Νέα έκκληση για να βοηθήσουμε όλοι όσο μπορούμε ένα μωράκι στη μάχη κατά του καρκίνου

0
6216

Νέα έκκληση προς τον καθένα μας, απευθύνει το Σωματείο Παιδική Χαρά, προκειμένου ένα μωράκι να κατορθώσει, με τη στήριξή μας, να νικήσει τον καρκίνο.

Πρόκειται για τη μικρούλα Ζωή, που διαγνώστηκε με επιθετική μορφή λευχαιμίας, όταν ήταν 4 μηνών. Περίπου έξι μήνες αργότερα, συνεχίζει να παλεύει για τη ζωή της, καθώς ο καρκίνος δεν υποχωρεί, αλλά επανέρχεται συχνά, κατακρημνίζοντας τις ελπίδες και τις οικονομικές αντοχές της οικογένειάς της.

Δίπλα στο μωρό τους, από την πρώτη ημέρα της μάχης του, βρίσκονται οι δύο γονείς, που υποχρεώθηκαν από τις συνθήκες να αφήσουν όποια επαγγελματική δραστηριότητα τους απέφερε εισόδημα. Έτσι, σήμερα, ζητούν από τον καθένα μας, με όποιον τρόπο μπορεί, να βοηθήσει το παιδάκι τους να τα καταφέρει και να βγει νικήτρια στη μάχη για τη ζωή της. Η μικρούλα Ζωή μπορεί να τα καταφέρει, αρκεί να έχει τη στήριξη όλων μας!

Δείτε την ανάρτηση του Σωματείου Παιδική Χαρά:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΖΩΙΤΣΑ
Οι μέρες περνούν αλλά τα χρήματα που θα σώσουν την μικρούλα μας δεν έχουν συγκεντρωθεί !
«Βοηθήστε μας να σώσουμε την Ζωίτσα μας, απευθύνουμε έκκληση σε όλους σας να στηρίξετε την οικογένεια μας στη δύσκολη αυτή στιγμή» , λέει η οικογένεια της μικρούλας μας .
Η μικρή Ζωή από 4 μηνών δίνει μάχη με δυο επιθετικές μορφές λευχαιμίας και ακολουθεί πολύ δυνατή θεραπεία για να νικήσει το τέρας του καρκίνου .
Ο χρόνος για την οικογένεια της Ζωής σταμάτησε την ημέρα της διάγνωσης και το νοσοκομείο έγινε το σπίτι τους . Έπρεπε να σταματήσουν τα πάντα για να είναι στο πλευρό της μικρής τους , να είναι συνεχώς μαζί της . «Είναι κάτι που σε κάνει να νιώθεις αποσυντονισμένος. Δεν ξέρεις πώς να το διαχειριστείς. Χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου, αλλά κατανοείς ότι δεν έχεις περιθώρια, αν θες να βοηθήσεις το παιδί σου» , μας λένε οι γονείς της . Τα έξοδα έχουν δυστυχώς γονατίσει την οικογένεια , η οποία δεν έχει καμία οικονομική δυνατότητα πια να συνεχίσει γι’ αυτό και ζητά την βοήθεια όλων μας . Δεν μπορούμε να τους αφήσουμε αυτή τη στιγμή !
Η Ζωή χρειάζεται τη βοήθεια μας για να καταφέρει να δώσει την μεγαλύτερη μάχη που έχει δώσει ποτέ !
Η αγάπη μας θα είναι πάντα το όπλο μας στα δύσκολα και στα εύκολα ! Καταθέτουμε όλοι ο,τι μπορεί ο καθένας σήμερα ! Η Ζωή μπορεί να γίνει καλά και είναι στο χέρι μας!Οποίος μπορεί και θέλει να βοηθήσει μπορεί να χρησιμοποιήσει τον παρακάτω λογαριασμό που ανοίχτηκε για αυτόν τον σκοπό :

ALPHA BANK
IBAN : GR9401407010701002002029468

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ
Όταν κάνετε την κατάθεση θα γράψετε ως αιτιολογία τη λέξη ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ + ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ Με βάση τη νέα νομοθεσία , το καταθετήριο σας αποτελεί και την απόδειξη της δωρεάς σας και είναι αυτό που χρειάζεται για να δηλώσετε την δωρεά σας στην εφορία με την εκκαθαριστική σας δήλωση , γι’ αυτό απαιτείται να υπάρχει το όνομα σας στην αιτιολογία κατάθεσης PayPal https://www.paypal.com/paypalme/childshappiness
Για κατάθεση από εξωτερικό:
IBAN : GR9401407010701002002029468
BENEFICIAR : CHILD ́ S HAPPINESS
BIC : CRBAGRAA
BRAND’S NAME : 701
ADDRESS : Egnatias 2, 54626, Thessaloniki REFERENCE : Donation by + your full name

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ