Κηφισιά : «Είχε γάντια κουζίνας και ήταν γεμάτος αίματα, μαχαίρωσε το παιδί που δούλευε στο μπαρ» λέει αυτόπτης μάρτυρας

0
6930

Ο 21χρονος τοξικομανής δράστης επιχείρησε να διαφύγει αλλά τον ακινητοποίησαν ο ιδιοκτήτης του καταστήματος μαζί με περαστικούς – Στο νοσοκομείο το θύμα της επίθεσης

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης στο κέντρο της Κηφισιάς όταν 21χρονος τοξικομανής, σύμφωνα με πληροφορίες, επιτέθηκε σε υπάλληλο εστιατορίου και τον μαχαίρωσε στα πόδια και τα χέρια.

Σύμφωνα με τις αρχικές αναφορές, ο άνδρας δέχθηκε επίθεση κατά τη διάρκεια ληστείας.

Όπως περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας στο protothema.gr, ο νεαρός επιχείρησε να διαφύγει τρέχοντας από την οδό Κασσαβέτη, αλλά τον ακινητοποίησαν ο ιδιοκτήτης του καταστήματος μαζί με περαστικούς.

«Ήταν περίπου στις 6, είχα έρθει για μια δουλειά του πατέρα μου και βγαίνω από το μαγαζί. Βλέπω ξαφνικά έναν τύπο με κουκούλα και γυαλί να περνάει μπροστά μου και άλλα 5-7 άτομα να τον κυνηγούν. Μετά από τέσσερα λεπτά τον έφεραν δύο τύποι με δεμένα τα χέρια πίσω, τον κρατούσαν. Δεν ήταν αστυνομικοί. Ήταν ο μαγαζάτορας και άλλος ένας» λέει ο αυτόπτης μάρτυρας.

syllhpsh__2_
syllhpseis__1_
syllhpsh__1_

«Μαχαίρωσε το παιδί που δούλευε στο μπαρ. Τον λόγο δεν τον ξέρω. Είπε ότι δούλευε από 13 ετών και του έφαγαν τα λεφτά. Και τον ρώτησαν γιατί μαχαίρωσε και δεν απαντούσε» τονίζει δε.

«Έλαγαν ότι κρατούσε μπαλτά, εγώ δεν είδα κάτι τέτοιο. Είχε γάντια κουζίνας και ήταν γεμάτος αίματα» καταλήγει ο αυτόπτης μάρτυρας.

«Ήταν γεμάτος αίματα, σε πρόσωπο και χέρια. Ο δρόμος είχε γεμίσει αίματα» λέει από την πλευρά της μία γυναίκα, επίσης αυτόπτης μάρτυρας, για να προσθέσει ότι μετέβησαν στο φαρμακείο για να του δέσουν το κεφάλι με γάζες και στη συνέχεια κάλεσαν το ασθενοφόρο.

Σημειώνεται ότι ο υπάλληλος του εστιατορίου μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό, με πολλαπλά τραύματα στα άκρα, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή του.

Οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες δέχθηκε την επίθεση δεν έχουν ακόμη αποσαφηνιστεί, ενώ διενεργείται σχετική έρευνα από την ΕΛ.ΑΣ.

Ειδήσεις σήμερα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ