Ρόδος: Κατάθεση Ροδίτη για το ψευδές άρθρο της δήθεν επίθεσης με μαχαίρι σε συνεργείο τουρκικής τηλεόρασης

1
3483

Eνα προκλητικά ψευδές και υποβολιμαίο άρθρο, που φέρει Ελληνες να επιτέθηκαν με μαχαίρι σε τηλεοπτικό συνεργείο τουρκικής τηλεόρασης (Haber Global), το οποίο κάλυπτε δημοσιογραφικά τις φωτιές στο νησί και μάλιστα παρουσία δήθεν αστυνομικών, που παρατηρούσαν αμέτοχοι, δημοσίευσε το medyaradar.
Oι δύο Τούρκοι… «επέζησαν της επίθεσης», αναφέρει το ψευδές δημοσίευμα, που υποστηρίζει ότι υπέστη ζημιά το όχημα και η κάμερα της δημοσιογραφικής ομάδας.
Σημειώνεται μάλιστα ότι τα ανωτέρω έλαβαν χώρα ενώ ο πρωθυπουργός της Ελλάδας ευχαρίστησε τον Ερντογάν για την βοήθεια της Τουρκίας στην κατάσβεση της φωτιάς.
Πρόκειται σίγουρα για ένα προβοκατόρικο άρθρο, που διαψεύδεται αρμοδίως και αναμένεται να προκαλέσει την επίσημη αντίδραση του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και του Υπουργείου Εξωτερικών.
Είναι προκλητικό μάλιστα και για τον πρόσθετο λόγο ότι επιδιώκει να εμπλέξει την ΕΛ.ΑΣ. παρουσιάζοντας στελέχη της να ανέχονται την τέλεση ποινικά κολάσιμων πράξεων!
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «δημοκρατικής», ένας 32χρονος Ροδίτης εθελοντής με την σύντροφό του είχε μεταβεί στα καμένα πέριξ του Ασκληπειού χθες το πρωί και άρχισε με την χρήση μαχαιριού να απελευθερώνει ζώα που ήταν δεμένα σε μαντριά.
Στη συγκεκριμένη περιοχή εντόπισε δύο άτομα, την εθνικότητα των οποίων δεν γνώριζε, τα οποία πετούσαν, όπως είπε, πέτρες σε ελάφια για να τρέχουν και να δείχνουν τρομαγμένα ενώ ο ένας τραβούσε με κάμερα.


Ο φιλόζωος εθελοντής σφόδρα ενοχλημένος άρχισε να τους φωνάζει και να τους πλησιάζει απειλητικά και τότε ο ένας εξ’ αυτών, του πέταξε την κάμερα η οποία τον χτύπησε στο κεφάλι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να πέσει στο έδαφος.
Πέφτοντας στο έδαφος έπεσε το μαχαίρι το οποίο έσπευσε να μαζέψει και να πετάξει στο πόρτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου 4χ4 που οδηγούσε, φοβούμενος τα χειρότερα.
Τα γεγονότα μάλιστα αυτά φέρονται να έχουν αποτυπωθεί σε κάμερα τμήμα των οποίων δημοσίευσαν οι ίδιοι οι Τούρκοι ενώ ακολούθησαν διαπληκτισμοί που έληξαν.
Αστυνομικός δεν υπήρχε στο σημείο αν και ο 32χρονος όχι μόνο ενημέρωσε τις αρχές αλλά εξασφάλισε και ιατρική βεβαίωση για το τραύμα που υπέστη και ανέθεσε την υπόθεση σε δικηγόρο για την υποβολή μηνύσεως.

Οι Τούρκοι που κατήγγειλαν την ΕΛ.ΑΣ. έφυγαν την ίδια ημέρα από τη Ρόδο και δεν υπέβαλαν μήνυση για τα κατ’ έγκληση αδικήματα που κατήγγειλαν, αλλά προχώρησαν στην δημοσίευση του προβοκατόρικου άρθρου.

Πηγή: https://www.dimokratiki.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ