Αρχική Ειδήσεις Ελλάδα-Κοινωνία Εκλογές 2023 – Δημήτρης Νάτσιος: Θα μπούμε στη Βουλή, δεν είμαστε ούτε...

Εκλογές 2023 – Δημήτρης Νάτσιος: Θα μπούμε στη Βουλή, δεν είμαστε ούτε Δεξιά, ούτε Αριστερά, ούτε κέντρο

4477
2

«Είμαστε πεπεισμένοι ότι στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η »Νίκη’’ θα γιορτάσει» δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος

Στα κόμματα που έκαναν την έκπληξη στις εκλογές της 21ης Μαΐου και η «Νίκη» του Δημήτρη Νατσιού που βρέθηκε οριακά εκτός βουλής. Το κίνημα «Νίκη», που ιδρύθηκε το 2019 στη Θεσσαλονίκη, πήρε το υψηλότερο ποσοστό του στην Πιερία με 7,46%, την Πέλλα 6,13%, στη Β’ Θεσσαλονίκης 5,62%, τη Χαλκιδική 5,38%, τη Δράμα 5,33% και το Κιλκίς 5,27%.

«Είμαστε από τις ευχάριστες εκπλήξεις. Στις επαναληπτικές εκλογές, πιστεύω θα διάβουμε το κατώφλι της Βουλής. Είμαστε πεπεισμένοι ότι στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η »Νίκη’’ θα γιορτάσει τα νικητήριά της», είπε, μιλώντας στο MEGA ο πρόεδρος του κόμματος.

«Όσοι μας ψήφισαν το έκαναν συνειδήτα. Δεν είμαστε ούτε Δεξιά, ούτε Αριστερά, ούτε κέντρο. Είμαστε τα παιδιά της πονεμένης Ρωμιοσύνης. Είμαστε πιστοί άνθρωποι στην αγία μας εκκλησία μας. Έχει ταυτιστεί η φιλοπατρία και ο σεβασμός στην ορθόδοξη εκκλησία με λέξεις όπως ακροδεξιά. Βασικό στοιχείο της ταυτότητά μας είναι να ενώσει όλους τους Έλληνες» πρόσθεσε.

 

Σχετικά με την παραμονή της χώρας στην ΕΕ, το ευρώ, το ΝΑΤΟ, τις αμβλώσεις, τον γάμο των ομοφυλοφίλων, ο κ. Νατσιός τόνισε:

«Πολλή συζήτηση. Εμείς πιστεύουμε στην ένωση των Εθνών. Σεβόμαστε απόλυτα τον άνθρωπο και αυτό που του έδωσε ο θεός, διαφωνούμε με επιλογές. Το ευαγγέλιο αναγνωρίζει άρρεν και θήλυ. Έναν γάμο αναγνωρίζει η εκκλησία μας».

Κλείνοντας την τοποθέτησή του, ο πρόεδρος της «Νίκης» δήλωσε: «Αγάπη στην πατρίδα, απλοί άνθρωποι με εργατικότητα, με φιλοπατρία άδολη και πίστη στον Χριστό. Τούτη την εποχή θέλουμε παιδεία και παιδιά».

Ειδήσεις σήμερα

Εκλογές 2023: Η ανιψιά του Αγίου Παϊσίου, Μαρία Εζνεπίδου ήταν υποψήφια με το κόμμα ΝΙΚΗ

Εκλογές 2023: Η ανιψιά του Αγίου Παϊσίου, Μαρία Εζνεπίδου ήταν υποψήφια με το κόμμα ΝΙΚΗ

Εκλογές 2023:Μια από τις εκπλήξεις της εκλογικής διαδικασίας αποτέλεσε το κόμμα ΝΙΚΗ με το ποσοστό που κατέκτησε αφού έφτασε μια ανάσα από την είσοδο στη Βουλή

Μεταξύ των υποψηφίων του νέου κόμματος με το όνομα ΝΙΚΗ ήταν και την ανιψιά του Αγίου Παϊσίου, Μαρία Εζνεπίδου.

Η υποψήφια βουλευτής διεκδίκησε την ψήφο των πολιτών στα Ιωάννινα.

Σύμφωνα με τα τελευταία εκλογικά στοιχεία από το νομό Ιωαννίνων (ενσωμάτωση 99,80% με 509 από 510 ΕΤ και ενσωμάτωση σταυρών 92,16% με 470 από 510 ΕΤ) η ανιψιά του Αγίου Παϊσίου είχε λάβει 1.281 ψήφους, ενώ το κόμμα της, η ΝΙΚΗ είχε λάβει συνολικά 2.446 ψήφους (2,47%).

Όπως αναφέρει το βιογραφικό της, η Μαρία Εζνεπίδου γεννήθηκε στην Κόνιτσα Ιωαννίνων, ενώ η καταγωγή της οικογένειάς της είναι από την Καππαδοκία και είναι συνταξιούχος εκπαιδευτικός.

Η ανιψιά του Αγίου Παϊσίου, που διεκδίκησε την ψήφου του κόσμου στις εκλογές, είναι απόφοιτος του Τμήματος Γραφικών Τεχνών και καλλιτεχνών Σπουδών του ΤΕΙ Αθηνών και απόφοιτος της ΠΑΤΕΣ ΣΕΛΕΤΕ, ενώ παρακολούθησε πολλά σεμινάρια εκπαιδευτικού, κοινωνικού και περιβαλλοντικού περιεχομένου, καθώς και πέντε έτη σχολής βυζαντινής μουσικής.

Εργάστηκε στο Εθνικό Τυπογραφείο, τον Οργανισμό Σχολικών Βιβλίων και ως εκπαιδευτικός σε Τεχνικό Λύκειο και σε ΙΕΚ.

Μεγάλωσε στην Κόνιτσα, σπούδασε και εργάστηκε στην Αθήνα και ζει εκεί μέχρι σήμερα. Επισκέπτεται πολύ συχνά την Κόνιτσα και την περιοχή Ιωαννίνων. Είναι έγγαμη και μητέρα ενός παιδιού.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το κόμμα ΛΑΟΣ ορθοδοξία έλεγε και ψήφισε μνημόνια, οι ΑΝΕΛ το ίδιο ήρθε η Βόρεια Μακεδονία. Χορτάσαμε πατρίδα και ορθοδοξία δεν θέλουμε άλλο 😂😂😂. Άσε που και ο Ιερώνυμος λογικά ΝΔ πρέπει να είναι με τόσες οργανικές θέσεις που άνοιξε ο Κυριάκος!!! Πάντως από το πουθενά να έχεις 3% και να μπαίνεις στη Βουλή, γιατί θα μπεις κάτι παίζει αλλά τι. Ενιγουέϊ. Καλό καλοκαίρι

  2. Του Μαρινακη εισαστε αποκομμα αυτος πληρωσε, αυτος σας οργανωσε, αυτος ειναι ο ιδεολογικος σου πατερας.
    Εσυ εισαι ενας αφραγκος αυτοφορακιας δασκαλος που σου εμελλε να εισαι ο μπροστινος σε ενα κομμα.
    Να μπειτε στην βουλη να παρετε απο τις σαρκες του συριζα και εσυ πλεον οπως και αρκετοι αλλοι θα φανε αριστερη σαρκα στις εκλογες που ερχονται.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ