Βόλος: Νεκρή στην αυλή του σπιτιού της 63χρονη | Ηράκλειο: Νεκρή 61χρονη μετά από συνήθη χειρουργική επέμβαση

4
9084

Θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία ο χαμός 63χρονης στον Βόλο.

Μία 63χρονη στον Βόλο αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία το απόγευμα του Σαββάτου, ενώ βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού της στα Παλαιά, και σε λίγα λεπτά εξέπνευσε.

Σύμφωνα το taxydromos, οι απεγνωσμένες προσπάθειες της οικογένειάς της να τη σώσει και η άμεση κινητοποίηση ασθενοφόρου από το ΕΚΑΒ Βόλου, δυστυχώς δεν απέτρεψαν το μοιραίο.

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε από το πλήρωμα ασθενοφόρου στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Ηράκλειο: Νεκρή 61χρονη μετά από χειρουργική επέμβαση

Γυναίκα 61 ετών άφησε απροσδόκητα την τελευταία της πνοή χθες Σάββατο 09/12 το απόγευμα σε ιδιωτική κλινική του Ηρακλείου Κρήτης, μετά από συνηθισμένη χειρουργική επέμβαση στην καρδιά που είχε πραγματοποιηθεί στις 4 Δεκεμβρίου.

Η γυναίκα, που υποβλήθηκε σε επέμβαση καρδιάς πριν από λίγες ημέρες, ξαφνικά εξέπνευσε χθες, προκαλώντας αναταραχή στο ιατρικό περιβάλλον και αναστάτωση στην οικογένειά της.

Οι συγγενείς της σοκαρισμένοι από τον αιφνίδιο χαμό της αγαπημένης τους ζήτησαν τη διενέργεια νεκροψίας, με σκοπό να διαπιστωθούν ενδεχόμενες ευθύνες για τον απροσδόκητο θάνατο της.

Η οικογένεια εξέφρασε την ανάγκη για διαφάνεια και δικαιοσύνη σχετικά με τα αίτια του θανάτου, καθώς και για τη διασφάλιση ότι κάθε πιθανή ευθύνη θα ερευνηθεί προσεκτικά. Η νεκροψία αναμένεται να πραγματοποιηθεί σύντομα, και η οικογένεια ζητά από τις αρμόδιες αρχές να εξετάσουν προσεκτικά τα αποτελέσματα.

Νεκρός άντρας δίπλα σε στάση λεωφορείου

Σε εξέλιξη οι έρευνες στη Θεσσαλονίκη για άντρα που βρέθηκε νεκρός δίπλα από στάση λεωφορείου. Η σορός του 62χρονου μεταφέρθηκε στο ΑΧΕΠΑ…Νεκρός δίπλα σε στάση λεωφορείου βρέθηκε σήμερα ένας 62χρονος άνδρας στη δυτική Θεσσαλονίκη. Ειδικότερα, οι αστυνομικές αρχές ενημερώθηκαν λίγο μετά τη 13.30 για την ύπαρξη άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του επί της οδού Μοναστηρίου, κοντά στο ύψος των ΚΤΕΛ Μακεδονία.

Στο σημείο έσπευσε η ΕΛΑΣ και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο ο 62χρονος ήταν ήδη νεκρός και η σορός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.Εξετάζεται το ενδεχόμενο να επρόκειτο για άστεγο, ενώ ο θάνατος του 62χρονου άντρα ήταν αιφνίδιος, σύμφωνα με την αστυνομία.

nassosblog.gr

Ηράκλειο: Διασωληνώθηκε 17χρονη μαθήτρια που υπέστη ανακοπή έπειτα από αλλεργικό σοκ

Πηγή: cretapost.gr

Πέθανε 33χρονος δημοσιογράφος που υποστήριζε την απόλυση των αρνητών εμβολίων

Πέθανε ο 33χρονος Καναδός δημοσιογράφος του MSM Ian Vandaelle, μεγάλος υπέρμαχος του εμβολίου κατά του κορωνοϊού. Υποστήριξε τα διαβατήρια εμβολιασμού και ήθελε να απολυθούν όσοι αρνούνταν τα εμφόλια.

Η σύντροφός του Stephanie Hughes είπε ότι νοσηλευόταν στο νοσοκομείο από τις 18 Νοεμβρίου. Την Τετάρτη αφαιρέθηκε το σύστημα υποστήριξης ζωής και πέθανε.

Ο Vandaelle εργάστηκε ως ρεπόρτερ και συντάκτης για το Financial Post και στο παρελθόν εργάστηκε στο BNN Bloomberg.

Μιλούσε τακτικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού, την εισαγωγή των διαβατηρίων εμβολιασμού και τους αρνητές εμβολιασμού.

korakas-news.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εσείς οι ξύπνιοι τί έχετε να πείτε????? Ζητώ το σύστημα που κατάφερε να πείσει τον κόσμο ότι είναι αναλώσιμα πειραματοζωα…. Ξανά ψηφίστε τους…

  2. για όνομα του Θεού πια. Τι εμμονή έχεις πάθει πίσω από κάθε απώλεια να ξυπνάς από το λήθαργο και να τρέφεσαι από τα θανατικά? Αυτά δεν είναι νορμάλ πράγματα.Έχει καταντήσει μανία. Από όσο βλέπω δε σχολιάζεις πουθενά αλλού. Μόνο τους θανάτους. Ρε συ σοβαρά τώρα, σύνελθε. Ξέρεις ποιοι έκαναν εμβόλιο από όλους αυτούς? Πόση βεβαιότητα πια. Κανείς άλλος δεν ασχολείται πλέον. Ήθελα να ήξερα τι σου τρέφει όλη αυτή η εμμονή, διότι κάπου σε εξυπηρετεί. Μόνο ψυχολόγος θα σε βοηθήσει.

    • Πες ρε ότι σου έχει πάει να και άσε τα λόγια τα παχιά! Προφανώς το έχεις μετανιώσει που πήγες και τρυπήθηκες γιατί κατάλαβες ότι σε εξαπάτησαν! Πολύ αργά για δάκρυα όμως! Το φαρμάκι που έβαλες μέσα σου δεν μπορείς πια να το βγάλεις! Ότι είναι να γίνει θα γίνει!

  3. Τα εμβόλια δεν έχουν καμία σχέση με αυτούς τους θανάτους. Για αυτό να πάτε να εμβολιαστείτε όλοι, για το καλό σας είναι άλλωστε. Εγώ δεν έχω κανένα προσωπικό όφελος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ