Επώνυμες αντιδράσεις για τα εμβόλια κατά του Covid-19

20
6404

Τι λένε ο Λάκης Λαζόπουλος και ο βουλευτής – χειρουργός Νίκος Παπαδόπουλος

Ποιος είδε τον Λάκη Λαζόπουλο και δεν τον φοβήθηκε εναντίον του δημοσιογράφου του ΣΚΑΙ, Άρη Πορτοσάλτε, ο οποίος σε τηλεοπτική του παρουσία σχολίασε τον θάνατο του Βασίλη Καρρά, λέγοντας ότι εκτός από τα προβλήματα υγείας που είχε ο λαϊκός τραγουδιστής, νοσούσε από Covid-19. Και ούτε λίγο ούτε πολύ υπονόησε ότι από αυτό πέθανε ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής, προκαλώντας την αντίδραση του Λάκη.

Ο Λάκης Λαζόπουλος μέσα από το προσωπικό του podcast απάντησε στον Πορτοσάλτε στα όσα άκουσε.

Συγκεκριμένα είπε: «Ρε Πορτοσάλτε πραγματικά πόσο μ@λ@κες μας περνάς; Πέθανε από covid ο Βασίλης Καρράς; Αυτό κατάλαβες εσύ; Εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι σε βάζουν οι φαρμακευτικές εταιρείες να ανακινείς το θέμα πάλι, υποχρεωτικότητας, εμβολιασμών.

Ξαναρχίζουν να βγαίνουν πάλι όσοι δεν έχουν ντροπή -κι εσύ ανήκεις σίγουρα σε αυτούς- και δεν έχουν ζητήσει μία συγγνώμη που μας έλεγαν ότι τα εμβόλια αυτά θα μας σώσουν… Ξέχασες τι έλεγες; Σταμάτα… Συγχαρητήρια για το θράσος σου αλλά λυπήσουν τη νοημοσύνη μας», ανέφερε.

Επίσης την αντίθεση του για τα εμβόλια του Covid-19 εξέφρασε και ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης του κόμματος «ΝΙΚΗ» και καρδιοχειρουργός, Νίκος Παπαδόπουλος.

«Δυστυχώς με αυτά που ακούμε στις μέρες μας, ξαναγράφεται κυρίες και κύριοι η ιατρική επιστήμη σε “μελανές” βέβαια σελίδες. Το αφήγημα της επιτυχίας των γονιαδιακών ενέσεων, ήταν από την αρχή καταδικασμένο σε αποτυχία και το ξέρετε.

Ακόμη και ο ορισμός του εμβολίου άλλαξε από την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας για να περάσει αυτό το εμβόλιο. Εμβόλιο κυρίες και κύριοι (…) που παράγει μια τοξίνη ή πρωτεΐνη του ιού», τόνισε μεταξύ άλλων ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

00:00
03:52

zougla.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τώρα με την δήλωση αυτή του τοιούτου όλα μπήκαν στην θέση τους.
    Ρε δεν πας να δεις αν έρχομαι?
    Δεν είμαστε όλοι σαν τον βλήμα τον Τραγικό.

    • Η αντίληψη σου είναι στο μείον…. Εχεις υποστεί λοβοτομη και για κάθε τι που δεν μπορείς να δικαιολογησεις σου φταινε οι άλλοι…. Το στραβό σου το κεφάλι φταίει… Πηγες για την 8η αναμνηστικη? Αιωνια η μνημη….

      • Για λοβοτομή μιλαει ποιος?
        Ο ΑΡΧΙΒΛΑΞ της μακακίας?
        Δεν πάει να κοιτάξει τα χάλια του παρά κάθεται και ανανίζεται με θέματα που ούτε κάν έχει σχέση και μόρφωση!!!

        • Δεν έχει να κάνει με την μόρφωση ρε έξυπνε το θέμα τον εμβολίων ,διότι ούτε οι γιατροί γνωρίζουν τι περιέχει το εμβόλιο ,αλλά για να ξεκουραστούν από τους πολλούς ασθενείς που δεν άντεχαν άλλο ,φώναζαν κ εκραζαν για να το κάνει ο κόσμος μπας κ πάνε στο σπίτι τους να ξεκουραστούν .Όσους γιατρούς ρώτησα μου είπαν με ειλικρίνεια ότι δεν γνωρίζουν ούτε τον Κορωναίο ουτετι περιέχει το εμβόλιο .Το γενικό συμπέρασμα είναι ότι φτιάχτηκε ο ιός για κάποιο λόγο ,πρώτον για να φύγουν κάποιοιαπο Κορωναίο κ άλλοι από τα εμβόλια ,για μείωση του πληθυσμού τι δεν καταλαβαίνεις ?? Κ το τρίτο κ φαρμακερό ,για να γίνει σε όσους βάλουν τα εμβόλια το προ σφράγισμα του αντιχρίστου ,αυτό κύριος τους ενδιέφερε .Αυτοί που δεν έβαλαν το εμβόλιο είναι ομολογίτες πίστης .

  2. Θυμάστε τον Πορτοσάλτε που έλεγε »εμβόλιο με το ζόρι». Τον θυμάστε που έλεγε »θες τη σύνταξη σου κύριε συνταξιούχε? εμβολιάσου» Υπάρχει Θεός και θα σε κρίνει όμως, κάθαρμα!

    • Ευτυχώς με το καλό η το κακό εμβολιάστηκε το κρίσιμο ποσοστό και την γλυτοσαμε.Απο εκεί και πέρα είπαμε θα φύγουν μερικοί έξυπνοι που δεν ήθελαν νααλαξει το dna τους.Το βασικό τώρα είναι ότι δενεπιρεαζουν την κοινωνία.Αν θέλουν να μην κάνουν ποτέ εμβόλιο δεν ενδιαφέρει κανέναν.Αν και εγώ θα ήθελα να μην δίνουν κανένα φάρμακο σε κανέναν ανεμβολιαστο για το covid.Ειναιμια επιλογή να ακούς πολιτικούς δημοσιογράφους,πολιτικούς κλπ και όχι γιατρούς.Οποτεπψς ζητάς φάρμακα και γιατί πας σε γιατρό αν αρρωστήσεις;

      • Αν σου βαστάει κάνε κλικ στην ετικέτα πιο πάνω που λέει »ξαφνικίτιδα» να δεις τι γίνεται! Δεν θα ξέρεις τι να πρωτοδιαβάσεις! Και έλα να μου τα ξαναπείς αυτά, αν έχεις βέβαια το κουράγιο!

        • Αυτό ακριβώς λεω.Αν αρρωστήσεις από covid πιθανώς θα φύγεις ξαφνικά ειδικά αν είσαι ανεμβολιαστος.

        • Γιατί ακούτε ανθρώπους άσχετους με το αντικείμενο.
          Ρε γιατί δεν λαμβάνετε υπόψιν σας τον ίδιο τον ιό?
          Πόσα σπίτια κλείσανε προεμβολίων?
          Αλλά ή είναι να είσαι μακάκας η να μην είσαι είσαι.

        • Φόρα ρε όρνιο των Ευαγγελάτων τη μασκούλα σου ακόμα και μέσα στο σπίτι και τράβα να κάνεις και το επικαιροποιημένο όπως το έχουν ονομάσει εμβόλιο! Άντε και αιωνία σου η μνήμη!

  3. Άνθρωποι της τέχνης , λέμε τώρα,Που ήσασταν εδώ και τρια χρόνια ;;

  4. Μα ο Παπαδοπουλοςτης Νίκης Γιαυτο έγινε βουλευτής.Αυτα έλεγε για να πάρει τη ψήφο των ψεκασμένων.

  5. Τα εμβόλια είναι απολύτως ασφαλή και αποτελεσματικά. Για αυτό να πάτε να εμβολιαστείτε όλοι, για το καλό σας είναι άλλωστε. Εγώ δεν έχω κανένα προσωπικό όφελος.

  6. πόσο εθισμένος στα εμβόλια και του ψευτο ειδικούς της τηλεόρασης μπορεί να είσαι; Ποιοί είναι οι γιατροί που ακούς; η Παγώνη και ο Βασιλακόπουλος που έκαναν κωλοτούμπα για να μην φάνε ξύλο από τον κόσμο επειδή τους τρομοκράτησαν για να εμβολιαστούν; Πόσοι είναι τώρα οι πλήρως εμβολιασμένοι σαν εσένα; ΛΙΓΟΙ γιατί ευτυχώς οι περισσότεροι ξύπνησαν μετά την δεύτερη δόση επειδή είδαν τις παρενέργειες που προκάλεσαν σε αυτούς τους ίδιους, ή σε συγγενείς, φίλους ή γνωστούς. Πάμε τώρα να μας πείς από τι ακριβώς γλύτωσες; Από την πανδημία που σέ έπεισαν ότι θα πεθάνεις; Πόσοι πέθαναν πραγματικά από τον covid και όχι επειδή μπήκαν σε εντατική αλλά είχαν άλλα προβλήματα υγείας και έφυγαν από αυτά και όχι από τον ιό; Τέλος, για πες μου και ένα , μόνο ένα φάρμακο από αυτιά που δεν θέλεις να δίνουν σε ανεμβολίαστο που υπάρχει για την θεραπεία από τον covid; Να σου πω εγώ; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ !! άντε κλείσε ραντεβού τώρα για την επόμενη δόση. Είναι επικαιροποιημένο, θα σε προστατέψει και από την κλιματική κρίση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ