Απομακρύνονται άμεσα 7 ανώτατοι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ μετά τη δολοφονία του 29χρονου | Μαρτυρικός ο θάνατος του 29χρονου Μιχάλη – Μοιραίο το χτύπημα στη βραχιόνιο αρτηρία

9
8003

Οικονόμου: «Aνεπίτρεπτο και απαράδεκτο περιστατικό» η διέλευση των χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ από τα σύνορα, «αποτυχία» της ΕΛΑΣ στην «πρόληψη και αποτροπή»

Την καρατόμηση επτά αξιωματικών της ΕΛΑΣ μετά τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη από Κροάτες χούλιγκανς και Έλληνες συνεργούς τους ανακοίνωσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που είχε μετδώσει νωρίτερα το protothema.gr για απομακρύνσεις αξιωματικών της ελληνικής αστυνομίας μετά από τα δραματικά γεγονότα το βράδυ της Δευτέρας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο κ. Οικονόμου εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για τον άτυχο 29χρονο, ενώ ξεκαθάρισε πως θα ακολουθήσουν κι άλλες απομακρύνσεις και μετακινήσεις στην Αστυνομία, καθώς έκανε λόγο για «ανεπίτρεπτο και απαράδεκτο περιστατικό», αναφερόμενος στη διέλευση των χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ από τα σύνορα. Παράλληλα, μίλησε για «αποτυχία» της Αστυνομίας στον τομέα όμως της πρόληψης και της αποτροπής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γιάννη Οικονόμου απομακρύνονται άμεσα:

  • – ο Προϊστάμενος της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους
  • – οι Επικεφαλής του Τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων, του Γ’ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αντιρρίου – Ιωαννίνων, του Β’ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αντιρρίου-Ιωαννίνων, του Α’ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αντιρρίου-Ιωαννίνων, του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Αχαΐας και του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Κορινθίας.

 

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη αφήνει, μάλιστα, ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν και νέες καρατομήσεις αναφέροντας ότι «εξυπακούεται, φυσικά, ότι οι απομακρύνσεις και οι μετακινήσεις, εξαιτίας του συγκεκριμένου περιστατικού, δεν θα σταματήσουν εδώ».

Η δήλωση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη

«Καταρχήν, θα ήθελα να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους του θανόντος. Ενός νέου παιδιού, που έχασε τη ζωή του αδικαιολόγητα, μην πω τζάμπα.

Ο αθλητισμός δεν είναι χώρος βίας και η φίλαθλη ιδιότητα δεν πρέπει να αμαυρώνεται από τον οπαδισμό. Δυστυχώς, πάρα τη μεγάλη προσπάθεια που έγινε, ιδίως μετά τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, δεν έχουμε καταφέρει ακόμα να νικήσουμε την οπαδική βία. Θα επιμείνουμε στην κατεύθυνση αυτή, πιο συστηματικά και πιο εντατικά. Αλλά, προφανώς, χρειαζόμαστε πολλά περισσότερα, σε κάθε επίπεδο: αθλητικό, εκπαιδευτικό, μορφωτικό, πολιτικό και ευρύτερα κοινωνικό. Είναι η ώρα της συνεργασίας και της προσπάθειας, όχι της σύγκρουσης και της αντιπαράθεσης που δεν προσφέρουν τίποτα: δεν αποκαλύπτουν, δεν δίνουν λύσεις, αλλά περισσότερο συσκοτίζουν και συγκαλύπτουν το πρόβλημα. Πρόβλημα βαθύτατο, ριζικό και πανευρωπαϊκό, αφού στην προκειμένη περίπτωση εμπλέκονται οπαδοί από διάφορα κράτη, οι οποίοι έχουν συγκροτήσει διεθνή δίκτυα βίας και δραστηριοποιούνται σε πολλές χώρες.

Η Κυβέρνηση και οι αρμόδιες αρχές, πρωτοστατούσης της ΕΛ.ΑΣ, λαμβάνουν όλα τα απαιτούμενα μέτρα και είναι σε διαρκή διαβούλευση με κάθε εμπλεκόμενο φορέα, καθώς εκκρεμεί η διεξαγωγή σημαντικών αγώνων της UEFA σε ελληνικό έδαφος τις επόμενες ώρες και ημέρες.

Όσον αφορά το γεγονός της διέλευσης των οπαδών της Dinamo Zagreb από τα ελληνικά σύνορα, την πορεία τους εντός της Ελλάδας και την τελική άφιξή τους στον τόπο των επεισοδίων, δεν θα μασήσω τα λόγια μου. Το γεγονός είναι ανεπίτρεπτο και απαράδεκτο, καθώς είναι σαφώς κατώτερο των δυνατοτήτων και της αποδεδειγμένης ικανότητας της ΕΛ.ΑΣ., η οποία ναι μεν προχώρησε γρήγορα στην προσαγωγή και σύλληψη 98 ατόμων, στον τομέα όμως της πρόληψης και της αποτροπής απέτυχε.

Για αυτό έδωσα εντολή στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ, Αντιστράτηγο Λάζαρο Μαυρόπουλο, να προχωρήσει άμεσα στις παρακάτω κινήσεις:

1. Ο Προϊστάμενος της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους να απομακρυνθεί πάραυτα από τη θέση του και τον τομέα ευθύνης του και να τεθεί στη διάθεση της ΓΑΔΑ.

2. Να απομακρυνθούν άμεσα από τους τομείς ευθύνης τους και να τεθούν στη διάθεση των αντίστοιχων Διευθύνσεων, έως ότου ολοκληρωθεί η σχετική έρευνα, οι Επικεφαλής του Τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων, του Γ’ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αντιρρίου – Ιωαννίνων, του Β’ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αντιρρίου-Ιωαννίνων, του Α’ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αντιρρίου-Ιωαννίνων, του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Αχαΐας και του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Κορινθίας.

3. Εξυπακούεται, φυσικά, ότι οι απομακρύνσεις και οι μετακινήσεις, εξαιτίας του συγκεκριμένου περιστατικού, δεν θα σταματήσουν εδώ. Για αυτό και, παράλληλα, έδωσα εντολή στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. για την τάχιστη διεξαγωγή και περάτωση εσωτερικής έρευνας για την πλήρη διακρίβωση των συμβάντων, από την είσοδο των οπαδών στην Ελλάδα και ύστερα, ώστε να εντοπισθούν και να αποδοθούν οι δέουσες ευθύνες, σε κάθε επίπεδο και με οποιαδήποτε μορφή.

Η έρευνα θα ανατεθεί σήμερα από τον Αρχηγό σε Ανώτατο Αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ..

Κλείνοντας, θα ήθελα να διαβεβαιώσω ότι υπάρχει η ισχυρή πολιτική βούληση, ώστε με πολλή και σκληρή δουλειά η ΕΛ.ΑΣ να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της κοινωνίας στον τομέα της οπαδικής βίας. Αλλά χρειάζεται παράλληλα μια πανστρατιά, σε κάθε επίπεδο».

Δείτε βίντεο: «Παίρνουν κεφάλια» στην ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του φιλάθλου της ΑΕΚ – Ποιοι είναι οι ακροδεξιοί χούλιγκανς «Bad Blue Boys»

Μαρτυρικός ο θάνατος του 29χρονου Μιχάλη – Μοιραίο το χτύπημα στη βραχιόνιο αρτηρία

mike_eleysina_arthro

Μαρτυρικές ήταν οι τελευταίες στιγμές του 29χρονου Μιχάλη, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο από χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, το βράδυ της Δευτέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, κατά τη διάρκεια της επιδρομής των Κροατών χούλιγκαν, ο 29χρονος οπαδός της ΑΕΚ δέχθηκε μαχαίρωμα στη βραχιόνιο αρτηρία και όπως όλα δείχνουν αυτό ήταν και το μοιραίο χτύπημα.

Ο 29χρονος, κατά πληροφορίες, αμέσως μετά, έτρεξε να κρυφτεί πίσω από περίπτερο και τότε φαίνεται ότι χάθηκε πολύτιμος χρόνος, καθώς είχε ακατάσχετη αιμορραγία.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στον «Ερυθρό Σταυρό» σχεδόν νεκρός, χωρίς να διαπιστώνεται ότι έφερε εμφανείς κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Αμέσως οι γιατροί που τον υποδέχθηκαν του έκαναν ΚΑΡΠΑ και έδωσαν τιτάνια μάχη προκειμένου να τον κρατήσουν στη ζωή. Κατά πληροφορίες, ο 29χρονος επανήλθε για λίγο, ωστόσο κάποια λεπτά μετά έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Στον «Ερυθρό Σταυρό»με ιδιωτικά μέσα μεταφέρθηκαν ακόμη τέσσερα άτομα, εκ των οποίων οι δύο ήταν Κροάτες και οι δύο Έλληνες. Ο 29χρονος διακομίστηκε με ιδιωτικό ασθενοφόρο του γηπέδου στο νοσοκομείο. Συνολικά στον Ερυθρό Σταυρό νοσηλεύονται εννέα τραυματίες.

Η ενημέρωση του νοσοκομείου ανέφερε: 

Αναλυτικά η κατάσταση υγείας και τα στοιχεία εκτίθενται ως ακολούθως:

1) Ημεδαπός υπήκοος, (22 ετών), διεκομίσθη με ασθενοφόρο, σε ανακοπή ΝΕΚΡΟΣ, στις (23:45 hrs) με βαθύ θλαστικό ΑΡ βραχιονίου, (από Τέμνον και νύσσον όργανο), από την Νέα Φιλαδέλφεια – διασωληνώθηκε, έγινε ΚΑΡΠΑ έως τις 01:20 hrs. Ενημερώθηκε η Ιατροδικαστική Υπηρεσία, για παραλαβή της σορού προς νεκροψία – νεκροτομή.

2) Ημεδαπός υπήκοος, (48 ετών), εισήχθη στην Νευροχειρουργική Κλινική λόγω υποσκληριδίου αιματώματος (συνεπεία ξυλοδαρμού).

3) Αλλοδαπός υπήκοος, (37 ετών), εισήχθη ως πολυτραυματίας εις Α΄ Χειρουργική Κλινική ( Κάταγμα ωλένης, Θλαστικό κεφαλής)

4) Ημεδαπός υπήκοος, (45 ετών), αντιμετωπίστηκε ως πολυτραυματίας (συνέπεια ξυλοδαρμού) και αποχώρησε.

5) Ημεδαπός υπήκοος, (47 ετών), εισήχθη μετά από έλεγχο (συνέπεια ξυλοδαρμού).

6) Αλλοδαπός υπήκοος, (21 ετών), αντιμετωπίστηκε για θλαστικά τραύματα και αποχώρησε (ως κρατούμενος της Αστυνομίας)

7) Αλλοδαπός υπήκοος, (20 ετών), αποχώρησε, μετά από έλεγχο για θλαστικά τραύματα

8) Αλλοδαπός υπηκοος, (21 ετών), αποχώρησε, μετά από έλεγχο για θλαστικό τραύμα, (συνέπεια ξυλοδαρμού).

9) Αλλοδαπός υπήκοος, (25 ετών), αντιμετωπίστηκε για κάκωση ποδοκνημικής (συνέπεια ξυλοδαρμού) και αποχώρησε, ως κρατούμενος της Αστυνομίας.

10) Ημεδαπός υπήκοος, (26 ετών), εισήχθη στην Νευροχειρουργική Κλινική, λόγω ΚΕΚ (συνέπεια ξυλοδαρμού).

 Στο νοσοκομείο με συμπτώματα εμφράγματος η μητέρα του 29χρονου 

Στο μεταξύ, με συμπτώματα εμφράγματος μεταφέρθηκε στον «Ερυθρό Σταυρό» νωρίτερα και η μητέρα του 29χρονου Μιχάλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την τραγική διαδικασία της αναγνώρισης του γιου της, η γυναίκα εμφάνισε συμπτώματα που παρέπεμπαν σε έμφραγμα, όπως πόνο στον θώρακα, δυσχέρεια, τάση λιποθυμίας.

Ωστόσο εξετάσεις δεν έδειξαν έμφραγμα, αλλά σε κάθε περίπτωση η μητέρα του 29χρονου θα παραμείνει στο νοσοκομείου για προληπτικούς λόγους

Όσον αφορά στους τραυματίες, σύμφωνα με πηγές του ΕΚΑΒ, διακομίστηκσν 3 Κροάτες (20, 20 και 37ετων) και 2 Έλληνες (45 και αγνώστου ηλικίας -περιπου 20 ετών) στον Ερυθρό Σταυρό.

Νέα βίντεο από τη δολοφονική επίθεση των Κροατών χούλιγκανς στους οπαδούς της ΑΕΚ

opap_arena_epithesi_arthro

Δείτε νέες εικόνες από την επίθεση των χούλιγκανς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ και των Ελλήνων συνεργών τους που είχαν ως αποτέλεσμα τη δολοφονία του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ

Νέα βίντεο είδαν το φως της δημοσιότητας από τα τραγικά γεγονότα που συνέβησαν το βράδυ της Δευτέρας 7/8 έξω από την OPAP Arena με τη δολοφονική επιδρομή των Κροατών χούλιγκανς με τη συνδρομή των Ελλήνων συνεργών τους που είχαν ως αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη.

Στο αρχικό βίντεο αποτυπώνεται το πρώτο κομμάτι της εφόδου των δολοφόνων οι οποίοι με καπνογόνα αι φωτοβολίδες βγήκαν από το άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας και προκάλεσαν τον πανικό στον απλό κόσμο που έκανε τη βόλτα του…

Η αγέλη των χούλιγκανς χτυπούσε αδιακρίτως, γκρέμιζε ό,τι έβρισκε μπροστά του αδιαφορώντας για το κακό που θα προκαλούσαν

Βίντεο από την επίθεση των χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια

Στο δεύτερο βίντεο αποτυπώνεται η ολοκλήρωση του πρώτου κύματος της βάρβαρης επίθεσης όπου ακούγονται και διάφορα συνθήματα από τους Κροάτες χούλιγκανς.

Βίντεο από την επίθεση χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια

Τα παραπάνω βίντεο έρχονται να  προστεθούν σ’ αυτά που είχαν διαρρεύσει  από τις πρώτες πρωινές ώρες και στα οποία αποτυπώνονταν οι σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν έξω από την OPAP Arena στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Υπενθυμίζεται ότι από τα βίαια επεισόδια τραυματίστηκαν ακόμη οκτώ άνθρωποι, ανάμεσα τους και ένας 17χρονος. Ειδικότερα, τρεις Έλληνες και πέντε Κροάτες, νοσηλεύονται. Ο 17χρονος φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις έπειτα από χτύπημα με πέτρα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες για τα φρικτά επεισόδια έγιναν 98 συλλήψεις και οι προσαχθέντες οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ (τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής), όπου εξετάζονται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, έφτασαν με φάλαγγα από το Ζάγκρεμπ στην Αθήνα, παρά την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών που είχε αποφασίσει η UEFA.

Τεράστια ερωτήματα προκαλεί το γεγονός ότι η φάλαγγα με τους Κροάτες χούλιγκαν διέσχισε όλη την εθνική οδό και έφτασε στην Αττική χωρίς τα αυτοκίνητα να ακινητοποιηθούν σε κανένα σημείο της διαδρομής από τις αστυνομικές δυνάμεις που γνώριζαν για την απαγόρευση της οργανωμένης μετακίνησης των οπαδών.

Σοβαρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια - Οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ έκαναν ντου | enwsi.gr
Σοβαρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια - Οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ έκαναν ντου | enwsi.gr

Στο σημείο έφτασαν ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ που κατέστειλαν τα επεισόδια κάνοντας χρήση χημικών, ενώ προχώρησαν σε 98 συλλήψεις εμπλεκομένων, οι οποίοι οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια και ανακρίνονται, προκειμένου να ταυτοποιηθεί ο δράστης του μαχαιρώματος και να διευκρινιστούν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης, για την οποία σχηματίζεται δικογραφία.

Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ αποχαιρετούν τον 29χρονο Μιχάλη που σκοτώθηκε από Κροάτες χούλιγκανς

mike_aek__kath_arthro

Οι Κροάτες είχαν Έλληνες συνεργούς ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ – Ο 29χρονος Μιχάλης Κατσούρης έπεσε νεκρός από την δολοφονική επιδρομή των χούλιγκανς

Θρήνος σκεπάζει για ακόμα μια φορά τα ελληνικά γήπεδα. Ακόμα μια τραγωδία στα ελληνικά γήπεδα, ακόμα ένας αθώος νεκρός από «επιδρομές» ομάδων δολοφόνων με μαχαίρια και καδρόνια. Χθες βράδυ περίπου 100-120 οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ (σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ), η οποία σήμερα είναι προγραμματισμένο να αγωνιστεί απέναντι στην ΑΕΚ για τα προκριματικά του Champions League, έχοντας και… ελληνική βοήθεια έκαναν καταδρομική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια έξω από το γήπεδο της Ένωσης και χτυπούσαν όποιον έβρισκαν μπροστά τους έχοντας αρκετά «όπλα» στη διάθεσή τους.

Από την επίθεση έπεσε νεκρός ο 29χρονος Μιχάλης Κατσουρής, φίλος της ΑΕΚ που έτυχε να βρίσκεται στην περιοχή γεμίζοντας ξανά με αίμα τις ελληνικές εξέδρες σε ακόμα μια τραγωδία ελλήνων φιλάθλων.

Από την στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση, τα social media έχουν γεμίσει με μηνύματα για τον Μιχάλη που έχασε τη ζωή του επειδή έτυχε να βρίσκεται χθες βράδυ κοντά στο γήπεδο της ΑΕΚ.  «Και έτσι απλά, ο Άλκης έγινε Μιχάλης. Ένα παιδί έχασε τη ζωή του επειδή 100 χουλιγκάνια από την Κροατία διέσχισαν ανενόχλητα τα σύνορα και τη χώρα, έφτασαν στη Νέα Φιλαδέλφεια και επιτέθηκαν με μαχαίρια σε όποιον βρισκόταν έξω από το γήπεδο. Καμία αστυνομία, κανένας έλεγχος, ουδείς τους πήρε χαμπάρι. Από τα σύνορα μέχρι την Αθήνα. Αφαίρεσαν ανενόχλητοι τη ζωή ενός παιδιού, τραυμάτισαν ένα 12χρονο κορίτσι με πέτρα, έστειλαν καμιά 10ριά στο νοσοκομείο, βανδάλισαν και σκόρπισαν τρόμο στην πόλη, επειδή το ήθελαν και μπορούσαν. Ένα απαίσιο βράδυ» έγραψε κάποιος στα Μέσα Κοινωνικής δικτύωσης.

«Θα έπρεπε να ντρέπεστε! Καλό ταξίδι Αδερφέ μας! Κρίμα κ Άδικο! Να στερείται η ζωή έτσι απλά επειδή το ελληνικό κράτος τους άφησε να περάσουν. Συλλυπητήρια στην οικογένεια.»

Άλλο μήνυμα έγραφε: «Ήρθαν στη Νέα Φιλαδέλφεια με γάντια, μασελάκια, επιγονατίδες, τσεκούρια , για να σκοτώσουν. Τελικά ΕΣΦΑΞΑΝ τον Μιχάλη που έπινε καφέ κοντά στο γήπεδο».

«Η Ελλάδα και η οικογένεια της ΑΕΚ θρηνεί τον άδικο χαμό του Μιχάλη μετά την άνανδρη και αναίτια επιθεση που δέχθηκε χθες το βράδυ από οπαδούς της Κροατικής Ντιναμο Ζάγκρεμπ έξω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας. Οι δολοφόνοι ξεκινησαν από την πρωτεύουσα της Κροατίας πάρα την ρητή απαγόρευση της ΟΥΕΦΑ για απαγόρευση μετακίνησης οπαδών για τον σημερινό αγώνα με την ΑΕΚ. Υπάρχουν δεκάδες βίντεο από το κομβοι με τα βανακια και τα αυτοκίνητα με τις Κροατικες πινακίδες, διεσχισαν ολόκληρη την Ελλάδα, η αστυνομία είχε πληροφορίες και απλά κοιτούσε! Συνυπευθυνοι στο έγκλημα! Επιτέθηκαν ανενόχλητοι σε κόσμο που έπινε τον καφέ του», ήταν άλλο μήνυμα.

«Ενα πολυ καλο παιδι που με στηριξε κ ηταν ενας απ τους καλυτερους πελατες στο μαγαζι μ..Βοηθουσε τους παντες ακομα και νερο για τα αδεσποτα επαιρνε το καλοκαιρι.. τι να πει κανεις για εσενα..!! Καλό ταξίδι Μιχάλη», έγραψε κάποιος γνωστός του.

Με πολλές μαχαιριές δολοφονήθηκε ο 29χρονος οπαδός της ΑΕΚ

Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 29χρονος οπαδός της ΑΕΚ, ο οποίος έφερε πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι, κατά τη διάρκεια των σοβαρών επεισοδίων που προκάλεσαν οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, αργά το βράδυ της Δευτέρας.

Από τα βίαια επεισόδια τραυματίστηκαν ακόμη οκτώ άνθρωποι, ανάμεσα τους και ένας 17χρονος. Ειδικότερα, τρεις Έλληνες και πέντε Κροάτες, νοσηλεύονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έγιναν 96 συλλήψεις και οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ (τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής), όπου εξετάζονται.

Η απαγόρευση μετακίνησης και η φάλαγγα των Κροατών από το Ζάγκρεμπ στην Αθήνα

Τα φρικτά επεισόδια προκάλεσαν χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, οι οποίοι παρά την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών που είχε αποφασίσει η UEFA, οι Κροάτες έφτασαν με φάλαγγα από το Ζάγκρεμπ στην Αθήνα.

Ειδήσεις σήμερα:

Και Έλληνες μαζί με τους Κροάτες χούλιγκανς, ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ για τη δολοφονική επίθεση στο γήπεδο της ΑΕΚ

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αθάνατη ελληνική κοινωνία όλοι φταίνε εκτός από εμάς τους ίδιους

    Η αστυνομία είναι η μόνη που δεν φταίει, έχεις από το 2015 πολιτικές ηγεσίες που δεν αφήνουν ούτε τον στρατό ούτε τα σώματα ασφαλείας να κάνουν την δουλειά τους παρεμβαίνοντας συνέχεια υπέρ των ΜΚΟ των λαθρομεταναστών των αλλοδαπών των αριστερών των αντιεξουσιαστών για να δείξουμε καλό πρόσωπο στην Ευρώπη είναι το πρόσχημα με αποτέλεσμα η ποιότητα ζωής και η καθημερινότητα του Έλληνα πολίτη που ζει εδώ πληρώνει φόρους και ανέχεται τα πάντα να φθίνει μέρα με την μέρα μήνα με τον μήνα ….
    Πάρτυ κάνουν οι λαθρομετανάστες στα σύνορα σκοτώνουν και βιάζουν πουλούν ναρκωτικά τα φασισταριά της αριστεράς κλείνουν οπότε θέλουν τους δρόμους σε αλληλεγγύη για οτιδήποτε μη ελληνικό… οι πολιτικοί ξεπουλούν την πατρίδα που κάποιοι έδωσαν την ζωή τους για να ζούμε ελεύθεροι σήμερα και πόσα πάρα πολλά άλλα.παραδειγματα….

  2. Λάθρο και Ρομά κάνουν ότι γουστάρουν και αφήνονται ελευθεροι
    Ρόδος
    Canadair
    Νέα Αγχίαλος
    Παραίτηση Μηταράκη
    Φρέντι Μπελέρης
    Λάθρο ανάποδα στην εθνική και μήνυμα να κάνουν στην άκρη οσοι οδηγούν νομιμα
    Νέα Φιλαδέλφεια
    κ.α.
    Ψήφισα ορθώς ΝΔ για τα μεγάλα (οικονομία-εθνικά), ωστόσο η καθημερινότητα θα κρίνει τα πάντα
    μέχρι στιγμής απόλυτη αποτυχία όσον αφορα την ΑΣΦΑΛΕΙΑ των πολιτών

  3. Ευκαιρία να διακοπεί το επαγγελματικό πδοσφαιρο για μια δεκαετία και να δοκιμάσουμε τις νέες ναπαλμ στην Κροατία
    βέβαια Αν ειχαμε κυβέρνηση…

  4. Λαθροδιακινητες μπαίνουν στο αντίθετο ρεύμα και σκοτώνουν στον Έβρο.
    Συμμορίες γύφτων δολοφονούν
    Κροάτες χουλιγκανς διεσχισαν όλη την χώρα και δολοφονησαν ένα νέο παιδί στην Νέα Φιλαδέλφεια.
    Ατιμωρησία σε όλα τα επίπεδα.
    Η ασφάλεια άγνωστη λέξη.
    Θα ξυπνησει η κυβέρνηση;

  5. Ειχαμε αλλη μια τραγικη αποτυχια θα ηταν το σωστο, μετα απο φωτιες, τεμπη κτλπ.. αλλα τι μας νοιαζει..?? Στα @ρχ!δ!@ μας!!!! Τα προβατα μας δεινουν 41 ισως αυριο 61, θα ψηφησει και ο Γουοκαπ με τον Ντορσευ, η Κουλαρα εχει παρει σβαρνα τις παραλιες και δεν την νοιαζει τιποτα, τα προβατα να ειναι καλα…

  6. Συμμορίες Ρομά δολοφονούν Ελληνες, λαθροδιακινητές ανθρώπων σκοτώνουν οικογένειες οδηγώντας ανάποδα στον Έβρο, Κροατες Ναζί διασχίζουν 18 διόδια μπαίνοντας παράνομα ανενόχλητοι, δολοφονούν ένα παιδί 22 ετών και συνεχίζουν τις ζωές τους. Όπως είπε και ο συντροφος Υπουργός Καιριδής* προχθές, »Μην είστε επαγγελματίες ανησυχούντες».
    *κατα δηλωση του ‘απογονος οθωμανων’ όπως και οι υπόλοιποι Ελληνες
    https://youtu.be/KEfXG-Imw4E

  7. ….. καθημερινα καφεδες, ποτακια και πολυ μασα σε διαφορα καταστηματα … και φυσικά ολα δωρεαν…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ