Λάκης Λαζόπουλος για ΣΥΡΙΖΑ: Προσπάθησαν να φτάσουν στο 3%, δεν τα κατάφεραν, με τα ίδια πρόσωπα και τα ίδια μυαλά θα τα καταφέρουν

0
5060

Το ανέκδοτο με τον ελέφαντα και τα μυρμήγκια για τον «καβγά» ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ για την αντιπολίτευση και η παρομοίωση του ΚΚΕ με περίπτερο

Με τον δικό του τρόπο σχολίασε το αποτέλεσμα των εκλογών της 25ης Ιουνίου ο Λάκης Λαζόπουλος χρησιμοποιώντας το καυστικό του χιούμορ για να αναφερθεί στη βαριά ήττα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δόξα τω Θεώ πήγε πιο παρακάτω. Παλεύανε πολύ να το πάνε στο 3%, δεν τα κατάφεραν. Θέλει κι άλλη προσπάθεια. Την άλλη 4ετία τώρα. Αν συνεχίσει με τα ίδια πρόσωπα και τα ίδια μυαλά θα τα καταφέρουν» είπε ο Λάκης Λαζόπουλος στο podcast του Newsbreak.gr.

 

Όσον αφορά την διαμάχη ΣΥΡΙΖΑΠΑΣΟΚ για την πρωτοκαθεδρία στην αντιπολίτευση, ο Λάκης Λαζόπουλος χρησιμοποίησε για το σχόλιό του το ανέκδοτο με τον ελέφαντα που βγήκε βόλτα και ξεσηκώθηκαν 100.000 μυρμήγκια. «Και κάνει μια κίνηση ο ελέφαντας και πέφτουν τα 99.999 μυρμήγκια. Και μένει ένα και του φωνάζουν «Μήτσο πνίχτον». Πώς να το πνίξει το ένα μυρμήγκι τον ελέφαντα;».

«Πυρά» είχε ο Λάκης Λαζόπουλος και για το ΚΚΕ για το οποίο είπε χαρακτηριστικά «είναι υγεία να υπάρχει, σαν την πίεση του γέρου τα ποσοστά του, ο γέρος δεν πάει για πρωταθλητισμό. Το ΚΚΕ είναι σαν τον πατέρα που κληρονόμησε ένα περίπτερο και θα δώσει ένα ίδιο στον γιο του. Θέλει να έχει την πελατεία του, να ξέρει τα ονόμάτα τους. Αν έχεις μεγάλο κόμμα δεν ξέρεις ποιος είναι δικός σου να τον δώσεις».

Ειδήσεις σήμερα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ