Μουζάλας: Όταν πέσει ο φράχτης στον Έβρο θα έπαιρνα χαρά σαν να έπεφτε το τείχος του Βερολίνου

1
5424

Όπως ισχυρίστηκε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ  η πολιτική της αποτροπής που ακολουθεί η ΝΔ, δηλαδή να μην έρχονται οι μετανάστες στην Ελλάδα τους οδηγεί στο να αναζητούν μη νόμιμες διόδους

«Ο φράκτης είναι εργαλείο, σημασία έχει πως τον χρησιμοποιείς. Εγω δεν θα ήθελα να υπάρχουν φράκτες. Όταν πέσει θα έπαιρνα χαρά σαν να έπεφτε το τείχος του Βερολίνου», δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο σταθμό Status fm.

«Έαν δεν υπάρχουν νόμιμοι οδοί, τότε οι φράκτες θα καθυστερούν λίγο (σ.σ. τις μεναστευτικές ροές), και θα λειτουργούν όπως τα μπλοκαρισμένα ρέμματα και τα ποτάμια στις πόλεις που όταν μπλοκάρουν υπερχειλίζουν και φωνάζουμε», υποστήριξε ακόμη ο κ. Μουζάλας.

Στην ίδια συνέντευξη ο κ. Μουζάλας χαρακτήρισε πολιτικό έγκλημα της Ευρώπης το ναυάγιο στην Πύλο «με συναυτουργό τη ΝΔ», ισχυριζόμενος πως η πολιτική της αποτροπής που ακολουθεί, δηλαδή να μην έρχονται οι μετανάστες στην Ελλάδα τους οδηγεί στο να αναζητούν μη νόμιμες διόδους.

Ειδήσεις σήμερα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. σύντροφε Μουζαλα
    είναι το μυαλό σου τόσο ασυνάρτητο όσο υπονοούν κάποιοι ή απλά αποτυπώνει μια πολυδιάστατη εικόνα που συντίθεται από αντιφατικά στοιχεία τα οποία πρέπει να αξιολογηθούν στα πλαίσια μιας ολιστικής θεώρησης της σύγχρονης πολιτικής και κοινωνικής πραγματικότητας;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ