Άγιος Παντελεήμονας: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία της τρανς – Πώς έφτασαν στα ίχνη του 35χρονου Μπαγκλαντεσιανού (ΒΙΝΤΕΟ ο ίδιος με αίματα)

2
8851

Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τις κινήσεις του 35χρονου Μπαγκλαντεσιανού μετά τη δολοφονία της Άννας Ιβάνκοβα

Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία της 46χρονης τρανς τη Δευτέρα (10/7), σε διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα.

Βίντεο ντοκουμέντο από τη διαδρομή που ακολούθησε ο 35χρονος Μπαγκλαντεσιανός Μohim Gazi από τη στιγμή που το «έσκασε» από το σπίτι της 46χρονης τρανς Άννας Ιβάνκοβα μέχρι να φθάσει στο σπίτι του στην Ομόνοια παρουσιάζει το protothema.gr.

Στο βίντεο ντοκουμέντο ο Gazi φαίνεται να περιπλανιέται στους δρόμους των Αθηνών και να φέρει τραύματα στο πρόσωπο και στα χέρια του ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, η καταγραφή είναι λίγη ώρα αφότου έχει χάσει με μαρτυρικό τρόπο τη ζωή της η 47χρονη τρανς.

Στον καρπό του δεξιού του χεριού διακρίνεται μία μικρή αλυσίδα, στοιχείο που βοήθησε στην ταυτοποίησή του ως δράστη της δολοφονίας.

Δείτε βίντεο:

Τα στοιχεία που τον «έδεσαν»

Όπως έγραψε νωρίτερα το protothema.gr, την ημέρα που έγινε η δολοφονία, ο 35χρονος εισήλθε νωρίς το πρωί στην πολυκατοικία που έμενε το θύμα στην οδό Φυλής και, μετά από κάποιες ώρες, αποχώρησε πηδώντας από το παράθυρο.

Μετά τη φυγή του από τον τόπο του εγκλήματος, κάμερες της περιοχής τον «τσάκωσαν» να κινείται στο κέντρο της Αθήνας πεζός και να κατευθύνεται προς το σπίτι του στην Ομόνοια φέροντας τραύματα στα χέρια και στο πρόσωπό.

Παράλληλα, καταλυτικό ρόλο στην ταυτοποίηση του 35χρονου έπαιξαν ακόμη δύο στοιχεία. Το ένα ήταν τα αποτυπώματα που άφησε στον τόπο του εγκλήματος και το άλλο τα κοσμήματα που φορούσε στα χέρια του.

mpaglantesianos-1

Πιο συγκεκριμένα, από τότε που ξεκίνησε η έρευνα, οι αστυνομικοί παρατήρησαν στις εικόνες από το βιντεοληπτικό υλικό πως ο -άγνωστος τότε- δράστης φορούσε στα χέρια του ένα δαχτυλίδι και μία μικρή αλυσίδα. Όταν ο 35χρονος εντοπίστηκε την περασμένη Τρίτη (18/7) στα Πετράλωνα και προσήχθη, οι αστυνομικοί παρατήρησαν πως φορούσε ένα δαχτυλίδι και μία αλυσίδα, ακριβώς ίδια με αυτά που φορούσε ο δράστης στις εικόνες που είχαν καταγράψει οι κάμερες. Επίσης, στην έρευνα που έγινε στον τόπο του εγκλήματος, βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, και τα αποτυπώματα του.

Τα δύο στοιχεία αυτά, συνδυαστικά με τα ευρήματα από τις κάμερες ασφαλείας και τις καταθέσεις των μαρτύρων, ήταν αυτά που ουσιαστικά «έδεσαν» την υπόθεση και οδήγησαν τις Αρχές στα ίχνη του 35χρονου.

Δείτε βίντεο: Άγ. Παντελεήμονας: Στην Ελλάδα από το 2017 ο Μπαγκλαντεσιανός που συνελήφθη για τη δολοφονία της Ιβάνκοβα

Στην Ελλάδα από το 2017 ο Μπαγκλαντεσιανός που συνελήφθη για τη δολοφονία της Ιβάνκοβα

Ειδικότερα το απόγευμα της Δευτέρας (10/7) το θύμα εντοπίστηκε νεκρό στο διαμέρισμα όπου διέμενε, φέροντας πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι, την τραχηλική χώρα, στη ραχιαία επιφάνεια, στον αριστερό βραχίονα, στην κοιλιακή χώρα καθώς και στα άνω άκρα. Παράλληλα, το διαμέρισμα παρουσίαζε εικόνα εκτεταμένης έρευνας, προηγηθείσας πάλης ενώ παρατηρήθηκε πλήθος κηλίδων αίματος.

Ακολούθησε συνδυαστική παρατήρηση και αντιπαραβολή πληροφοριακών και τεχνικών στοιχείων, τα οποία συνέλεξε ειδική επιχειρησιακή ομάδα από τον τόπο του εγκλήματος και την ευρύτερη περιοχή.

Από την αξιολόγηση των στοιχείων καθώς και από την περαιτέρω ανάλυση προανακριτικών και εγκληματολογικών δεδομένων, που προέκυψαν με τη συνδρομή του Τμήματος Εξερευνήσεων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, διακριβώθηκε η εμπλοκή του 35χρονου στην υπόθεση.  Ακολούθησαν αναζητήσεις, στο πλαίσιο των οποίων ο 35χρονος εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας και προσήχθη στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, όπου στην κατοχή του βρέθηκαν επιπλέον στοιχεία που τον συνδέουν με τον τόπο του εγκλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία 46χρονης τρανς γυναίκας, πράξη που είχε λάβει χώρα την 10-07-2023 σε διαμέρισμα στην Αθήνα.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος 35χρονου αλλοδαπού, ο οποίος μεσημβρινές ώρες σήμερα (19-07-2023) συνελήφθη, δυνάμει εντάλματος σύλληψης.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, απογευματινές ώρες της 10-07-2023 το θύμα εντοπίστηκε νεκρό στο διαμέρισμα όπου διέμενε, φέροντας πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι, την τραχηλική χώρα, στη ραχιαία επιφάνεια, στον αριστερό βραχίονα, στην κοιλιακή χώρα καθώς και στα άνω άκρα. Παράλληλα, το διαμέρισμα παρουσίαζε εικόνα εκτεταμένης έρευνας, προηγηθείσας πάλης ενώ παρατηρήθηκε πλήθος κηλίδων αίματος.

Ακολούθησε συνδυαστική παρατήρηση και αντιπαραβολή πληροφοριακών και τεχνικών στοιχείων, τα οποία συνέλεξε ειδική επιχειρησιακή ομάδα από τον τόπο του εγκλήματος και την ευρύτερη περιοχή.

Από την αξιολόγηση των ανωτέρω στοιχείων καθώς και από την περαιτέρω ανάλυση προανακριτικών και εγκληματολογικών δεδομένων, που προέκυψαν με τη συνδρομή του Τμήματος Εξερευνήσεων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, διακριβώθηκε η εμπλοκή του 35χρονου στην υπόθεση.

Ακολούθησαν αναζητήσεις, στο πλαίσιο των οποίων ο 35χρονος εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας και προσήχθη στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, όπου στην κατοχή του βρέθηκαν επιπλέον στοιχεία που τον συνδέουν με τον τόπο του εγκλήματος.

Σε επακόλουθη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία (3) κινητά τηλέφωνα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Εκτελέσεως Ποινών.

Δείτε βίντεο: Συνελήφθη Μπαγκλαντεσιανός για τη δολοφονία της τρανς στον Άγιο Παντελεήμονα

Ειδήσεις σήμερα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. σύντροφοι! για να μην έχετε κενα
    η γυναικοκτονια τρανς δεν είναι πάντα έγκλημα
    ειδικά αν ο αθώος φονιάς δεν καταλάβαινε καν ότι σκότωνε μια θηλυκότητα
    το μυαλό του σκεφτοταν συνεχώς τον εφιάλτη των πουσμπακς από τους λιμενικούς και το ρατσισμό των Ελλήνων
    ουσιαστικά δεν την σκότωσε ο Μπαγκλαντεσιανος αλλά η δεξιά του 41τακατο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ