«Φτάσαμε ως εδώ χάρη στην αγάπη σας»: Ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ πήγε πρώτη μέρα στο σχολείο κι είναι πανευτυχής

0
8376

Επέστρεψε στα θρανία ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ, ο οποίος είχε συγκινήσει το πανελλήνιο, καθώς πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία. Πριν μερικά χρόνια, ο μικρός Παναγιώτης είχε ταξιδέψει στην Αμερική, για να επισκεφτεί ειδικούς γιατρούς.

Σήμερα, ο μικρός μας ήρωας πήγε πρώτη μέρα στο σχολείο και είναι έτοιμος να ανοίξει τα φτερά του και να γνωρίσει νέους κόσμους!

Οι γονείς του, με ανάρτησή τους, ευχαριστούν όλο τον κόσμο που στήριξε τον γιο τους στην πιο δύσκολη στιγμή του, καθώς και το δημοτικό σχολείο που τον υποδέχτηκε με ανοιχτές αγκάλες.

«Η σχολική χρονιά ξεκίνησε με ενθουσιασμό και πολλή όρεξη! Είμαστε πολύ συγκινημένοι που φτάσαμε ως εδώ χάρη στην αγάπη σας και την πίστη σας στο παιδί μας!! Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας καθώς και τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ευβοίας για τη βοήθεια και τη στήριξη τους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στη Σχολική Επιτροπή Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Χαλκιδέων, η οποία εργάστηκε με ζήλο και διαμόρφωσε καταλλήλως το χώρο ώστε να μπορεί να φοιτήσει ο γιος μας μαζί με τους συμμαθητές του! Καλή σχολική χρονιά σε όλους!

Στη φωτογραφία της ανάρτησης, ο Παναγιώτης Ραφαήλ λέει τα νέα του στη δασκάλα του, κα Μαρία Φωτιά!».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ