Κρήτη: Μυστήριο με 40χρονη νηπιαγωγό – Από τον οδοντίατρο βρέθηκε διασωληνωμένη στην εντατική

0
4361

Η γυναίκα νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση και οι γιατροί ψάχνουν να βρουν τι προκάλεσε την κατάρρευσή της

Ώρες αγωνίας για τη 40χρονη νηπιαγωγό, η οποία βρέθηκε να δίνει μάχη για τη ζωή της στην εντατική, μετά από μία επίσκεψη ρουτίνας στον οδοντίατρο.

Η γυναίκα, που είχε πάει για εξαγωγή δοντιού, αμέσως μετά τη χορήγηση της ένεσης τοπικής αναισθησίας για να μουδιάσει, άρχισε να χάνει τις αισθήσεις της. Άμεσα ο οδοντίατρος ειδοποίησε το ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου και διασωληνώθηκε.

Η γυναίκα υποβάλλεται συνεχώς σε εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί τι ήταν αυτό που προκάλεσε το πρόβλημα στην υγεία της.

Πρώτες πληροφορίες, σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή TLIVE στον Alpha, δεν φαίνεται να υπάρχει συσχετισμός της ένεσης που της χορηγήθηκε με το περιστατικό.

Σε ανακοίνωσή του, σύμφωνα με το cretalive το ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπ/σης Μεσαράς «ΦΑΙΣΤΟΣ» εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη του στη συναδερφό του αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

«Η αγαπημένη νηπιαγωγός, με το δυναμικό χαρακτήρα και την καθημερινή ανιδιοτελή κοινωνική προσφορά της, περνάει ίσως την δυσκολότερη δοκιμασία στη ζωή της!

Οι σκέψεις όλων μας για το μέλος του Συλλόγου μας είναι μαζί της… Ευελπιστούμε ότι η μαχήτρια – συναδέλφισσά μας θα τα καταφέρει και θα βγει νικήτρια και από αυτή τη σκληρή δοκιμασία!

Η Βαλάντη πρέπει να επιστρέψει το συντομότερο σε όλους αυτούς που την έχουν ανάγκη! Πρωτίστως, στην οικογένειά της, στους μικρούς μαθητές της και στο αγαπημένο της χωριό!

Οι προσευχές όλων μας… στη Βαλάντη!!!», αναφέρεται, στο σχετικό ψήφισμα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ