Ρόδος: Δεκαεπτάχρονος μαχαιρώθηκε από τρεις αλλοδαπούς στην Ορφανίδου

2
9657

Θύμα τριών αλλοδαπών τουριστών που τον μαχαίρωσαν στον λαιμό, έπεσε τα ξημερώματα ένας 17χρονος νεαρός, στην οδό Ορφανίδου όπου διασκέδαζε και σώθηκε από θαύμα, λόγω της έγκαιρης μεταφοράς του στο Νοσοκομείο της Ρόδου.

Της Ρένας Παυλάκη

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο νεαρός, πιθανότατα ημεδαπός, βρισκόταν στην Ορφανίδου όπου διασκέδαζε. Κάτω από αδιευκρίνιστες, επί του παρόντος, συνθήκες, τρεις αλλοδαποί, άρχισαν να τον κυνηγούν. Τον ακινητοποίησαν στο πάρκινγκ της περιοχής και του κατάφεραν τρεις μαχαιριές στο λαιμό.

Άνθρωποι από τα γύρω μαγαζιά που αντελήφθησαν το περιστατικό, έσπευσαν να βοηθήσουν τον αιμόφυρτο νεαρό.

Η κατάστασή του εκτιμήθηκε πολύ σοβαρή και γι αυτό μεταφέρθηκε αμέσως στο Νοσοκομείο, με ιδιωτικό αυτοκίνητο, για να μην χαθεί ούτε λεπτό πολύτιμου χρόνου που θα μπορούσε να του στοιχίσει τη ζωή , λόγω της αιμορραγίας.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 1:40 μετά τα μεσάνυχτα, σήμερα.

Η ταυτότητα του νεαρού δεν έχει γίνει γνωστή, δεδομένου του ότι, μόλις του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, έφυγε από το Νοσοκομείο και δεν έχει εντοπιστεί καθώς πιθανολογείται ότι κρύβεται μετά το περιστατικό.

Για το σοβαρό συμβάν έχει ενημερωθεί η Αστυνομία η οποία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών και για τα αίτια της αιματηρής συμπλοκής.

Ωστόσο, το εξαιρετικά σοβαρό περιστατικό θέτει και πάλι με τρόπο επιτακτικό την ελλιπή αστυνόμευση της περιοχής της οδού Ορφανίδου, όπου κάθε καλοκαίρι οι παρεκκλίνουσες συμπεριφορές των τουριστών δημιουργούν πλείστα όσα προβλήματα και αρνητική δημοσιότητα. Το συγκεκριμένο συμβάν όμως, που ξεφεύγει από τη συνήθη παραβατικότητα, αφού παρά λίγο να στοιχίσει τη ζωή στον νεαρό θαμώνα της bar street , θέτει την Αστυνομική Διεύθυνση προ των ευθυνών της, για την κατάσταση που τα τελευταία χρόνια έχει παγιωθεί στη συγκεκριμένη περιοχή της πόλεως Ρόδου.

Πηγή: https://realvoice995.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ακούστε τώρα άρθρο.Επειδη έφαγε τρεις μαχαιριές στο λαιμό και η κατάσταση του θεωρήθηκε πολύ κρίσιμη μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες έφυγε μόνος του χωρίς να αφήσει στοιχεία,και τον ψάχνουν οι αρχές.Σ αυτό το νησί δεν έχουν γιατρόυς μωυσηδες έχουν που ανασταίνουν τους έτοιμοθανατους.Ρε Τσαμπίκε με νησί της τελειότητας και των πολιτών της αμεσότητας που είσαι να μας εξηγήσεις πως εγκενε αυτό και έφυγε σαν κύριος το παλληκάρι.Για τον Αλή μπαμπα και τους σαράντα κλέφτες μόνο δεν διαβάσαμε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ