Τέλος εποχής για το εμβληματικό λούνα παρκ της Αττικής “αηδονάκια” (vid)

0
3374

Το λούνα πάρκ “Αηδονάκια” αποτέλεσε ένα από τα σημαντικότερα και αγαπημένα σημεία της παιδικής διασκέδασης στην Αττική. Μετά από δεκαετίες λειτουργίας, δυστυχώς έκλεισε τις πόρτες του και άφησε πίσω του χιλιάδες αναμνήσεις.

Στο λούνα πάρκ “Αηδονάκια”, παιδιά από όλη την Αττική είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μοναδικό και αξέχαστο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα και βάσει στοιχείων της εταιρείας τα “Αηδονάκια” φιλοξενούσαν στις εγκαταστάσεις του στο Μαρούσι πάνω από 300.000 παιδιά ετησίως.

 

 

Ανεξάρτητα όμως από την ηλικία, ο καθένας μπορούσε να βρει κάτι να τον ενθουσιάσει. Τα παιδιά πολύ αγαπούσαν τις κλασικές ατραξιόν, όπως οι ρόδες, οι κάμπιες και τα αεροπλάνα, ενώ οι μεγαλύτεροι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν παιχνίδια αδρεναλίνης.

 

 

Το λούνα πάρκ αποτέλεσε ένα μέρος συνάντησης και ραντεβού για πολλές γενιές. Εκεί πρωτοσυναντήθηκαν πολλά ζευγαράκια και ξεκίνησαν τους πρώτους τους έρωτες. Από τον ζωηρό θόρυβο και τις χαρούμενες φωνές παιδιών, ένιωθε κανείς μία ξεχωριστή ατμόσφαιρα γεμάτη αθωότητα και χαρά.

 

 

Δυστυχώς, παρά το ενδιαφέρον του κοινού και την αγάπη που έδειχναν τα παιδιά κάθε χρόνο, το λούνα πάρκ “Αηδονάκια” έκλεισε οριστικά. Οι λόγοι για το κλείσιμο δεν έχουν γίνει γνωστοί, αλλά η απουσία του αποτελεί μία μεγάλη απώλεια για την παιδική διασκέδαση στην περιοχή.

Δείτε το νοσταλγικό βίντεο του UpStories

 

Ακολούθησε το mikrofwno.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ