Σύγκρουση πλοίων στο λιμάνι της Κυλλήνης: Πώς έγινε η ρωγμή – Δεν τραυματίστηκαν οι 130 επιβάτες (ΒΙΝΤΕΟ)

0
1819

Δεν καταγράφηκε κανένας τραυματισμός από την σύγκρουση δύο επιβατηγών – οχηματαγωγών πλοίων στο λιμάνι της Κυλλήνης

Κανένας από τους επιβάτες ή τα μέλη του πληρώματος του πλοίου που ερχόταν από Κεφαλονιά δεν τραυματίστηκε, σύμφωνα με το λιμενικό, όταν συγκρούστηκε σήμερα το πρωί με το αγκυροβολημένο πλοίο από Ζάκυνθο.

Σύμφωνα με το λιμενικό, την στιγμή που κατέπλεε το επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο στο λιμάνι της Κυλλήνης, προερχόμενο από το λιμάνι του Πόρου της Κεφαλονιάς, κατά την διάρκεια των διαδικασιών χειρισμών πρόσδεσης κτύπησε, για άγνωστους ακόμα λόγους, πάνω στο επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο, το οποίο ήταν ελλιμενισμένο.

 

Στην συνέχεια το πλοίο έδεσε με ασφάλεια στο λιμάνι της Κυλλήνης και αποβιβάστηκαν οι 130 επιβάτες, οι οποίοι είναι όλοι καλά στην υγεία τους, όπως επίσης και τα 39 μέλη του πληρώματος.

Από το λιμεναρχείο απαγορεύτηκε ο απόπλους και των δυο πλοίων, μέχρι να ολοκληρωθεί η επιθεώρησή τους.

Κυλλήνη – Σύγκρουση πλοίων

newsbomb.gr/

Σύγκρουση πλοίων στο λιμάνι της Κυλλήνης, ταλαιπωρία για 130 επιβάτες

Μια μικρή περιπέτεια βίωσαν 130 επιβάτες στο λιμάνι της Κυλλήνης, έπειτα από την σύγκρουση των επιβατηγών-οχηματαγωγών πλοίων «KEΦAΛΛONIA» και «ΦIOP NTI ΛEBANTE».

Η πρόσκρουση συνέβη κατά τη διαδικασία κατάπλου στο λιμάνι της Κυλλήνης, καθώς το πλοίο που ερχόταν από την Κεφαλονιά συγκρούστηκε με το άλλο που είχε καταφθάσει νωρίτερα από την Ζάκυνθο και είχε αγκυροβολήσει.

Όλοι οι επιβάτες αποβιβάσθηκαν με ασφάλεια προκειμένου να γίνει έλεγχος στα δύο πλοία τα οποία έχουν υποστεί ζημιές, ειδικότερα το ένα εκ των δύο υπέστη ρωγμή, ενώ έχει απαγορευτεί και ο απόπλους αμφότερων, μέχρι να επιληφθούν οι πραγματογνώμονες.

zougla.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ