Νεκρός ξαφνικά ο 41χρονος μουσικός Τάσος Κηρύκος στην Χαλκίδα

4
8014

Πέθανε ξαφνικά το βράδυ της Παρασκευής 3 Νοεμβρίου, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και τον μουσικό κόσμο της Εύβοιας.

Στο πένθος έχει βυθιστεί ο μουσικός κόσμος της Εύβοιας, από την είδηση του ξαφνικού και πρόωρου θανάτου του μουσικού Τάσου Κηρύκου, κάτοικου Χαλκίδας, με καταγωγή από την Μακρυκάπα της Εύβοιας.

Ο Τάσος έφυγε από την ζωή το βράδυ της Παρασκευής 3 Νοεμβρίου, σε ηλικία μόλις 41 ετών. Συμμετείχε σε μουσικό live πρόγραμμα – σύμφωνα με πληροφορίες – όταν ένιωσε αδιαθεσία και υπέστη καρδιακό επεισόδιο, που του κόστισε την ζωή του.

Ο άτυχος μουσικός ήταν ένας από τους καλύτερους ντράμερ και είχε συνεργαστεί με διάφορα μουσικά σχήματα, όπως οι γνωστοί “Μαντάρα”, με καλλιτέχνες όπως η Τάνια Κικίδη, με φιλαρμονικές ορχήστρες, ενώ συμμετείχε και σε μουσικά σχήματα σε γνωστά κέντρα διασκέδασης της Αθήνας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μη ξεχάσετε στην επόμενη »πανδημία» να πάτε να κάνετε 5-10 μπόλια. Και φυσικά να ακούτε και τους »ειδικούς».

    • μη μπολιαστεις ποτέ ξανά. Δεν το λέω σαν «ειδικός», αλλά σαν ξύπνιος σαν και εσένα.

  2. Αν ψάξετε θα δείτε ότι ο άτυχος ήταν σε μουσική γύρα κάθε μέρα και στις φώτο παίζει ντραμς με το ουίσκι δίπλα και το τσιγάρο στο στόμα. Κατά τα άλλα φταίει το μπόλι. Αρε μυαλά.

  3. Τα εμβόλια δεν έχουν καμία σχέση με αυτούς τους θανάτους. Για αυτό να πάτε να εμβολιαστείτε όλοι, για το καλό σας είναι άλλωστε. Εγώ δεν έχω κανένα προσωπικό όφελος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ