Παύλος Κλεπετσάνης: ΣΟΚ στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών από τον ξαφνικό θάνατο του 60χρονου καθηγητή

0
7490

Είχαν αναγορεύσει τον Mπουρλά σε Επίτιμο Καθηγητή της συγκεκριμένης Σχολής
Το Πανεπιστήμιο ο Πρύτανης του οποίου απένειμε βραβείο στον Μπουρλά για τα εμβόλια ευθανασίας της Pfizer μετράει απώλειες. Και μάλιστα στο Τμήμα Ιατρικής-Φαρμακευτικής όπου ο εξαφανισμένος τους τελευταίους μνήμες (αλά Τσιόδρα) πτυχιούχος κτηνιατρικής αναγορεύτηκε σε επίτιμος καθηγητής.

O Πρύτανης του εν λόγω Πανεπιστημίου Χρήστος Μπούρας υπήρξε ιδιαίτερα αυστηρός με την επιβολή του αφηγήματος της planδημίας και των υποχρεωτικοτήτων της.

Έφυγε αιφνίδια λοιπόν ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Παύλος Κλεπετσάνης.

(Την Τετάρτη η κηδεία του)

Δείτε πως έφυγε από τη ζωή ο 60χρονος καθηγητής πριν συνεχίσουμε>

Μεγάλη κινητοποίηση ΕΚΑΒ και Αστυνομίας σήμερα το πρωί στην περιοχή του Ρίου, για 60χρονο που πέθανε μπροστά στην σύζυγό του.

 

 

Ο άνδρας κατέρρευσε αιφνίδια και άμεσα κλήθηκε το ΕΚΑΒ και η Αστυνομία προκειμένου να αντιμετωπιστεί η κατάστασή του.

Οι διασώστες μόλις έφθασαν διαπίστωσαν οτι είχε ήδη καταλήξει, ενώ σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση ο θάνατός του οφείλεται σε ανακοπή.

Για το περιστατικό σχηματίζεται δικογραφία από αστυνομικούης του οικείου Τμήματος.

Πρόκειται για τον αν. καθηγητή της Φαρμακευτικής Σχολής Παύλο Κλεπετσάνη για την απώλεια του οποίου εκδόθηκε η ακόλουθη συλλυπητήρια ανακοίνωση:

“Η Κοσμητεία της Σχολής Επιστημών Υγείας εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για την αιφνίδια απώλεια του Αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος Φαρμακευτικής Παύλου Κλεπετσάνη. Ο εκλιπών υπήρξε εξαίρετος ακαδημαϊκός δάσκαλος, ο οποίος υπηρέτησε με ήθος το Πανεπιστήμιο, τη Σχολή μας και το Τμήμα Φαρμακευτικής. Η παρακαταθήκη που αφήνει στους συναδέλφους είναι πολύτιμη. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του. Ο Κοσμήτορας Αναστάσιος Αθανασόπουλος, Καθηγητής”

 

 

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στην πανεπιστημιακή κοινότητα και όχι μόνον.

Αφήνει πίσω τη σύζυγό του Μαρίνα και τις κόρες του Ανδριάνα και Ισμήνη.

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση του Τμήματος Φαρμακευτικής

“Με θλίψη και συντριβή, είμαστε υποχρεωμένοι να αναγγείλουμε στην Πανεπιστημιακή Κοινότητα πως πριν λίγες ώρες, ο αγαπημένος μας Συνάδελφος, ο πολύτιμος Συνεργάτης, ο Φίλος μας, Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματός μας Παύλος Κλεπετσάνης άφησε την τελευταία του Πνοή.

Ήρεμος και ασφαλής πια μας αφήνει στη φυσική Σιωπή του η οποία θα αναδεικνύει διαρκώς το μέγεθος του Έργου και της Προσωπικότητάς του, το εύρος των Συναισθημάτων του και το ανεξάντλητο περίσσευμα της Διάνοιας και της Ψυχής του.

Υπήρξαμε Παύλε, τυχεροί που ζήσαμε κοντά σου. Σε ευχαριστούμε για όλο το ταξίδι.

 

 

Πορεύσου σου στην Χαρά του Κυρίου μας με τις πρεσβείες των Αγίων και την Αγάπη μας.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση Κοσμητείας της Σχολής Επιστημών Υγείας

Η Κοσμητεία της Σχολής Επιστημών Υγείας εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για την αιφνίδια απώλεια του Αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος Φαρμακευτικής Παύλου Κλεπετσάνη.

Ο εκλιπών υπήρξε εξαίρετος ακαδημαϊκός δάσκαλος, ο οποίος υπηρέτησε με ήθος το Πανεπιστήμιο, τη Σχολή μας και το Τμήμα Φαρμακευτικής.
Η παρακαταθήκη που αφήνει στους συναδέλφους είναι πολύτιμη.
Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

Ο Κοσμήτορας
Αναστάσιος Αθανασόπουλος
Καθηγητής

triklopodia.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ