Μύκονος: Ζητάνε από εργαζόμενους 2.000 ευρώ για σπίτι 40 τμ

0
1483

Αδιανόητη είναι η κατάσταση που επικρατεί στη Μύκονο, αφού όσοι επισκέπτονται το νησί για επαγγελματικούς λόγους αδυνατούν να βρουν κατάλυμα σε λογική τιμή.

Σύμφωνα με το mykonoslivetv, τα δύο σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί είναι η έλλειψη σπιτιών και οι υπέρογκες τιμές στην ενοικίαση ακινήτων.

Εργαζόμενος στον κλάδο του τουρισμού κρούει τον κώδωνα του κινδύνου εκτιμώντας ότι φέτος η Μύκονος θα έχει την θλιβερή πρωτιά στις κενές θέσεις εργασίας.

Ο ίδιος περιγράφει την δυσάρεστη εμπειρία που έζησε το τελευταίο διάστημα αναζητώντας στέγη στο νησί με τους ιδιοκτήτες να του ζητούν πάνω από 12.000 ευρώ για ένα σπίτι έως 40 τετραγωνικά!

Αυτό σημαίνει ότι όποιος θέλει να ζήσει αξιοπρεπώς στη Μύκονο και όχι σε υπόγεια (10000€) ή σε τρύπες με κατσαρίδες και άλλα ζωντανά θα πρέπει να ξοδέψει μόνο για διαμονή το ελάχιστο 2000€ το μήνα (δεν είναι 2000€/μήνα γιατί η σεζόν είναι λιγότερο από 6 μήνες για τους περισσότερους, προσωπικά έξοδα 500-600€ το μήνα για να επιβιώσει, όχι για να κανείς ζωή!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ