Και ξαφνικά «Δεν μπορούν όλοι να κάνουν εμβόλιο, μπορεί να έχουν επιβαρυμένο ιστορικό»! Μα μέχρι πέρυσι έτρωγε πρόστιμο όποιος δεν το έκανε;

1
12646
Ο παραλογισμός σε όλο του το μεγαλείο., μόνο τα κόλλυβα λύπανε..
«Στριμώχτηκε» η πρόεδρος του ΕΙΝΑΠ. Πέρισυ η κυβέρνηση έβαζε 100 ευρώ το μήνα πρόστιμο και φέτος μας λένε μόνο αν επιτρέψει ο προσωπικός γιατρός

Αναστάτωση έχει προκληθεί αναφορικά με την χορήγηση του αντιγριπικού εμβολίου, καθώς τα πράγματα έχουν αλλάξει σε σχέση με πέρσι, ενώ προκλήθηκε μίνι ένταση με την Ματίνα Παγώνη, η οποία επεσήμανε ότι, «δεν μπορεί να πάει οποιοσδήποτε και να πει “σήμερα εμβολιάζομαι” γιατί μπορεί να έχει επιβαρυμένο ιστορικό ή για άλλους λόγους. Δε μπορούμε όλοι να κάνουμε τους γιατρούς».

«Μέχρι πέρυσι λέγατε ότι όλοι μπορούν να εμβολιαστούν! Στα δύο χρόνια με τον COVID δεν ζητούσε κανείς ιστορικό», είπε τότε η δημοσιογράφος στην και Παγώνη, η οποία είπε πως αυτό «Έγινε για ένα διάστημα λόγω της φόρτωσης για τον κορωνοϊό».

Και πρόσθεσε: «για τον covid έγιναν σαφείς οδηγίες και όλοι ήταν σε συνεννόηση με τον γιατρό. Δεν νομίζω ότι πίεσαν ποτέ οι ιδιώτες γιατροί, ως σύλλογος αποφασίσαμε ότι αυτό είναι ιατρική πράξη. Ο εμβολιασμος ξεκινά προς το τέλος του Οκτώβρη».

 

Δείτε:

 

Εδώ μικρό απόσπασμα από άλλο σημείο της κουβέντας:

 

el.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Δεν πειράζει, 150 ευρω που πληρωσε η μάνα μου, ειναι ελάχιστο ποσό, μπροστά στην τολμη της να υποστηρίξει το ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ της ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ για Ιατρικές Πράξεις!!
    Γεια σου μανούλα μου λεβεντισσα!!! Με 3-4 σοβαροτατα υποκείμενα νοσήματα, ξεπέρασες και την δολοφονικη μετάλλαξη Delta, (βλ. Αγ. Παρασκευή 🙏🌹❤️ και Γιατροί στο Νοσοκομείο Γεννηματάς) και εισαι μια χαρα , δοξασμένο το Ονομα του Κυρίου!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ