Αγοράκι βρέθηκε αναίσθητο σε πισίνα ξενοδοχείου της Ρόδου

0
3774

Η Ρόδος στο επίκεντρο για μια τραγωδία που απέτρεψαν την ύστατη στιγμή, οι γιατροί στο νοσοκομείο του νησιού. Εκεί που μεταφέρθηκε αναίσθητο ένα μικρό παιδί. Το αγοράκι εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, μέσα στην πισίνα του ξενοδοχείου που έκανε διακοπές με την οικογένειά του. Το είδαν τουρίστες που έβαλαν τις φωνές και βοήθησαν στο να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος. Ο ανήλικος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και οι γιατροί κατάφεραν να τον επαναφέρουν και να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας του.

Πιο αναλυτικά, πανικός επικράτησε σε ξενοδοχείο στη Ρόδο όταν ένα μικρό αγόρι βρέθηκε στην πισίνα χωρίς τις αισθήσεις του. Το περιστατικό σημείωθηκε σε ξενοδοχείο που βρίσκεται στον Αρχάγγελο, ενώ το παιδί εντόπισαν τουρίστες, που αμέσως άρχισαν να καλούν σε βοήθεια.

Εργαζόμενοι του ξενοδοχείου έσπευσαν στην πισίνα και απομάκρυναν το παιδί, ενώ ταυτόχρονα ειδοποίησαν τόσο το ΕΚΑΒ όσο και την αστυνομία. Το αγοράκι με καταγωγή από την Πολωνία διακομίστηκε στο νοσοκομείο, με την κατάστασή του να μην εμπνέει ανησυχία.

Για το περιστατικό η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του διευθυντή του ξενοδοχείου, καθώς την ώρα της παρ’ ολίγον τραγωδίας στην πισίνα δεν υπήρχε ναυαγοσώστης.

Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη για να διαπιστωθούν όλα όσα έγιναν μέχρι το παιδί να βρεθεί μόνο μέσα στην πισίνα.

Πηγή: https://www.newsit.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ