«Γιατί να μην βάλουμε στα παιδιά μάσκα»! Απίστευτο αυτό που ειπώθηκε στον «αέρα»

1
9351
Χωρίς λόγια

Εδω και καιρο ομως μελετη εχει αποφανθει οτι..

Εκρηκτική νέα μελέτη για τις μάσκες!!! Τι φέρεται να έχουν προκαλέσει σε παιδιά και μεγάλους

Όλες οι έρευνες εκτός Ελλάδος…

Μια νέα μελέτη από Γερμανούς ερευνητές κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι μάσκες για τον COVID μπορούν να προκαλέσουν δηλητηρίαση από διοξείδιο του άνθρακα όταν φοριούνται ακόμη και για σύντομες περιόδους και μπορεί να έχουν συμβάλει σημαντικά στη θνησιγένεια όταν φοριούνται από εγκύους γυναίκες, καθώς και στην δυσλειτουργία των όρχεων και την γνωστική εξασθένιση στα παιδιά, μεταξύ άλλων καταστροφικών προβλημάτων υγείας.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η έρευνα, που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Heliyon , περιλαμβάνει μια ανασκόπηση 43 προηγούμενων δημοσιευμένων μελετών σχετικά με την έκθεση στο CO2, την χρήση μάσκας και την εγκυμοσύνη.

Η μελέτη σημειώνει ότι ακόμη και η βραχυπρόθεσμη έκθεση σε συγκεντρώσεις CO2 τόσο χαμηλές όσο 0,3% προκάλεσε εγκεφαλική βλάβη, αυξημένο άγχος και εξασθενημένη μνήμη τόσο σε εγκύους αρουραίους όσο και σε νεαρά ποντίκια σε μία μελέτη.

Σε μια άλλη έρευνα, όταν τα αρσενικά ποντίκια εκτέθηκαν σε 2,5 τοις εκατό CO2 για τέσσερις ώρες, τα κύτταρα των όρχεων και το σπέρμα καταστράφηκαν. Η ισοδύναμη ποσότητα για τον άνθρωπο θα ήταν 0,5 τοις εκατό του CO2 κατά την ίδια χρονική περίοδο.

Ένα άλλο πείραμα ανακάλυψε ότι θνησιγένεια και γενετικές ανωμαλίες εμφανίστηκαν σε έγκυους αρουραίους που εκτέθηκαν σε μόλις 3 τοις εκατό CO2, το οποίο θα ήταν ίσο με 0,8 τοις εκατό για τους ανθρώπους.

Η μελέτη επισημαίνει επίσης έρευνα που διαπίστωσε ότι μόλις πέντε λεπτά φορώντας μάσκα είχαν ως αποτέλεσμα τα επίπεδα CO2 να αυξάνονται μεταξύ 1,4 τοις εκατό και 3,2 τοις εκατό.

Ενώ σημειώνουν ότι η ανασκόπηση παρέχει μόνο «περιστατικά στοιχεία», οι ερευνητές κάνουν αναφορά στην  αύξηση των θνησιγενών γεννήσεων  κατά την διάρκεια της πανδημίας, λέγοντας ότι οι μάσκες θα μπορούσαν να έχουν συμβάλει.

Επίσης, έρευνα δείχνει «μειωμένη λεκτική, κινητική και συνολική γνωστική απόδοση σε παιδιά που γεννήθηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας».

photo intime/el.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ