Κακοκαιρία Daniel: Στους τρεις οι νεκροί – Εντοπίστηκε σορός 82χρονου στην Καρδίτσα | Τελευταία στιγμή γλύτωσαν γυναίκες από πνιγμό δίπλα στον Ευαγγελισμό – Δείτε βίντεο

1
7865

Στους τρεις οι νεκροί – Εντοπίστηκε σορός 82χρονου στην Καρδίτσα

Τη σορό του εντόπισε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής στην περιοχή Ελληνόπυργος

plimmira-mak

Στους τρεις αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών από την επέλαση της κακοκαιρίας Daniel στη χώρα.

Το απόγευμα της Τετάρτης εντοπίστηκε νεκρός 82χρονος στην περιοχή Ελληνόπυργος Καρδίτσας, ο οποίος αγνοούνταν. Ο ηλικιωμένος καταπλακώθηκε από όχημα και τη σορό του εντόπισε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής, που επιχειρούσε στο σημείο με 8 πυροσβέστες και 3 οχήματα.

«Σορός ηλικιωμένου ανασύρθηκε ύστερα από καταπλάκωσή του από όχημα στην περιοχή Ελληνόπυργος Καρδίτσας. Επιχείρησαν 8 πυροσβέστες με 3 οχήματα» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πυροσβεστική.

Νωρίτερα σήμερα, ανασύρθηκε νεκρή μία 87χρονη γυναίκα στη Μαγνησία, ενώ, το πρωί της Τρίτης έχασε τη ζωή του στη συνοικία της Αγίας Αικατερίνης στον Βόλο, ένας 51χρονος όταν καταπλακώθηκε από τοιχίο που υποχώρησε από τα ορμητικά νερά.

Νερό σαν ποτάμι στη Βασιλίσσης Σοφίας παρασύρει δύο γυναίκες – Σώθηκαν τελευταία στιγμή – Λίγα λεπτά βροχής μετέτρεψαν σε… καταρράκτη τον σταθμό του μετρό «Ευαγγελισμός»

KENTRO___ARTRO

Εικόνες άνευ προηγουμένου καταγράφηκαν στην Αθήνα, μία ανάσα από την πλατεία Συντάγματος λόγω της κακοκαιρίας Daniel και συγκεκριμένα στον Ευαγγελισμό όταν μία γυναίκα παρασύρθηκε από χείμαρρο στη Βασιλίσσης Σοφίας!

Τα βίντεο κυκλοφορούν ευρέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δείχνουν ανθρώπους να προσπαθούν να κρατηθούν όρθιοι στη μέση του δρόμου με δύο γυναίκες να μην τα καταφέρνουν.

Τη μια προσπαθεί και τα καταφέρνει ένας άνδρας να την σηκώσει ενώ η άλλη παρασύρεται για αρκετά μέτρα μέχρι τελικά να πιαστεί από μία κολώνα σηματοδότησης.

Δείτε τα σοκαριστικά βίντεο:

Την ίδια ώρα, λίγα μέτρα πιο δίπλα, στον σταθμό «Ευαγγελισμός» του Μετρό, επίσης καταγράφηκαν σκηνές άνευ προηγουμένου με τον σταθμό να έχει πλημμυρίσει ενώ το στέγαστρο δεχόταν από τον παρακείμενο δρόμο μεγάλες ποσότητες νερού με αποτέλεσμα να σχηματιστεί καταρράκτης!

Δείτε βίντεο:

 

Πλημμύρισε και το Μοναστηράκι

Αντίστοιχα, απίστευτες εικόνες καταγράφηκαν και στο Μοναστηράκι, όπου ο σταθμός πλημμύρισε, ενώ η οδός Πανδρόσου έγινε χείμαρρος.

Χάος στο κέντρο της Αθήνας από την ισχυρή καταιγίδα

Μετά τα πρωινά ξεσπάσματα, γύρω στις 5 το απόγευμα ξεκίνησε νέο κύμα, με καταιγίδες και κεραυνούς στην πρωτεύουσα. Ίδια φαινόμενα παρατηρούνται στον Πειραιά και στα νότια προάστια της Αττικής.  Συνέπεια των ισχυρών φαινόμενων είναι να έχουν προκληθεί μεγάλα κυκλοφοριακά προβλήματα σε κεντρικές οδικές αρτηρίες.

Δείτε βίντεο με την κατάσταση στη Βασιλίσσης Σοφίας και τη Μητροπόλεως

 

 

 

Δείτε βίντεο από το Κολωνάκι

Δείτε βίντεο από το Παγκράτι, στη συμβολή των οδών Σπύρου Μερκούρη και Ευτυχίδου

Δείτε βίντεο από τον «φουσκωμένο» Κηφισό, στο ύψος του Φαλήρου

Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Πειραιώς, στην Ποσειδώνος και στην Κ. Καραμανλή, στο Ασκληπιείο Βούλας, έπειτα από τις διακοπές λόγω συσσώρευσης υδάτων.

kataigida1
kataigida

Δείτε βίντεο με πλημμυρισμένους δρόμους στο κέντρο της πρωτεύουσας

 

 

Καταιγίδα πλήττει και τα βόρεια προάστια, με τους οδηγούς να αντιμετωπίζουν προβλήματα ορατότητας, όπως φαίνεται και στα ακόλουθα βίντεο από την Αττική Οδό, στο ύψος του Αμαρουσίου.

Από Αττική οδό τώρα από κόμβο μεταμόρφωσης προς Αγία Παρασκευή

 

Αττική Οδός στο ύψος του Mall

Δείτε την κατάσταση στην Παραλιακή

attikis__5_
attikis__1_
attikis__2_
attikis__3_
attikis__4_

 

 

Καιρός - Κολυδάς: Έρχεται δεύτερο κύμα ισχυρής κακοκαιρίας - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Τα έντονα φαινόμενα θα διαρκέσουν από τις 5 τα ξημερώματα της Πέμπτης μέχρι και τις 7 το απόγευμα, σύμφωνα με τον διευθυντή της ΕΜΥ

Κακοκαιρία Daniel - Τρίκαλα: Κατέρρευσε η παλιά γέφυρα «Γκίκα»

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία Daniel – Μαγνησία: Σπίτι στο Πήλιο «στηρίζεται» σε λεωφορείο – Δείτε φωτογραφίες με τον πλημμυρισμένο Βόλο από ψηλά

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ