Εύβοια: 2 τραγωδίες την ίδια μέρα – Νεκροί ξαφνικά ένας 45χρονος κι ένας 55χρονος

0
3579

Δυο τραγωδίες σήμερα στην Εύβοια με έναν 45χρονο κι έναν 55χρονο να «φεύγουν» ξαφνικά από τη ζωή.

Βρήκαν νεκρό μέσα στο σπίτι του τον 55χρονο εκπαιδευτικό

Πιο συγκεκριμένα, γείτονες κάλεσαν τις αρχές, καθώς διεπίστωσαν έντονη δυσοσμία από το διαμέρισμα του 55χρονου εκπαιδευτικού.

Ο άτυχος άνδρας δεν είχε δώσει σημάδια ζωής από την Πέμπτη.

Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο, ενώ έφτασε η Πυροσβεστική για να ανοίξει την πόρτα της οικίας του άτυχου άνδρα και εντόπισαν τον 55χρονο άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στο σπίτι του, ενώ, σύμφωνα και με το evima.gr, ο θάνατός του προήλθε από παθολογικά αίτια.

Βοσκός βρέθηκε νεκρός στο χωράφι του, ενώ τάιζε τα ζώα του

Μια τραγωδία σημειώθηκε σήμερα το πρωί, 28 Ιουνίου, στην Εύβοια, με έναν 45χρονο να αφήνει την τελευταία του πνοή στο χωράφι του.

Πιο συγκεκριμένα, ο άτυχος βοσκός από την Εύβοια, εντοπίστηκε από οικείους του στο χωράφι, στο οποίο έβοσκε τα ζώα του, χωρίς τις αισθήσεις του και ειδοποίησαν άμεσα το ΕΚΑΒ.

Ο άτυχος 45χρονος έχασε ξαφνικά της αισθήσεις του, ενώ τάιζε τα ζώα του στο χωρίο Κρυονερίτης, του δήμου Ιστιάιας Αιδηψού, στην Εύβοια.

«Πάγωσε» όλο το νησί: 2 τραγωδίες την ίδια μέρα

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε στον χώρο, αλλά, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή και, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, ο θάνατος προήλθε από παθολογικά αίτια.

Δάκρυσε η Μαγνησία: Έφυγε από τη ζωή μόλις στα 45 του χρόνια ο Γιώργος τους

δάκρυσε-η-μαγνησία-έφυγε-από-τη-ζωή-μόλ-152859

Θλίψη στην τοπική κοινωνία της Μαγνησίας και πιο συγκεκριμένα στην Ζαγόρα, καθώς ο Γιώργος Καόνας δεν θα είναι πια κοντά τους. Η είδηση τη απώλειας του Γιώργου Καόνα από τη Ζαγορά σε ηλικία 45 ετών σκόρπισε θρήνο και θλίψη σε συγγενείς και φίλους

Έφυγε από τη ζωή μόλις στα 45 του χρόνια ο Γιώργος

Ο 45χρονος έδινε την μάχη του

Ο 45χρονος τον τελευταίο μήνα νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Βόλου και δυστυχώς παρά τη γενναία μάχη που έδωσε κατέληξε. Ενώ είχε αναρτήσει και μια φωτογραφία από το νοσοκομείο με όλους τους φίλους του να του εύχονται καλή ανάρρωση

Η Μαγνησία είναι συγκλονισμένη από τον χαμό ακόμη ενός ακόμη νέου ανθρώπου, καθώς μέσα σε λίγα 24ωρα έχουν φύγει επίσης από τη ζωή ένας 47χρονος και μία 49χρονη.

Ένιωσε αδιαθεσία και πέθανε από ανακοπή την ώρα που κολυμπούσε

Τραγωδία στο Πήλιο: Ένιωσε αδιαθεσία και πέθανε την ώρα που κολυμπούσε

Πήλιο: Τελευταίο μπάνιο για 75χρονη Γερμανίδα στην Πάου

Τελευταίο μπάνιο σήμερα το απόγευμα για μια 75χρονη Γερμανίδα τουρίστρια στην παραλία Πάου του Δήμου Νοτίου Πηλίου.

Όπως αναφέρει το magnesianew.gr, η άτυχη γυναίκα αισθάνθηκε αδιαθεσία, λουόμενοι την ανέσυραν στην ακτή, ενημερώθηκε το Κέντρο Υγείας Αργαλαστής που έστειλε ασθενοφόρο, έγιναν προσπάθειες ανάνηψης, αλλά η γυναίκα είχε φύγει από τη ζωή και η σορός της μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου.

Για τον πνιγμό ενημερώθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, που παρήγγειλε νεκροψία – νεκροτομή για να διακριβωθούν τα αίτια θανάτου της, που εκτιμάται ότι είναι παθολογικά.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ