Απίστευτο! «Θύμα» γνωστών Ρώσων φαρσέρ ο Κώστας Μπακογιάννης! Τι είπε για Ουκρανία, S-300 και τον «πιο δύσκολο» χειμώνα που έρχεται…

3
5343

Γνωστοί Ρώσοι φαρσέρ που υποδύονται πολιτικούς και κάνουν βιντεοκλήσεις/συνεντεύξεις εντός κι εκτός Ρωσίας, έπιασαν στα «πλοκάμια» τους τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, προσποιούμενοι -ένας εξ αυτών- ότι είναι ο δήμαρχος Βαρσοβίας.

Στο βίντεο που ανέβηκε χθες, ακούγονται να ρωτούν τον κ.Μπακογιάννη σχετικά με τους φόβους των Ελλήνων πολιτών για τον ερχόμενο χειμώνα, αλλά και τη δημόσια δυσαρέσκεια που υπάρχει για τις ενέργειες της ελληνικής κυβέρνησης η οποία προμηθεύει με όπλα την Ουκρανία.

Μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Αθηναίων απάντησε ότι πιστεύει πως ο επόμενος χειμώνας θα είναι πιο δύσκολος, ενώ αναφορικά με την Ουκρανία, σχολίασε ότι η ελληνική κοινωνία δεν είναι πλέον «ενθουσιασμένη» σχετικά με το θέμα, δείχνει «κούραση».

Έκανε μάλιστα και αναφορά στους S-300 (σ.σ. τους οποίους επιθυμούν διακαώς οι Ουκρανοί και πολύ θα ήθελαν και οι Αμερικανοί να τους στείλουμε), λέγοντας πως η Ρωσία (σ.σ. ως κατασκευάστρια) θα πρέπει υπογράψει επίσης για να τους στείλουμε κάπου και πως η Ελλάδα ψάχνει εναλλακτικές.

Προς το τέλος της συνομιλίας, οι Ρώσοι φαρσέρ, ως δήμαρχος Πολωνίας, άρχισαν να ρωτούν αστειευόμενοι αν έχει η Ελλάδα να στείλει ξύλα για τζάκι στη Βαρσοβία και κάπου εκεί, ο κ.Μπακογιάννης προβληματίστηκε και προφανώς κατάλαβε το τι έχει συμβεί και η συνομιλία ολοκληρώθηκε.

  • Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο επόμενος της οικογένειας που προορίζεται για πρωθυπουργός.

    Πιστεύω να ακούσατε τον Μπακογιάννη να λέει ότι η Ελλάδα προσέφερε στρατιωτική ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ βοήθεια στην Ουκρανία. Εδώ ο κόσμος χάνεται και ο Κούλης στέλνει λεφτά εκεί; Δεν φτάνει που αποδυνάμωσε την άμυνα των νησιών με τα οπλικά που πήρε από εκεί, μας πηδάει στην φορολογία για να τα στέλνει στον Ζελένσκι.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ