Θρίλερ με την εξαφάνιση της Χρυσάνθης: «Αντιμετώπισε ψυχολογικό πρόβλημα», λέει η μητέρα της

0
4790

«Την αγαπώ πάρα πολύ και θέλω να γυρίσει σπίτι», δήλωσε η μητέρα της Χρυσάνθης που εξαφανίστηκε στη Θεσσαλονίκη.

Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση της 34χρονης Χρυσάνθης από ται Δαβατά της Θεσσαλονίκης, τα ίχνη της οποία αγνοούνται από την περασμένη Παρασκευή.

Η γυναίκα έφυγε εντελώς απροειδοποίητα από το σπίτι όπου έμενε με την οικογένεια της ενώ η μητέρα της δήλωσε ότι παίρνει φαρμακευτική αγωγή λόγω ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετώπισε.

Συγκεκριμένα η Αγγελική Αντωνίου, μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» στο ΜEGA για την εξαφάνιση της κόρης της.

«Εμείς από την Παρασκευή που έγινε η εξαφάνιση, καθημερινά είμαστε στους δρόμους. Σύμφωνα με μαρτυρίες των πολιτών, είμαστε στους δρόμους και κινούμαστε συνέχεια στα σημεία που μας λένε. Παρ’ όλα ταύτα, δεν μπορέσαμε να την εντοπίσουμε. Η Χρυσάνθη το τελευταίο διάστημα, δηλαδή περίπου ένα μήνα, αντιμετώπισε κάποιο ψυχολογικό θέμα. Έκτοτε, άρχισε να είναι σε κάποια συναισθηματική πίεση, ψυχολογική, με αποτέλεσμα σήμερα να είμαστε σε αυτό το σημείο».

Σχετικά με το εάν μίλησε με άνθρωπο που την εκφόβιζε ή κάποιον από την εταιρία της, η μητέρα της είπε πως σε αυτό το διάστημα η κόρη της έκανε παράπονα και εκείνη της είπε πως θα πάρει τηλέφωνο τον διευθυντή.

«Μου έλεγε »όχι, όχι, εγώ το διαχειρίζομαι». Οπότε έκανα πίσω. Δεν επικοινώνησε κανείς μαζί μου(σ.σ από την εταιρία). Ούτε νωρίτερα, ούτε τώρα έχει συμβεί. Κανείς. Μιλήσαμε με ένα προσωπάρχη και το παραδέχτηκε ο συγκεκριμένος υπάλληλος. Παραδέχτηκε ότι όντως, υπήρξε κάποιο πρόβλημα, κάποιο θέμα. Ζούμε μία μεγάλη αγωνία. Να της πως ότι την αγαπώ πάρα πολύ και θέλω να γυρίσει σπίτι. Όλοι την αγαπάμε και έχουμε αναστατωθεί».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ