING LINES MARITIME COMPANY  KRITIKOS GROUP OF COMPANIES για την προσφορά του ως προσωπικότητα της Ελληνικής Ναυτιλίας στην Ελληνική κοινωνία, βραβεύτηκε με το βραβείο VAPORIA AWARDS 2023 από τον οργανισμό VAPORIA MARINE / AWARDS.

H επιλογή του έγινε ανάμεσα  σε δεκάδες προσωπικότητες  του Ναυτιλιακού  χώρου , του ελληνικού επιχειρείν και του κοινωνικού γίγνεσθαι.   Τα κριτήρια με  βάση τα οποία επιλέχθηκε είναι οι καινοτόμες δράσεις του στα κοινωνικά δρώμενα και οι πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει τοσο σε εθνικο όσο και se πανευρωπαϊκό επίπεδο με απτά και σαφή αποτελέσματα τόσο σε θεσμικό , όσο και σε οικονομικό , και  κοινωνικό επίπεδο που επηρεάζουν άμεσα την καθημερινότητα εκατομμύριων ευρωπαίων  πολιτων.

Το βραβείο το παρέλαβε από τον Βουλευτή Κέρκυρας και τομεάρχη ναυτιλίας και  νησιωτικής πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ Αυλωνίτη Αλέκο,  ο οποίος εκπροσωπούσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Κασσελακη Στέφανο.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν υπουργοί , βουλευτές , γενικοί γραμματείς ξένοι διπλωμάτες και πλήθος προσωπικοτήτων της ελληνικής ναυτιλίας και κοινωνίας .

 

 

Εκ της γραμματείας

ΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ

 

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ ΒΡΑΒΕΙΟΥ VAPORIA AWARDS 2023 ΑΠΟ ΤΟΝ

ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΑΥΛΩΝΙΤΗ ΑΛΕΚΟ ΠΟΥ ΕΚΡΟΣΩΠΟΥΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ ΣΤΕΦΑΝΟ

 

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΤΗΣ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ

ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΤΟΥΛΑΚΗ ΜΑΝΩΛΗ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΤΗΣ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΙΟ ΠΟΛΙΤΗ

ΕΚΔΟΤΗ  ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ MARITIME INTELLIGENCE ΚΑΙ ΙΔΡΥΤΗ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ LIBERTY PRESS

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ