Μεσολόγγι: Τι λέει ο πατέρας του ιδιοκτήτη του κρεοπωλείου για τις συνθήκες του διαμελισμού της 50χρονης

0
13405

Η σορός της άτυχης γυναίκας μεταφέρθηκε στην Πάτρα για νεκροψία, ενώ η κηδεία αναμένεται να γίνει στο Ευηνοχώρι

Ανάστατο παραμένει το Μεσολόγγι από το δυστύχημα σε κρεοπωλείο που στοίχισε τη ζωή σε μια 50χρονη μητέρα δύο παιδιών.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Παρασκευής (29/9), όταν η γυναίκα πήγε στο κρεοπωλείο επί της οδού Σταυροπούλου για να καθαρίσει το κατάστημα μαζί με την 18χρονη κόρη της.

Την ώρα που η 18χρονη καθάριζε την είσοδο του κρεοπωλείου άκουσε ουρλιαχτά από την κουζίνα και έτρεξε να δει τι συμβαίνει. Τότε, είδε τη μητέρα της να έχει πιαστεί από τα μαλλιά στη μηχανή που κόβει το κρέας και να έχει γίνει κομμάτια. Η κοπέλα βγήκε στον δρόμο, άρχισε να καλεί σε βοήθεια και στο κατάστημα έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής προκειμένου να την απεγκλωβίσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 50χρονη δούλευε έναν μήνα στο κρεοπωλείο όπου πήγαινε από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τον πατέρα του ιδιοκτήτη του κρεοπωλείου, η μηχανή έχει διακόπτη ασφαλείας και λειτουργεί μόνο 2 φορές την εβδομάδα.

«Έχει διακόπτη ασφαλείας, έχει γενικό. Πάντα κατεβάζουμε τον γενικό για όλα τα μηχανήματα. Ήταν κατεβασμένη η ασφάλεια, αλλά την ανέβασε η κοπέλα για να μπορέσει να το γυρίσει από την άλλη μεριά. Και προφανώς όπως πάτησε το κουμπί, άθελά της έγινε αυτό που έγινε» τόνισε ο πατέρας του ιδιοκτήτη στο Mega.

Η γυναίκα έμενε στο Μεσολόγγι μαζί με τα δύο της παιδιά, την 18χρονη κόρη της και τον 10χρονο γιο της εδώ και δύο χρόνια, όταν ήρθε από την Αλβανία, μετά τον χωρισμό της με τον σύζυγό της. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σπίτι διέμενε μαζί και με τη μητέρα της.

Η σορός της άτυχης γυναίκας μεταφέρθηκε στην Πάτρα για νεκροψία, ενώ η κηδεία αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες στο Ευηνοχώρι.

Σε σοκ βρίσκεται η μητέρα της. «Στις 9 την πήραν να πάει για δουλειά και στις 10 ήρθε το μαντάτο» είπε σε άτομο του περιβάλλοντός της. Την ίδια ώρα, οι συγγενείς της προσπαθούν να καταλάβουν πώς έγινε το δυστύχημα. «Καθάριζαν η κόρη της μπροστά και η μητέρα στην κουζίνα. Το κορίτσι κάποια στιγμή άκουσε φωνές. Έτρεξε και είδε τη μάνα της σε αυτήν την κατάσταση», δήλωσε στο protothema.gr συγγενικό πρόσωπο της γυναίκας.

Ειδήσεις σήμερα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ