Καλοκαιρινή θύελλα πλειστηριασμών σε «επώνυμα» ακίνητα, δείτε τι βγαίνει «στο σφυρί»

0
5835

Από τα τέλη του μήνα έως τον Σεπτέμβριο κληρώνει για δεκάδες περιπτώσεις γνωστών ονομάτων – Από τον Αλκη Δαυίδ μέχρι την οικογένεια Κοντοβερού και από την Ελένη Μαμιδάκη και τον Πρόδρομο Εμφιετζόγλου μέχρι την Ασπασία Λεβέντη, τη Βιργινία Βεντουράκη, τον Τέρενς Κουίκ και τις… νυχτερινές πίστες

Μετά την προσωρινή «ανάπαυλα» λόγω των εκλογών της 21ης Μαΐου, οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί επανέρχονται στο προσκήνιο για το μεσοδιάστημα μέχρι τις δεύτερες κάλπες και στη συνέχεια έως και το φθινόπωρο, με τις σχετικές λίστες να περιλαμβάνουν δεκάδες περιπτώσεις γνωστών ονομάτων. Δεν θα ήταν υπερβολή να μιλήσουμε για μια μικρή «θύελλα επώνυμων σφυριών» ανάμεσα στα 7.500 που έχουν προγραμματιστεί να χτυπήσουν μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Ανάμεσα σε αυτά η περίπτωση του «άτακτου» Αλκη Δαυίδ που οδηγεί την κούρσα σε επίπεδο τιμής εκκίνησης, αλλά και οι περιπέτειες της οικογένειας Κοντοβερού με την ομώνυμη εταιρεία κατεψυγμένων αλιευμάτων, της Ασπασίας Λεβέντη, του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου, της Ελένης Μαμιδάκη, του Παναγιώτη Ψυχάρη και πολλών άλλων, ενώ δεν λείπουν και οι… νυχτερινές πίστες. Πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί ότι είτε λόγω των επικείμενων εκλογών της 25ης Ιουνίου, είτε λόγω της άσκησης ένδικων μέσων αρκετοί από αυτούς τους πλειστηριασμούς ενδέχεται να ανασταλούν.

Ο «άτακτος» Δαυίδ

Κάτι τέτοιο δεν είναι ορατό μέχρι τώρα για την περίπτωση του Αλκη Δαυίδ και του πλειστηριασμού της βίλας του στις Σπέτσες, που έχει οριστεί για τις 27 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για τα απόνερα μιας καταδίκης του εκκεντρικού επιχειρηματία στις ΗΠΑ μετά από κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση εις βάρος της Λόρεν Ριβς, η οποία είναι και η επισπεύδουσα.

Το σφυρί αφορά κτήμα και βίλα του Αλκη Δαυίδ στο νησί του Σαρωνικού, με τιμή πρώτης προσφοράς 7,44 εκατ. ευρώ.

alkis_david_
Σε πλειστηριασμό η βίλα του Αλκη Δαυίδ στις Σπέτσες μετά την καταδίκη του για σεξουαλική παρενόχληση. Επισπεύδουσα είναι η Λόρεν Ριβς, που πήγε στα δικαστήρια τον εκκεντρικό επιχειρηματία

Το ποσό επίσπευσης του πλειστηριασμού είναι 5 εκατ. δολάρια, που επιδίκασε το αμερικανικό δικαστήριο ως αποζημίωση -πλέον των εξόδων εκτέλεσης- και εκείνος αρνήθηκε να καταβάλει, με αποτέλεσμα η Λόρεν Ριβς να τον «καταδιώξει» αναζητώντας τη δικαίωσή της επί ελληνικού εδάφους.

Εάν μέχρι τον Σεπτέμβριο δεν υπάρξει άλλη εξέλιξη, στο σφυρί θα βγουν τρία οικόπεδα συνολικής έκτασης 4.444 τ.μ. που βρίσκονται εντός του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου του Δήμου Σπετσών στη θέση Παναγιά Αρμάτα ή Αρμάδα. Μέσα στην έκταση έχουν ανεγερθεί τέσσερα αυτοτελή και ανεξάρτητα διώροφα κτίρια, με υπόγεια, συνολικού εμβαδού 862,86 τ.μ., καθώς και μία πισίνα 98 τ.μ. Υπενθυμίζεται ότι η Λόρεν Ριβς είναι η τρίτη κατά σειρά γυναίκα που κατήγγειλε τον γόνο της επιχειρηματικής δυναστείας για σεξουαλική παρενόχληση εις βάρος της και δικαιώθηκε στα δικαστήρια.

Η περιπέτεια ενός leader

Σε περιπέτεια με άγνωστο τέλος έχει εισέλθει η εταιρεία Κοντοβερός (Freskot), από τις πρωτοπόρους και leaders στην αγορά κατεψυγμένων αλιευμάτων. Η εταιρεία που ίδρυσε το 1968 ο αείμνηστος Μανώλης Κοντοβερός ήταν η πρώτη που εισήγαγε κατεψυγμένα αλιεύματα στη χώρα μας, αλλά και η πρώτη που εξελίχθηκε σε μεταποιητική βιομηχανία κατακτώντας μερίδιο 25% στο εσωτερικό, παράλληλα και με τις σημαντικές εξαγωγές της. Τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, βρίσκεται αντιμέτωπη με τις συνέπειες των πολλαπλών κρίσεων που έπληξαν καίρια τις επιδόσεις της. Ετσι, από πέρυσι έχουν τεθεί στο στόχαστρο των πλειστηριασμών τόσο η κεντρική μονάδα στον Ασπρόπυργο όσο και η προηγούμενη στο Μοσχάτο, καθώς και προσωπικό ακίνητο του Χρίστου Κοντοβερού, ενός εκ των δύο διοικούντων την εταιρεία.

Η αρχή γίνεται την ερχόμενη Τετάρτη 31 Μαΐου με την παλιά μονάδα που βγαίνει με τιμή εκκίνησης 1,6 εκατ. ευρώ και με το ακίνητο του Χρ. Κοντοβερού στην Κάτω Βούλα που βγαίνει στα 2 εκατ. ευρώ. Δύο ημέρες μετά, στις 2 Ιουνίου, θα χτυπήσει ξανά στο σφυρί για την κεντρική μονάδα του Ασπροπύργου. Τον Φεβρουάριο η εταιρεία κατόπιν ανακοπής πέτυχε την αύξηση της τιμής εκκίνησης για τα ακίνητα και τον μηχανολογικό εξοπλισμό κατά 3,32 εκατ. ευρώ, στα 7,54 εκατ. ευρώ. Ακολούθησαν δύο άγονοι πλειστηριασμοί και έτσι ο επικείμενος γίνεται με μειωμένη τιμή εκκίνησης κατά 20%, στα 6,03 εκατ. ευρώ.

Το «φιλέτο» στα Ανάκτορα

Στις 16 Ιουνίου έρχεται η σειρά για ένα ιδιαίτερα ηχηρό σφυρί. Οπως αποκάλυψε το «ΘΕΜΑ» στις 29 Ιανουαρίου, αφορά κατοικία στο ακίνητο της οικογένειας Λεβέντη επί της Ηρώδου Αττικού απέναντι από το Παναθηναϊκό Στάδιο.

Πρόκειται για το ιδιαίτερα δηµοφιλές, λόγω θέσης και ιστορίας, ακίνητο στη συµβολή της Ηρώδου Αττικού µε τη λεωφόρο Βασ. Κωνσταντίνου που κατά το παρελθόν ήταν γνωστό και ως «πολυκατοικία του Καραµανλή», καθώς ο Κωνσταντίνος Καραµανλής για ένα διάστηµα µετά την επιστροφή του από το Παρίσι το 1974 διέµενε στο δώμα της.

aspasia_leventi_
Στο σφυρί το ακίνητο της οικογένειας Λεβέντη επί της Ηρώδου Αττικού, απέναντι από το Παναθηναϊκό Στάδιο. Ο πλειστηριασμός στρέφεται κατά της Ασπασίας Αλγιαννάκη, συζύγου του εκλιπόντος Γεωργίου-Νεοκλή Λεβέντη

Ο πλειστηριασμός στρέφεται κατά της Ασπασίας Αλγιαννάκη, συζύγου του εκλιπόντος Γεωργίου-Νεοκλή Λεβέντη, και αφορά το ποσοστό 100% του δικαιώματος της επικαρπίας επί της οριζόντιας ιδιοκτησίας διαμερίσματος του πρώτου ορόφου. Η αγοραία αξία της κατοικίας υπολογίζεται στα 2,5 εκατ. ευρώ και το δικαίωμα επικαρπίας αντιστοιχεί στο 40% της αξίας της πλήρους κυριότητας. Σε αυτό το ποσό γίνεται επιπλέον αποµείωση 10% λόγω συνιδιοκτησίας και εποµένως η αγοραία αξία της επικαρπίας και η τιμή εκκίνησης έχουν οριστεί στις 997.000 ευρώ. Η κατοικία αυτή έχει πρόσοψη προς την Ηρώδου Αττικού, στην πλατεία Σταδίου και τη λεωφόρο Βασ. Κωνσταντίνου.

Διπλό σφυρί για την Ελένη Μαμιδάκη

Στο στόχαστρο των πλειστηριασμών βρίσκεται για μία ακόμη φορά η οικογένεια Μαμιδάκη. Στην προκειμένη περίπτωση, η κυρία Ελένη Μαμιδάκη (του Γεωργίου και της Χρυσούλας) είναι αντιμέτωπη με δύο σφυριά για ισάριθμα ακίνητά της στο Πόρτο Χέλι και το Καστρί. Το πρώτο θα χτυπήσει στις 12 Ιουλίου, με επισπεύδουσα την Intrum για το ακίνητο στο Πόρτο Χέλι, που βγαίνει με τιμή εκκίνησης 465.000 ευρώ.
Βρίσκεται στη θέση Μετόχι εντός των ορίων του οικισμού του Αγίου Αιμιλιανού του Δήμου Ερμιονίδας και πρόκειται για οικόπεδο έκτασης 678,54 τ.μ., επί του οποίου έχει ανεγερθεί διώροφη οικοδομή με κεραμοσκεπή.

mamidaki_
Στο στόχαστρο των πλειστηριασμών και η Ελένη Μαμιδάκη (του Γεωργίου και της Χρυσούλας) για ακίνητά της στο Καστρί και το Πόρτο Χέλι

Ο δεύτερος πλειστηριασμός έχει οριστεί για τις 26 Ιουλίου και είναι ο τρίτος κατά σειρά για το συγκεκριμένο ακίνητο. Η αρχική τιμή εκκίνησης είχε οριστεί στις 881.146 ευρώ, αλλά κατόπιν ανακοπής αυξήθηκε. Ετσι, τόσο πέρυσι τον Απρίλιο όσο και φέτος τον Ιανουάριο βγήκε με τιμή 1,27 εκατ. ευρώ, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Ετσι στο σφυρί του Ιουλίου ο πήχης έχει μειωθεί κατά 20%, στο 1,01 εκατ. ευρώ. Το ακίνητο βρίσκεται στο Καστρί σε οικόπεδο άρτιο και οικοδομήσιμο, έκτασης 6.921 τ.μ., εντός του οποίου υφίσταται αυτοτελής, ανεξάρτητη, οριζόντια ιδιοκτησία-διαμέρισμα.

Ο Πετζετάκις και η Βεντουράκη

Στις αρχές Ιουνίου αναμένεται να χτυπήσει το ηλεκτρονικό σφυρί για δύο ακόμη ηχηρά ονόματα. Συγκεκριμένα, στις 7 Ιουνίου είναι ο πλειστηριασμός για το διαμέρισμα του καταζητούμενου Γιώργου Πετζετάκι, της κραταιάς κάποτε και πτωχευμένης σήμερα ομώνυμης βιομηχανίας. Η συγκεκριμένη ιδιοκτησία, που δηλώνεται και ως κατοικία του, βρίσκεται στη θέση Αγιος Νικόλαος στην Ανω Βούλα.
Πρόκειται για διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου που αποτελείται από τραπεζαρία, καθιστικό, κουζίνα, τρία υπνοδωμάτια, δύο λουτρά, W.C. ξένων, διάδρομο, έχει δύο βεράντες προς τη νοτιοδυτική πλευρά και άλλη βεράντα προς τη βορειοανατολική. Η συνολική επιφάνεια φτάνει στα 220 τ.μ. και μαζί βγαίνει και μία θέση στάθμευσης υπογείου 11 τ.μ. Η συνολική τιμή εκκίνησης φτάνει στο 1,27 εκατ. ευρώ.

Την ίδια ημέρα είναι προγραμματισμένος ο πλειστηριασμός για ακίνητο στη Φιλοθέη το οποίο ανήκει στην επιχειρηματία Βιργινία Βεντουράκη, σύζυγο του εκλιπόντος δημοσιογράφου Σεραφείμ Φυντανίδη. Πρόκειται για μεζονέτα 304 τ.μ. σε οικόπεδο 1.099,53 τ.μ. στη θέση Καλογρέζα του Δήμου Φιλοθέης. Η τιμή πρώτης προσφοράς έχει οριστεί σε 1,186 εκατ. ευρώ, ενώ το ακίνητο φέρει περισσότερες από 10 προσημειώσεις και υποθήκες υπέρ τραπεζών, Εφορίας και ιδιωτικής εταιρείας. Υπενθυμίζεται ότι η κυρία Βεντουράκη βρέθηκε ξανά στο στόχαστρο των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών για το εκπληκτικό εξοχικό που διατηρούσε μαζί με τον σύζυγό της στην Τήνο. Τον Φεβρουάριο του 2019 το σπίτι βγήκε στο σφυρί με τιμή εκκίνησης 1,4 εκατ. ευρώ και αποκτήθηκε από την κυρία Κλέλια Χατζηιωάννου, της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας, αντί 1,8 εκατ. ευρώ.

H βίλα του Γ. Γλου και η Ραξέβσκυ

Στους επικείμενους πλειστηριασμούς περιλαμβάνεται και η τέταρτη κατά σειρά προσπάθεια να πουληθεί η βίλα του Γιώργου Γλου στην Καστέλλα από την PQH Ειδική Εκκαθάριση. Εδώ βέβαια έχουμε μια σπάνια περίπτωση όπου μετά τη μείωση της τιμής εκκίνησης ο πήχης ανεβαίνει ξανά στο αρχικό επίπεδο. Συγκεκριμένα, το ακίνητο των Γιώργου Γλου και Μαρίας Τριαντοπούλου πρωτοβγήκε στο σφυρί στις 23 Φεβρουαρίου του 2022, ενώ ακολούθησε δεύτερος πλειστηριασμός λίγους μήνες μετά, στις 28 Ιουλίου, με τιμή πρώτης προσφοράς 3,3 εκατ. ευρώ, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

glou_
Τέταρτη κατά σειρά προσπάθεια να πουληθεί η βίλα του Γιώργου Γλου στην Καστέλλα

Ο τρίτος πλειστηριασμός προγραμματίστηκε λίγο αργότερα, στις 19 Οκτωβρίου, με τιμή εκκίνησης μειωμένη κατά 20%, στα 2,64 εκατ. ευρώ. Αυτός ο πλειστηριασμός όμως ανεστάλη, προφανώς λόγω του ενδιαφέροντος κάποιου επενδυτή, το οποίο ωστόσο δεν επιβεβαιώθηκε στην πράξη. Ετσι το ακίνητο θα βγει ξανά στο σφυρί στις 12 Ιουλίου, αλλά με την τιμή εκκίνησης να έχει επανέλθει στα 3,3 εκατ. ευρώ.

Το ακίνητο βρίσκεται πάνω στην παραλιακή λεωφόρο Αλ. Παπαναστασίου προς την πλευρά της θάλασσας. Πρόκειται για μονοκατοικία τεσσάρων επιπέδων, 699,99 τ.μ., συμβατικής κατασκευής, όπου παράλληλα έχουν χρησιμοποιηθεί υλικά όπως πέτρα και μάρμαρο, είναι καλής αισθητικής, διαθέτει ανεμπόδιστη θέα προς τη θάλασσα καθώς και κλειστό χώρο στάθμευσης.

Αρκετά νωρίτερα, στις 7 Ιουνίου, το ηλεκτρονικό σφυρί θα χτυπήσει εις βάρος της Δήμητρας Ραξέβσκυ για την κατοικία της στο Καστρί. Πρόκειται για την αδελφή της Ελενας Ραξέβσκυ που ίδρυσε την ομώνυμη φίρμα γυναικείας ένδυσης η οποία μετά από δεκαετίες επιτυχημένης πορείας οδηγήθηκε στο λουκέτο τον Φεβρουάριο του 2019. Τον Δεκέμβριο του 2022 ήρθε και η σειρά της Mini Raxevsky, εταιρείας της Δήμητρας Ραξέβσκυ, να κατεβάσει ρολά, με την κήρυξή της σε πτώχευση από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών.

raxevksy_
Στο σφυρί το σπίτι στο Καστρί της Δήμητρας Ραξέβσκυ, αδελφής της Ελενας Ραξέβσκυ που ίδρυσε την ομώνυμη φίρμα γυναικείας ένδυσης η οποία οδηγήθηκε στο λουκέτο τον Φεβρουάριο του 2019

Ο πλειστηριασμός, με επισπεύδουσα την ιδιώτη Ζ.Σ., αφορά ακίνητο που αναπτύσσεται σε οικόπεδο 2.055,90 τ.μ. και στο σφυρί αναμένεται να βγουν διαμέρισμα του πρώτου και δευτέρου ορόφου επιφάνειας 257 τ.μ. (τα δύο επίπεδα επικοινωνούν μέσω εσωτερικής κλίμακας) με υπόγεια αποθήκη και δύο υπόγειες θέσεις στάθμευσης, καθώς και διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου, επιφάνειας 132 τ.μ., με υπόγεια αποθήκη και υπόγεια θέση στάθμευσης.

Ο Εμφιετζόγλου και ο Ψυχάρης

Εδώ και καιρό έχει βρεθεί στο επίκεντρο των πλειστηριασμών η οικογένεια Εμφιετζόγλου. Στο πλαίσιο αυτό άλλαξαν χέρια σημαντικά περιουσιακά στοιχεία, όπως ένα ακίνητο στην Κηφισιά, το συγκρότημα της Ελληνικά Σωληνουργεία στην Εύβοια κ.ά. Αλλο ένα σφυρί εις βάρος του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου έχει προγραμματιστεί για τις 28 Ιουνίου, αν και είναι αμφίβολο αν θα χτυπήσει λόγω των εκλογών. Αφορά ένα οικόπεδο «μετά των επ’ αυτού κτισμάτων» που βρίσκεται εντός σχεδίου πόλης του Δήμου Πειραιά στην περιοχή του Νέου Φαλήρου, και συγκεκριμένα στη διασταύρωση των οδών Καραϊσκάκη και λεωφ. Ειρήνης, σε απόσταση 800 μ. από τον σταθμό του ΗΣΑΠ.

emfietzoglou
Αλλο ένα σφυρί εις βάρος του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου που αφορά ένα οικόπεδο «μετά των επ’ αυτού κτισμάτων» στην περιοχή του Νέου Φαλήρου

Το οικόπεδο είναι, κατά το κΚτηματολόγιο, 454 τ.μ. και εντός του υφίσταται διώροφη κατοικία, η οποία αποτελείται από υπόγειο, επιφάνειας 106,50 τ.μ., με βοηθητικούς χώρους, ισόγειο, επιφάνειας 197,20 τ.μ., το οποίο περιλαμβάνει γραφείο, μία μεγάλη αίθουσα συνεδριάσεων-εκδηλώσεων και εσωτερικό κλιμακοστάσιο με ανελκυστήρα και πρώτο όροφο, επιφάνειας 65,68 τ.μ. Το κτίριο εκτιμάται ότι κατασκευάστηκε πριν το 1940, ενώ δεν υπάρχουν στοιχεία πως είναι διατηρητέο.

Η τιμή εκκίνησης έχει οριστεί στις 681.000 ευρώ, ενώ το ακίνητο κουβαλάει αρκετές προσημειώσεις και κατασχέσεις.

Για μία ακόμη φορά οδηγείται σε πλειστηριασμό στις 19 Ιουλίου η κατοικία του Παναγιώτη Ψυχάρη στο Ψυχικό, που έχει προγραμματιστεί αρκετές φορές από το 2019, ωστόσο τις περισσότερες η διαδικασία αναστέλλεται. Υστερα από ορισμένες ανατροπές, η τιμή εκκίνησης έχει υποχωρήσει πλέον στο 1,92 εκατ. ευρώ και αφορά αυτοτελείς οριζόντιες ιδιοκτησίες επί οικοδομικού συγκροτήματος, χτισμένου σε οικόπεδο έκτασης 3.400 τ.μ. επί των οδών Σερεπετζή, Δόλασικ και Περσέως. Το ακίνητο του Παναγιώτη Ψυχάρη, γιου του εκλιπόντος εκδότη και δημοσιογράφου Σταύρου Ψυχάρη, περιλαμβάνει μια ενιαία κατοικία, εμβαδού 543,95 τ.μ., με εξώστες 208,30 τ.μ., καθώς και τέσσερις υπόγειες θέσεις στάθμευσης, επιφάνειας από 10,13 τ.μ. μέχρι 24,20 τ.μ.

psixaris_
Για μία ακόμη φορά οδηγείται σε πλειστηριασμό στις 19 Ιουλίου η κατοικία στο Ψυχικό του Παναγιώτη Ψυχάρη, γιου του εκλιπόντος εκδότη και δημοσιογράφου Σταύρου Ψυχάρη

Το εξοχικό του Φιλιππίδη, ο Κουίκ και το «Κέντρο Αθηνών»

Ανάμεσα στους πλειστηριασμούς που έρχονται το επόμενο διάστημα περιλαμβάνονται αρκετές ακόμη περιπτώσεις επωνύμων. Μία από αυτές αφορά τον ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη, που έχει αποφυλακιστεί για λόγους υγείας, και το νέο σφυρί για το εξοχικό του στο Σοφικό Κορινθίας. Εχει προγραμματιστεί για τις 16 Ιουνίου, ενώ η τιμή εκκίνησης είναι μειωμένη κατά 20%, στις 141.200 ευρώ, έναντι 176.400 ευρώ που ήταν προηγουμένως.

fillipidis_
Νέο σφυρί για το εξοχικό στο Σοφικό Κορινθίας του καταδικασθέντος σε οκτώ χρόνια με αναστολή μέχρι την έφεση ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη

Πρόκειται για ένα οικόπεδο, άρτιο και οικοδομήσιμο, έκτασης 1.242 τ.μ., και εντός αυτού υφίσταται διώροφη οικοδομή 181,12 τ.μ. (με σοφίτα, ισόγειο και ημιυπόγειο), ενώ στον περιβάλλοντα χώρο υπάρχει πισίνα, η οποία δεν έχει ολοκληρωθεί και βρίσκεται στα μπετά.

Ενα ακόμη ηχηρό όνομα που βρίσκεται αντιμέτωπο με το ηλεκτρονικό σφυρί είναι ο επί χρόνια δημοσιογράφος, αλλά και πολιτικός Τέρενς Κουίκ.

quick_
Σε πλειστηριασμό το σπίτι του Τέρενς Κουίκ στον Αγιο Γεώργιο Νηλείας στο Πήλιο

Για τις 20 Σεπτεμβρίου έχουν προγραμματιστεί τέσσερις πλειστηριασμοί εις βάρος του ίδιου και της συζύγου του Αδαμαντίας Γεροσιδέρη για τρεις κατοικίες και ένα οικόπεδο που βρίσκονται στο Πήλιο, εντός των ορίων του οικισμού Αγίου Γεωργίου Νηλείας Μαγνησίας του Δήμου Μηλεών, στη συνοικία Αγιος Αθανάσιος. Η συνολική τιμή εκκίνησης γι’ αυτές τις ιδιοκτησίες διαμορφώνεται σε 554.046 ευρώ.
Στις σχετικές λίστες δίνει το «παρών» και μία από τις πλέον δημοφιλείς πίστες νυχτερινής διασκέδασης, το «Κέντρο Αθηνών».

Ο πλειστηριασμός, ο οποίος έχει προγραμματιστεί για τις 14 Ιουνίου, είναι επαναληπτικός καθώς ο αρχικός που έγινε στις 25 Ιανουαρίου κατέληξε άγονος ελλείψει πλειοδοτών. Ειδικότερα, έχει προγραμματιστεί να βγει στο σφυρί το 33,33% του ακινήτου στο οποίο στεγάζεται το νυχτερινό κέντρο, με την τιμή πρώτης προσφοράς για το συγκεκριμένο ποσοστό να έχει οριστεί στις 646.000 ευρώ.


Ειδήσεις σήμερα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ