Σοκ στα Μάλια: 20χρονος κατέρρευσε ξαφνικά μπροστά στους φίλους του

0
4419

Διερευνώνται τα αίτια του θανάτου του

Ο άτυχος νέος και η παρέα του είχαν επιστρέψει από τη νυχτερινή τους διασκέδαση όταν σημειώθηκε το περιστατικό

Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας 7 Αυγούστου σε ξενοδοχείο στα Μάλια, όταν ένας 20χρονος νεαρός κατέρρευσε ξαφνικά μπροστά στους φίλους του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι νεαροί τουρίστες είχαν επιστρέψει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, μετά τη νυχτερινή τους έξοδο, όταν ο 20χρονος Γερμανός έπεσε νεκρός μπροστά στα μάτια των φίλων του.

 

 

Άμεσα στο σημείο κλήθηκε βοήθεια, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, να σπεύδει στο σημείο, το πλήρωμα του οποίου διαπίστωσε το θάνατο του άτυχου νέου.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό παραμένουν άγνωστες μέχρι στιγμής, ενώ περισσότερο φως στα αίτια που προκάλεσαν το θάνατο του 20χρονου θα….. ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

neakriti.gr

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρή γυναίκα που έπεσε από μπαλκόνι 3ου ορόφου

ekab-5

 

 

Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στη δυτική Θεσσαλονίκη, όταν μια γυναίκα έπεσε από τον τρίτο όροφο και στη συνέχεια δυστυχώς κατέληξε.

Το περιστατικό συνέβη στις 14.30 επί της οδού Δαβάκη στη Σταυρούπολη όταν η γυναίκα, ηλικίας 68 ετών έπεσε από το μπαλκόνι τρίτου ορόφου υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα η αστυνομία και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά η γυναίκα υπέκυψε δυστυχώς στα τραύματά της.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ