Έσβηνε φωτιές, έφυγε για ταξίδι και πέθανε: Νεκρός ξαφνικά ο 51χρονος Δημήτρης Γοδοσίδης, κλαίει όλος ο Έβρος

0
10487

Δυστυχώς “έφυγε” από τη ζωή ο Δημήτρης Γοδοσίδης, πολύ γνωστός στον Έβρο, για την επαγγελματική και κοινωνική του δράση.

Ο Δημήτρης, ασφαλιστής στο επάγγελμα, ήταν μόλις 51 ετών και παρέμενε ενεργός σε όλο το φάσμα των κοινωνικών δραστηριοτήτων.

Έφεδρος Αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού και ενεργό μέλος του Τάγματος Εθνοφυλακής Τραϊανούπολης, βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στα μέτωπα της φωτιάς, βοηθώντας μαζί με τους συναδέλφους του Εθνοφύλακες το έργο της Πυροσβεστικής και των υπολοίπων αρχών, για την κατάσβεση της πύρινης λαίλαπας. Το ίδιο και στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, κατά την δραματική επιχείρηση εκκένωσης του Νοσοκομείου, βοηθώντας στη μεταφορά ασθενών.

Όταν, από χθες Πέμπτη, ομαλοποιήθηκε κάπως η κατάσταση, αποφάσισε να φύγει σε προγραμματισμένο οικογενειακό ταξίδι στην Πρέβεζα. Δυστυχώς, μετά την άφιξή του, υπέστη καρδιακό επεισόδιο και παρά τις προσπάθειες που έγιναν, υπέκυψε σήμερα το μεσημέρι.

Η οικογένεια των Εθνοφυλάκων τον αποχαιρετά με σεβασμό και υπερηφάνεια, γιατί έφυγε πιστός στον όρκο του, προσφέροντας μέχρι την τελευταία στιγμή στην κοινωνία και στην Πατρίδα.

Απέραντη θλίψη στον Έβρο: Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Γοδοσίδης

Άλλη μια μαύρη μέρα η χθεσινή για τον Έβρο που βυθίστηκε στη θλίψη, από τον αιφνίδιο θάνατο του Δημήτρη Γοδοσίδη, γνωστό για την εθελοντική και κοινωνική του δραστηριότητα.

Ο 51χρονος Δημήτρης Γοδοσίδης, ήταν ασφαλιστής και Έφεδρος Αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού, ενώ ήταν και μέλος του Τάγματος Εθνοφυλακής Τραϊανούπολης.

Ο Δημήτρης Γοδοσίδης, μάλιστα, κατά τη διάρκεια των δύσκολων ημερών που βιώνει ολόκληρη η περιοχή, βρέθηκε στα πύρινα μέτωπα και βοηθούσε ποικιλοτρόπως.

Έφυγε από τη ζωή, μετά από βαρύ καρδιακό επεισόδιο.

«Έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή ο Δημήτρης Γοδοσίδης

Την τελευταία του πνοή, άφησε ο γνωστός ασφαλιστής και πολύ αγαπητός κάτοικος της Αλεξανδρύπολης Δημήτρης Γοδοσίδης.

Ο Δημήτρης Γοδοσίδης, ο οποίος εδώ και δεκαετίες ήταν δραστήριος στα κοινά και μέλος της λέσχης Αλεξανδρουπολιτών, βρίσκονταν σε οικογενειακές διακοπές, όταν αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία και λίγο αργότερα έχασε τη ζωή του, λόγω ανακοπής, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Ο Δημήτρης Γοδοσίδης μέχρι πριν λίγες ώρες, έδινε μάχη μαζί με άλλους εθελοντές στα μέτωπα των πυρκαγιών του Έβρου.

Συγγενείς και φίλοι «αποχαιρετούν» τον 51χρονο Δημήτρη Γοδοσίδη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ