Νέα Ιωνία: «Ακούμπησε την κολώνα της παιδικής χαράς και τον τίναξε το ρεύμα» λέει η μητέρα του 11χρονου που έπαθε ηλεκτροπληξία

0
3244

Δεν ακούμπησε καλώδια παρά μόνο μία κολώνα ο 11χρονος που έπαθε ηλεκτροπληξία στο πάρκο Μακελαράκη της Νέας Ιωνίας, σύμφωνα με όσα δήλωσε η μητέρα του.

Το συμβάν που εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο πάρκο Μακελαράκη στη Νέα Ιωνία, όπου ένας 11χρονος υπέστη ηλεκτροπληξία περιέγραψε η μητέρα του στην ΕΡΤ.

Υπενθυμίζεται πως ο ανήλικος, την ώρα που έπαιζε στο πάρκο, ακούμπησε με το χέρι του μία κολώνα ηλεκτρισμού, από την οποία προεξείχαν γυμνά καλώδια και αμέσως έπεσε στο έδαφος από τους εντόνους πόνους.

Ήρθα και μου είπε ότι τον τίναξε το ρεύμα. Είχε διπλωθεί τη μέση και έκλαιγε, πόναγε, είχε δυσκολία στην αναπνοή. Μου λέει “έχουν μουδιάσει τα χέρια μου δεν αισθάνομαι καλά. Του έδωσα λίγο νερό και τον έβαλα λίγο να καθίσει. ‘Δεν αισθάνομαι τα χέρια μου, πονάει το στήθος μου’, μου είπε. Όπως καταλαβαίνετε τον πήγα στο νοσοκομείο«, ανέφερε η μητέρα του 11χρονου για να προσθέσει:

«Τον ρώτησα αν ακούμπησε τα καλώδια, μου είπε όχι ακούμπησα την κολώνα από πίσω».

Μετά τη δημοσιοποίηση του γεγονότος, ο Δήμος τοποθέτησε ένα πλαστικό καπάκι στο σημείο απ’ όπου προεξείχαν τα καλώδια, προκειμένου να μην υπάρξει κάποιο παρόμοιο τέτοιο ατύχημα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ