Συνελήφθη ο πατέρας που ξέχασε το βρέφος στο αυτοκίνητο και πέθανε – Συγγενείς της μητέρας απειλούν να τον σκοτώσουν

7
6080

Του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια- Η μητέρα φέρεται να απειλεί  ότι θα αυτοκτονήσει – Το χρονικό της τραγωδίας

baby-makk

Εκτός ελέγχου κινδυνεύει να βρεθεί η κατάσταση έξω από το νοσοκομείο της Άρτας με τους συγγενείς της μητέρας του 5,5 μηνών κοριτσιού, που έχασε τη ζωή του στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του 37χρονου πατέρα του, να απειλούν ότι θα τον σκοτώσουν επειδή ξέχασε το παιδί στο ΙΧ.

Ο 37χρονος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι υπάλληλος του ΔΕΔΔΗΕ, συνελήφθη και του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια.  Μάλιστα, σύμφωνα με αναφορές, λιποθύμησε στο άκουσμα του θανάτου του παιδιού του.

Πώς αποκαλύφθηκε η τραγωδία

Oι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πατέρας έφτασε στη δουλειά του, πάρκαρε το όχημα χωρίς να συνειδητοποιεί  ότι στο πίσω κάθισμα ήταν το παιδί του, το κλείδωσε και στη συνέχεια πήρε το υπηρεσιακό αυτοκίνητο για να συνεχίσει στη δουλειά του.

Η τραγωδία αποκαλύφθηκε όταν η γυναίκα έφτασε στον βρεφονηπιακό σταθμό για να παραλάβει το παιδί, δεν το βρήκε και κάλεσε τον σύζυγό της για να μάθει τι είχε συμβεί.

Με το αγωνιώδες τηλεφώνημα της μητέρας,  ο πατέρας συνειδητοποίησε τι είχε γίνει,  έτρεξε στο αυτοκίνητό του βρήκε το κοριτσάκι αναίσθητο με αφρούς στο στόμα, δεμένο στο ειδικό παιδικό καθισματάκι.

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε μετά τις 3 το μεσημέρι στο νοσοκομείο από τον πατέρα, όπου έγιναν προσπάθειες για ανάνηψη από τους γιατρούς οι οποίες όμως αποδείχθηκαν μάταιες καθώς το βρέφος είχε καταλήξει

Η μητέρα βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση στο νοσοκομείο, μη μπορώντας ακόμη να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί.

Στο πλευρό του ζευγαριού συγγενείς και συνάδελφοι

Προανάκριση για το τι ακριβώς συνέβη, αλλά κυρίως για το πώς μπορεί ένας πατέρας να ξέχασε επί τόσες ώρες πως είχε στο αυτοκίνητο το παιδί του, διενεργεί το τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Η νεκροψία-νεκροτομή αναμένεται να γίνει αύριο το πρωί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων για να διαπιστωθούν τα αίτια της τραγωδίας που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Από την πρώτη στιγμή στο Νοσοκομείο της Άρτας βρίσκονται οι συγγενείς και οι συνάδελφοι του ζευγαριού, προσπαθώντας να υποστηρίξουν ψυχολογικά τους γονείς.

Ειδήσεις σήμερα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τέτοια τερατόμορφα ανθρωποείδη γιατί θέλουν να γίνονται γονείς και πληρώνουν τα αθώα παιδιά την ανευθυνότητα τους;

    • Καμία φορά δεν ξέρουμε τι μας περιμένει αύριο, για αυτό καλύτερα να αφήσουμε τα σχόλια για τον εαυτό μάς, και τον άνθρωπο με τον πόνο του ,δεν είμαστε εκεί να ξέρουμε ..

    • Αν δεν είσαι εκεί και να δείς! Τι πέρασε και τι αισθάνεται τώρα ο άνθρωπος! Πως κρίνεις έτσι! Αυτός ο άνθρωπος κατέστρεψε την ζωή του, δίχως να το καταλάβει!!!

  2. Με την δήθεν συμπόνια δεν λύνονται τα προβλήματα. Αν ήταν το παιδί σας και ο ανεύθυνος το ξεχνούσε τι θα του λέγατε λόγια συμπόνιας;

    • Σίγουρα πώς όχι ..Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι εμείς θα έπρεπε να τον κρίνουμε.Και έτσι όπως είναι η ζωή μάς τώρα πότε δεν ξέρεις τι μάς περιμένει αύριο και δεν είναι απαραίτητο να ξεχάσεις το παιδί σού στο αυτοκίνητο αλλά πολλά άλλα. Για αυτόν τον άνθρωπο η ζωή τελείωσε εδώ!!!

  3. Αυτό με τους χαρακτηρισμούς που λέτε
    τέρας κτλ,θυμίζει λιθοβολισμό του αμαρτωλού από τον αναμάρτητο. Αυτός ο πατέρας πέθανε μαζί με το μωρό του, δεν χρειάζεται χαριστική βολή. Όσο για αν ήταν δικό μας παιδί να τα πείτε στους γονείς που έχασαν στα Τέμπη τα παιδιά και στους συγγενείς των θυμάτων στο Μάτι. Αν εκεί δεν είχατε δικό σας άτομο, με άνεση θα ψηφίσετε τα κόμματα τα συγκεκριμένα με πολύ άνεση μάλιστα. Για αυτό λίγο χαμηλά την μπάλα. Καλή η κριτική αλλά η αυτοκριτική μεγάλο προσόν.

  4. Για ποιο λογο δεν ειχαν αδεια ανατροφής οι γονεις του παιδιου; Για ποιο λογο οι νεοι γονεις πρεπει να δουλευουν τοσο εντατικα ωστε να ξεχναν τα παιδια τους; Γιατι επρεπε να παει απο την Αρτα στη Λευκαδα ο εργαζομενος; Για ποιο λογο υπαρχουν τερατα που βριζουν ανθρωπους καμενους απο τη μοιρα; Αυτος ο ανθρωπος θα πληρωνει το λαθος του μια ζωη!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ