Σοκ στη Θάσο: 37χρονη μαχαίρωσε στο λαιμό ταμία σούπερ μάρκετ!

0
4580

Σοκ επικράτησε χθες (18/6) στη Θάσο, όταν 37χρονη μαχαίρωσε στο λαιμό ταμία σούπερ μάρκετ.

Παρά λίγο να είχε μοιραία κατάληξη περιστατικό με 65χρονο στην Θάσο ο οποίος δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από μια 37χρονη μέσα σε σούπερ μάρκετ.

Ο άνδρας γλίτωσε μόνο με θλαστικά τραύματα από τη μανία της δήθεν πελάτισσας. Παράλληλα, στην Κρήτη 35χρονος μαχαίρωσε 14 φορές την 30χρονη σύντροφό του!

Το αιματηρό περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 8 το απόγευμα του Σαββάτου όταν η 37χρονη μπήκε στο σούπερ μάρκετ, όπου εργάζεται ως ταμίας το θύμα, και προσποιούμενη την πελάτισσα τον πλησίασε και τον μαχαίρωσε στο λαιμό με πρόθεση να τον σκοτώσει.

επίθεση με μαχαίρι

Ο 65χρονος τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του νησιού ενώ η δράστιδα συνελήφθη λέγοντας στους Αστυνομικούς πως είχε προσωπικές διαφορές με το παρολίγον θύμα της.

Η 37χρονη αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας.

Άγρια συμπλοκή στο Μοναστηράκι: 16χρονος δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι

Άγρια συμπλοκή με θύμα έναν 16χρονο σημειώθηκε στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην πλατεία Μοναστηρακίου, το βράδυ της Δευτέρας (8/5).

Δείτε επίσης: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 18χρονος που μαχαίρωσαν στην Ακρόπολη: 50% πιθανότητες έδωσαν οι γιατροί – «Ζει από θαύμα, όταν άνοιξε τα μάτια του είπε «μαμά συγγνώμη»» (video)

Ήταν λίγο μετά τα 21:00, όταν μια ομάδα ενεπλάκη σε λεκτικό -αρχικά- καυγά. Στη συνέχεια όμως τα πράγματα ξέφυγαν και ακολούθησε συμπλοκή με αποτέλεσμα να μαχαιρωθεί ένας εξ αυτών στην κοιλιακή χώρα και να τραυματιστεί σοβαρά, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Η άγρια συμπλοκή διαδραματίστηκε μπροστά στα μάτια δεκάδων πολιτών.

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία, η οποία ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ προς το παρόν έχουν συλληφθεί δύο άτομα.

Τον 16χρονο τραυματία παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο Λαϊκό Νοσοκομείο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ