Πάτρα: 49χρονος πέθανε ξαφνικά ενώ έτρωγε με την οικογένειά του σε παραλιακό μαγαζί

5
5108

Αισθάνθηκε αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του

Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 49χρονος άνδρας το μεσημέρι του Σαββάτου (29/7) στην παραλία του Καστελοκάμπου στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας, βρισκόταν με την οικογένειά του σε παραλιακό μαγαζί, όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του.

Άμεσα έτρεξε για τις πρώτες βοήθειες ο ναυαγοσώστης της περιοχής ενώ κλήθηκε και ασθενοφόρο, σύμφωνα με το tempo24.news.

Ο 49χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο κατέληξε.

Ειδήσεις σήμερα:

Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε σε παραλία της Θάσου

Τραγωδία στο Κιάτο Κορινθίας: Έβγαλαν νεκρό 31χρονο από τη θάλασσα

Τραγωδία στο Κιάτο Κορινθίας: Έβγαλαν νεκρό 31χρονο από τη θάλασσα

Κορινθία: Ο άτυχος νεαρός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Κιάτου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο άτυχος νεαρός μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, στο Κέντρο Υγείας Κιάτου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Δ’ Λιμενικό Τμήμα Κιάτου, του Λιμεναρχείου Κορίνθου, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου-Καλαμάτας.

Θεσσαλονίκη: Νεκρή άλλη μια γυναίκα που έπεσε από μπαλκόνι

epithesi_ekav_salamina_xr

Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (29/07) στη Θεσσαλονίκη με θύμα μια 51χρονη γυανίκα που «βούτηξε» στο κενό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, το θλιβερό συμβάν συνέβη λίγο μετά τις 15:00 μ.μ.. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, η αδικοχαμένη γυναίκα έπεσε από μπαλκόνι διαμερίσματος τρίτου ορόφου επί της οδού Συνδίκα, με συνέπεια να χάσει τη ζωή της.

Στο σημείο έσπευσε η ΕΛ.ΑΣ. και σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, δεν διαφαίνονται ίχνη εγκληματικής ενέργειας.

Ειδήσεις σήμερα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτά τα βωθροκαναλα γιατί δεν τα αναφέρουν αραγε????? Αν όμως κακοποίησεις μια γατούλα ένα σκυλάκι (ενώ αυτοί τα άφησαν να καούν) γίνεται θεματαρα και μπαίνει και πρόστιμο….. Βοδια δεν ξυπνησατε τελικά…

    • Μόνο η aegean για κάτι βλάκες σαν εσένα κι εμένα που σου απαντώ συνέχεια

      ΤΡΑΓΙΚΕ δεν βαρέθηκες να αυν…υσταζεις?

      • Να σου έχει πάει, ε? Πολύ αργά για δάκρυα! Αυτά έπρεπε να τα είχες σκεφτεί νωρίτερα, πριν πας να τρυπηθείς! Τώρα το φαρμάκι που έβαλες μέσα σου δεν μπορείς πια να το βγάλεις! Ότι είναι να γίνει θα γίνει!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ