Ανακοπή καρδιάς για παιδάκι 4 ετών στη Θεσσαλονίκη

1
5843

Μια μεγάλη επιχείρηση για την άμεση διακομιδή ενός παιδιού που υπέστη ανακοπή στήθηκε από την Ελληνική Αστυνομία σε συνεννόηση με το ΕΚΑΒ.

Λίγο πριν τις 6 το απόγευμα δύο ασθενοφόρα συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης κατευθύνθηκαν προς το ΑΧΕΠΑ, με τα δίκυκλα της ΕΛΑΣ να διακόπτουν την κυκλοφορία από την Ιασωνίδου έως το Συντριβάνι λόγω της αυξημένης κίνησης.

Η επιχείρηση που στήθηκε από την ΕΛΑΣ ήταν μεγάλη για να παραλάβουν το κατά πληροφορίες 4 ετών παιδί από το Κορδελιό και να το μεταφέρουν στο ΑΧΕΠΑ.

Πέντε δίκυκλα της ΕΛΑΣ και δύο περιπολικά συνόδευαν σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής τα δύο ασθενοφόρο ανοίγοντας τον δρόμο για να φτάσουν τα τελευταία το ταχύτερο δυνατό στο νοσοκομείο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Χριστούλη μου, που φτάσαμε..να υποφέρουν και τα παιδιά. Ας το βοηθήσει ο Θεός τόσο μικρό παιδάκι να ανακάμψει να βρει την υγεία του, να ηρεμήσουν οι γονείς. Οι γονείς…Τι τραβάνε οι γονείς με τα παιδιά.
    Μόνο μην εμφανιστεί κανένας τραγικός πάλι που ξυπνάει από το λήθαργό του μόλις ακούσει ανακοπές, να μας πει τιιιιιιιιιι? Το εμβόλιο? Θα τρελαθώ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ