Θλίψη στην Πάτρα: «Έσβησε» ο γνωστός οδοντίατρος Παναγιώτης Παπαγιαβής

1
5024

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Πάτρα από την είδηση του θανάτου του γνωστού οδοντίατρου

Απεβίωσε ο γνωστός οδοντίατρος, πρώην δημοτικός σύμβουλος Πατρέων και πρώην υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αχαΐας Παναγιώτης Παπαγιαβής, γιος του αείμνηστου Αχαιού Υφυπουργού στην κυβέρνηση εθνικής ενότητας του Κωνσταντίνου Καραμανλή και βουλευτή Γιώργου Παπαγιαβή.

Όπως αναφέρει το tempo24.news, στο πλευρό του μέχρι το τέλος ήταν η σύζυγός του Κασσιανή και τα τέσσερά τους παιδιά, ο Γιώργος, η Τίνα, η Τάνια και η Αλεξάνδρα – Ισαβέλλα.

 

Πέρα από την επαγγελματική του διαδρομή ως οδοντίατρος, υπηρέτησε την Αυτοδιοίκηση Α και Β Βαθμού προσφέροντας στα κοινά με προτάσεις και θέσεις, ενώ άφησε την σφραγίδα του και στον Γορτυνιακό Σύνδεσμο Πάτρας στον οποίο είχε διατελέσει ως πρόεδρος.

Παράλληλα είχε ασχοληθεί ενεργά με την ομάδα ποδοσφαίρου του ΑΠΣ Πάτραι και είχε διατέσει πρόεδρος τη δεκαετία του ’90.

Ξεσπάει ο κόσμος στη Ρόδο! Έχει μείνει μισό το νησί από τους ξαφνικούς θανάτους – Τα εμβόλι@ ευθύνονται για την αραίωση πληθυσμού

Share

Στη σελίδα στα κοινωνικά δίκτυα και ιδιαίτερα στο Facebook της γνωστής εφημερίδας “Ροδιακή” οι κάτοικοι του νησιού ξεσπούν για την αραίωση του πληθυσμού από τα εμβόλια του θανάτου.

Κάτω από την ανάρτηση του πρόσφατου θανάτου ενός 50χρονου άντρα αρχίζουν και σχολιάζουν όλα αυτά που εμείς από εδώ και πολλοί ακόμα σε όλη την Ελλάδα φωνάζαμε αλλά δυστυχώς δεν ακουστικά με γιατί η κυβέρνησή μας χαρακτηρίζεται ως ψεκασμενούς ακροδεξιούς και χουντικούς.

 

Διαβάστε επίσης:

«Φως στο Τούνελ»: Εξαφάνισαν τον κτηνοτρόφο – Οι τρεις κλήσεις πριν χαθούν τα ίχνη του

«Φως στο Τούνελ»: Εξαφάνισαν τον κτηνοτρόφο - Οι τρεις κλήσεις πριν χαθούν τα ίχνη του

«Φως στο Τούνελ»: Ένας από τους τρεις ανθρώπους που κάλεσε ο Θοδωρής Σελεμετζίδης πριν εξαφανιστεί, ήταν και ο κτηνοτρόφος με τον οποίο πήγαιναν μαζί για δουλειές

Πέρασε σχεδόν ένας χρόνος από τότε που ο 43χρονος κτηνοτρόφος Θοδωρής Σελεμετζίδης εξαφανίστηκε στις 12 Μαΐου 2022 κι ενώ αναμενόταν να επιστρέψει στον τόπο κατοικίας του στον Τύρναβο.

Στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», η οποία έχει ασχοληθεί με τη μυστήρια αυτή υπόθεση, αναφέρθηκε ότι ο 43χρονος, ο οποίος ασχολούνταν και με ηλεκτρολογικές εργασίες, βρισκόταν στη Λάρισα για δουλειές και θα επέστρεφε σπίτι του με το ΚΤΕΛ, όπως έκανε συνήθως. Προηγουμένως είχε επισκεφθεί έναν φίλο του, ο οποίος έμενε κοντά στον σταθμό των λεωφορείων.

Όμως, όπως προέκυψε από τις αστυνομικές έρευνες, ο Θοδωρής Σελεμετζίδης δεν μπήκε ποτέ στο πούλμαν, ενώ τα προσωπικά του αντικείμενα – κινητό και πορτοφόλι- βρέθηκαν πεταμένα στο πάρκινγκ του ΚΤΕΛ Λάρισας.

Ένας από τους τρεις ανθρώπους που κάλεσε ο Θοδωρής Σελεμετζίδης πριν εξαφανιστεί, ήταν και ο κτηνοτρόφος με τον οποίο πήγαιναν μαζί για δουλειές.

«Δε μίλησα μαζί του εκείνη την ημέρα. Για να έχει βρεθεί η κλήση, σίγουρα ισχύει αλλά έχει περάσει καιρός και δε θυμάμαι. Τελευταία φορά τον είδα στην κηδεία της μητέρας μου, αλλά δεν μιλήσαμε πολύ».

Περιγράφει τον 43χρονο πατέρα, ως ένα ήρεμο άνθρωπο και ευγενικό.

«Μακάρι να ήξερα κάτι και να μπορούσα να βοηθήσω για να βρεθεί η άκρη. Εμείς μένουμε Τύρναβο. Τι ακριβώς παρτίδες είχε στη Λάρισα, τι πάρε δώσε είχε, δε γνωρίζω. Μακάρι να ήξερα ένα στοιχείο να βρεθεί το παιδί, να δούμε πώς και τι έγινε».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αυτό που φωνάζουν στην Ρόδο ο κόσμος δεν ξέρω αν ισχύει. Εγώ ξέρω ότι στην αρχική λοίμωξη αναπνευστικού πριν φτάσει στα πνευμόνια μας δίνανε πάντα μια αντιβίωση. Θυμάμαι στο θέμα που συζητείται τα τρία τελευταία χρόνια ότι αν έβγαινες θετικός δεν υπήρχε αυτό το πρωτόκολλο. Επίσης ξέρω την δήλωση του Αθηνών Ιερωνύμου. Εδώ το εμβόλιο εκεί ο τάφος καθώς ότι το εμβόλιο ήταν δώρο θεού. Αυτά είναι καταγεγραμμένα. Χριστός Ανέστη

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ