Τραγωδία στη Νέα Υόρκη: Γνωστή γιατρός σκότωσε το μωρό της και αυτοκτόνησε

0
8379

Μια επιφανής γιατρός στη Νέα Υόρκη, εξειδικευμένη στη θεραπεία ασθενών με καρκίνο, σκότωσε το μωρό της και έδωσε τέλος στη ζωή της στο σπίτι τους στο Γουέστσεστερ

Η Δρ Kρίσταλ Κασέτα, ειδικευόμενη στην Αιματολογία-Ογκολογία στο Νοσοκομείο Mount Sinai, έδωσε τέλος στη ζωή της με πυροβόλο όπλο γύρω στις 7 το πρωί του Σαββάτου (5/8), αφού προηγουμένως πυροβόλησε το παιδί της, σύμφωνα με το ABC 7.

«Μια προκαταρκτική έρευνα αποκάλυψε ότι περίπου στις 7:00 π.μ., μπήκε στο δωμάτιο του παιδιού της και πυροβόλησε το μωρό της και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό της», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η αστυνομία της πολιτείας. Η σκηνή συνάδει με δολοφονία/αυτοκτονία».

Το περιστατικό συνέβη στο σπίτι της στο Somers, μία έπαυλη αξίας 1 εκατομμυρίου2023-08-06 07:19:10 δολαρίων που μοιραζόταν με τον σύζυγό της, τον 37χρονο Τιμ Τάλτι, σύμφωνα με την Daily Mail. Παραμένει ασαφές πόσο χρονών ήταν το παιδί, αλλά οι αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υποδηλώνουν ότι το μωρό γεννήθηκε γύρω στον Μάρτιο.

Η γιατρός αποφοίτησε από το ιατρικό κολέγιο Albany, σύμφωνα με το βιογραφικό της, όπου της απονεμήθηκε βραβείο για τη συμπόνια που έδειξε όταν αντιμετώπιζε ασθενείς. Ολοκλήρωσε την ειδικότητά της στο Hofstra North Shore LIJ School of Medicine στο North Shore University Hospital, όπου κέρδισε ανάλογο βραβείο.

Στο όρος Σινά, η Δρ Cascetta ειδικεύτηκε στην έρευνα για τον καρκίνο του μαστού. Η Κασέτα και ο Τάλτι, ιδιοκτήτης της εταιρείας Talty Bars που πουλάει μπάρες πρωτεΐνης, παντρεύτηκαν το 2019 σε μια τελετή στο Greenpoint του Μπρούκλιν.

Ο ιστότοπος της εταιρείας αναφέρει ότι η Κασέτα χρησιμοποίησε το ιατρικό και επιστημονικό της υπόβαθρο για να συμβουλέψει στη δημιουργία του προϊόντος.

«Τα άτομα που βρίσκονται πιο κοντά στην Κρίσταλ θα σας πουν ότι το να είναι γιατρός είναι στο DNA της», αναφέρει ο ιστότοπος του Talty Bars. «Η ίδια η Κρίσταλ θα σου πει ότι ήθελε να γίνει γιατρός από όσο θυμάται. ότι ακόμη και ως παιδί την έβρισκαν να τυλίγει τις κούκλες της σε γάζα».

«Όταν ήταν στο γυμνάσιο, η καλύτερη φίλη της μητέρας της πέθανε από καρκίνο του μαστού. Ήταν αυτό το γεγονός που άλλαξε τη ζωή της και βοήθησε την Kρίσταλ να αποφασίσει ότι η Ιατρική Ογκολογία θα ήταν η ειδικότητά της».

«Η Κρίσταλ είναι δρομέας και λάτρης της φυσικής κατάστασης, που κατανοεί τις ανάγκες να τρέφεται κανείς με υγιεινά και νόστιμα συστατικά. Είναι τιμή μας που έχουμε μια τόσο εξαιρετική γυναίκα ως μέλος της οικογένειας Talty Bar»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ