Ρέθυμνο: 59χρονος ασελγούσε για χρόνια σε 8χρονη κόρη γειτόνων!

0
2815

Βιώνε τη φρίκη από την γ΄ δημοτικού μέχρι το λύκειο, από γείτονα και φίλο της οικογένειας, χωρίς ποτέ να γίνει αντιληπτό!

Μια νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης, με θύμα 21χρονη σήμερα κοπέλα από χωριό του Ρεθύμνου, ξεκίνησε να εκδικάζεται την Πέμπτη στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Δυτικής Κρήτης, στα Χανιά. Ο κατηγορούμενος, γείτονας της οικογένειας, πατέρας τριών παιδιών και παππούς έξι εγγονιών, αρνήθηκε τα πάντα, ενώ σε πρώτο βαθμο έχει καταδικαστεί σε 12 χρόνια για τις πράξεις του.

Ενώπιον του Δικαστηρίου η κοπέλα περιέγραψε τα γεγονότα, τοποθετώντας την έναρξη της κακοποίησής της σε ηλικία 9 ετών, όταν πήγαινε στην τρίτη δημοτικού. Όπως κατέθεσε, σχεδόν καθημερινά επισκεπτόταν με την μητέρα της το σπίτι όπου ζει ο 59χρονος με την γυναίκα του. Τότε, εκεινος της ζητούσε να καθίσει στα πόδια του και της κρατούσε το δεξί χέρι πίσω από την πλάτη της, με τρόπο ώστε να χαϊδεύει τα γεννητικά του όργανα. Ταυτόχρονα, έπαιζαν ενα «παιχνίδι» ερωτήσεων με το αριστερό χέρι που έπρεπε να σηκώνει ανάλογα με την απάντηση, ενώ το δεξί ήταν πάντα ακινητοποιημένο.

Περνώντας τα χρόνια, η κακοποίηση του κοριτσιού συνεχιζόταν με συστηματικές θωπείες στο στήθος και στα γεννητικά όργανα. Αυτά συνέβαιναν μέσα στο σπίτι του και μεσα στο σπίτι του κοριτσιου και εκμεταλλευομενος την σχέση τους και όταν εμεναν μονοι.
«Ηταν δύσκολο να μιλήσω στη μαμά μου» τόνισε η κοπέλα

«Δεν μπορούσα να αντιδράσω, δεν μπορούσα να μιλήσω, έμενα κόκαλο» ανέφερε.

Δυστυχώς, το μαρτύριο της αποκαλύφθηκε μόνο πολλά χρόνια αργότερα, όταν φοιτούσε σε ΕΠΑΛ του Ρεθύμνου. «Ο γυμναστής μου είπε πως είχα μέσα μου θυμό και πως πρέπει να μιλήσω σε ψυχολόγο. Τότε η ψυχολόγος του σχολείου ήταν αυτή που με βοήθησε. Μου είπε πως ό,τι λέμε είναι απόρρητο αλλά επειδή κινδυνεύω από τον άνθρωπο αυτόν, πρέπει να μιλήσει στην αστυνομία. Εκείνη ενημέρωσε τους γονείς μου και εκείνη κάλεσε τις Αρχές» τόνισε. Μάλιστα όπως είπε, νωρίτερα όταν ήταν στο γυμνάσιο είχε μιλήσει στις ψυχολόγους του σχολείου που όμως δεν έκαναν τίποτα ενώ αυτός συνέχιζε την παρενόχληση.

Η δίκη διεκόπη το μεσημέρι της Πέμπτης και θα συνεχιστεί με την απολογία του κατηγορουμένου, ο οποίος δήλωσε αθώος.

Πηγή: zarpanews

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ