Βαρβάκειος: Ομολόγησε ο 42χρονος τη δολοφονία της 60χρονης – Τι είπε στους αστυνομικούς

0
3477

Τοξικοεξαρτημένος που διατηρούσε σχέση με την 60χρονη είναι ο άνθρωπος που τη δολοφόνησε σε απόσταση αναπνοής από τη Βαρβάκειο αγορά

Συνελήφθη και ομολόγησε την άγρια δολοφονία της 60χρονης ένας 42χρονος, ο οποίος διατηρούσε σχέση μαζί της. Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι ο γεννηθείς το 1981 που εντοπίστηκε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς που χειρίζονταν τη στυγνή δολοφονία της 60χρονης, που έγινε σε απόσταση αναπνοής από τη Βαρβάκειο αγορά, είναι τοξικοεξαρτημένος.

Οι πληροφορίες του Newsbomb.gr αναφέρουν ότι ο 42χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς: «Στην αρχή εκείνη μου επιτέθηκε με και εγώ μετά άρπαξα το μαχαίρι και τη μαχαίρωσα». Οι αστυνομικοί έχουν εξασφαλίσει υλικό από τις κάμερες που υπήρχαν στην περιοχή και έτσι «έδεσαν» τον δολοφόνο.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι φρίκη προκάλεσαν τα νέα στοιχεία για τη δολοφονία της 60χρονης στη Βαρβάκειο αγορά που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. Η σορός του θύματος ταυτοποιήθηκε χθες, Τετάρτη, μια μέρα μετά αφού βρέθηκε νεκρή σε πάρκο απέναντι από τη Βαρβάκειο.

Μάλιστα η δολοφονία της ήταν εξαιρετικά βίαιη, αφού, όπως είπε ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, Γ. Καλλιακμάνης, ο δράστης τη μαχαίρωσε 20 φορές. Αυτό, σύμφωνα με τον ίδιο, δείχνει πως θύτης και θύμα είχαν προηγούμενα και γνωρίζονταν.

«Υπήρχε κάποια σχέση μεταξύ τους, δεν έχει εξακριβωθεί ακόμα αν ήταν ερωτική ή άλλου είδους, πάντως το θύμα γνωριζόταν με τον θύτη. Βρέθηκαν στο στέκι αυτό των ναρκομανών, κάτι πήγε στραβά, την έσυρε στο στενάκι και τη μαχαίρωσε», είπε ο κ. Καλλιακμάνης.

Οι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες εξετάζουν ενδελεχώς το υλικό που έχουν καταγράψει οι κάμερες που βρίσκονται στην περιοχή.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση της δολοφονίας στη Βαρβάκειο

Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία ημεδαπής που τελέστηκε σε πλατεία έναντι της Βαρβακείου αγοράς

Για την υπόθεση συνελήφθη 42χρονος ημεδαπός. Από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εξιχνιάσθηκε η υπόθεση ανθρωποκτονίας 60χρονης ημεδαπής, η σορός της οποίας βρέθηκε πρωινές ώρες της Τρίτης, 23 Μαΐου 2023, σε πλατεία έναντι της Βαρβακείου αγοράς στην Αθήνα.

Όπως προέκυψε από την έρευνα δράστης είναι 42χρονος ημεδαπός, ο οποίος εντοπίσθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα (25-05-2023) στο κέντρο της Αθήνας και συνελήφθη καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν αναδιπλούμενο μαχαίρι και δύο λάμες.

Για τη διαλεύκανση της υπόθεσης προηγήθηκε δακτυλοσκοπική διακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας του θύματος, τα οποία στο αρχικό στάδιο των ερευνών ήταν άγνωστα. Ακολούθησε κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφοριακών και προανακριτικών στοιχείων, από την περαιτέρω ανάλυση των οποίων προέκυψε η εμπλοκή του 42χρονου στην ανθρωποκτονία.

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα ρούχα και τα παπούτσια που φορούσε ο κατηγορούμενος κατά τη διάπραξη της ανθρωποκτονίας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ