Εκκλησάκι στο σημείο του δυστυχήματος στα Τέμπη: Ρίγη συγκίνησης στο μνημόσυνο για τις αδικοχαμένες ψυχές

1
3226

Έναν μήνα και μία ημέρα μετά το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, πραγματοποιήθηκε μνημόσυνο στη μνήμη των 57 θυμάτων της τραγωδίας. Μάλιστα, ένα μικρό εκκλησάκι ή εικονοστάσι όπως συνηθίζεται να λέγεται, προς τιμήν των 57 ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στο σιδηροδρομικό δυστύχημα, στήθηκε στα Τέμπη με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Θεσσαλίας, όπου συγγενείς και πολίτες θα μπορούν να ανάβουν ένα κεράκι στη μνήμη των αδικοχαμένων επιβαινόντων στις μοιραίες αμαξοστοιχίες.

Ήδη αρκετοί είναι οι άνθρωποι που έχουν εναποθέσει εκεί στεφάνια και λουλούδια για τους ανθρώπους που χάθηκαν τόσο άδικα.

Βαρύ το κλίμα στο μνημόσυνο για τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών

Τελέστηκε σήμερα (1/4) η επιμνημόσυνη δέηση στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας στον οικισμό των Τεμπών για τα 57 θύματα της τραγωδίας που συγκλόνισε τους πάντες.

Στο μνημόσυνο παρευρέθηκε πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων συγγενείς των επιβατών της μοιραίας αμαξοστοιχίας, τοπικοί αξιωματούχοι καθώς και στελέχη του ΕΚΑΒ και της ΕΜΑΚ Λάρισας.

Το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ι.Ν της Αγίας Τριάδας Τεμπών έλαβε την απόφαση να τελέσει την επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των θυμάτων με αφορμή τον έναν μήνα μετά την τραγωδία των Τεμπών.

Δείτε φωτογραφίες από το μνημόσυνο για τους νεκρούς των Τεμπών

Δυστύχημα Τέμπη: Οι συγγενείς περιμένουν την δικαίωση

Σε δικαστικό επίπεδο, συνεχίζεται η έρευνα του ειδικού εφέτη ανακριτή. Μετά τον 59χρονο σταθμάρχη που είχε βάρδια τη μοιραία νύχτα, προφυλακίστηκε και ο επιθεωρητής του ΟΣΕ που ήταν υπεύθυνος για το πρόγραμμα. Στην απολογία του δεν έπεισε τον εφέτη ανακριτή και έτσι οδηγήθηκε στις φυλακές Λάρισας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ακαταδίωκτο για την επιτροπή έρευνας των Τεμπών, ακαταδίωκτο για την επιτροπή και τηλεγιατρους κόβιντ, λίστα πέτσα τα μεγαλοκανάλια και πολλά άλλα…….μην ξεχνάτε ότι πριν το συμβάν ο πρίγκηψ των Σερρών, Κωστάκης ο μικρός, διαβεβαίωνε απ’το βήμα της Βουλής ότι όλα λειτουργούν στην πένα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ