Ένιωσε αδιαθεσία, πήγε στο νοσοκομείο και πέθανε: «Κατέρρευσε» ξαφνικά 44χρονος Τρικαλινός & 55χρονος στο ΕΚΑΒ Αγρινίου

0
7291

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία των Τρικάλων στο άκουσμα της τραγικής είδησης. Δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι ο 44χρονος Ν.Μ. έφυγε τόσο νωρίς από την ζωή πριν από λίγες ώρες.

Νεκρός 44χρονος μετά από αδιαθεσία

Ο 44χρονος άφησε την τελευταία του πνοή λίγο μετά τις 8.30

Ο 44χρονος Τρικαλινός ενώ ήταν στο σπίτι του ένιωσε ξαφνικά αδιαθεσία, σύμφωνα με την ιστοσελίδα trikalaola.

Οι οικείοι του κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο.

Παρά τις αγωνιώδες προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και άφησε την τελευταία του πνοή λίγο μετά τις 8.30 στο Νοσοκομείο Τρικάλων.

Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν πως ο θάνατός του οφείλεται σε καρδιακό πρόβλημα, ωστόσο φως στα ακριβή αίτια θα ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Trikalanews.gr, πρόκειται για τον 44χρονο Νικόλαο Μουστάκα, ο οποίος το απόγευμα της Πέμπτης και ενώ βρισκόταν στο σπίτι του αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία.

Κάθε είδηση θανάτου προκαλεί θλίψη, πόσο μάλλον όταν χάνονται τόσο νέοι άνθρωποι, τα θερμά μας συλλυπητήρια στους συγγενείς και οικείους του

Βαρύ πένθος στο ΕΚΑΒ Αγρινίου: «Κατέρρευσε» ξαφνικά στα 55 του ο αγαπητός Γιώργος Ζαφείρης – Αφήνει πίσω του έναν γιο

βαρύ-πένθος-στο-εκαβ-αγρινίου-κατέρρ-139874

Δύσκολες ώρες για την τοπική κοινωνία του Αετού Ξηρομέρου, αλλά και για το ΕΚΑΒ Αγρινίου, καθώς έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, στα 55 του, ο αγαπημένος τους, Γιώργος Ζαφείρης.

Ο Γιώργος Ζαφείρης από τον Αετό Ξηρομέρου έφυγε στα 55 του και βύθισε το ΕΚΑΒ Αγρινίου σε πένθος

Ο Γιώργος Ζαφείρης ήταν ιδιαίτερα αγαπητός, τόσο στους φίλους του, όσο και στο ΕΚΑΒ Αγρινίου. Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, σε ηλικία 55 ετών, στην Αθήνα όπου διέμενε η οικογένειά του και αφήνει πίσω του ένα γιο.

Η κηδεία θα γίνει αύριο Παρασκευή, 31 Μαρτίου, στον Ιερό ναό Αγίου Σπυρίδωνος στον Αετό Ξηρομέρου και ώρα 14.00.

Βαρύ πένθος στο ΕΚΑΒ Αγρινίου για τον θάνατο του Γιώργου Ζαφείρη

Ο αποχαιρετισμός από τον Πάνο Τρυφιάτη για τον καλό του φίλο Γιώργο Ζαφείρη

«Μοιράζονταν με τους ανθρώπους εξίσου τις χαρούμενες και δύσκολες στιγμές. Είχε πάντα ένα καλό λόγο για όλους. Ήταν ένα καλό παράδειγμα ανθρώπου. Ήταν μαχητής στη ζωή με δοκιμασίες από τα παιδικά του χρόνια», έγραψε στον αποχαιρετισμό για τον φίλο του, ο πολιτευτής με το ΠΑΣΟΚ, Πάνος Τρυφιάτης.

«Ο Γιώργος ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος με γνήσια λεβεντιά και καλοσυνάτη παρουσία. Ένα παλληκάρι σύμβολο κοινωνικής αλληλεγγύης.
Υπήρξε αποκούμπι για πολλούς ανθρώπους και ιδιαίτερα για ανήμπορους και δύσκολα εξυπηρετούμενους. Ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας.

Είναι από τους ανθρώπους που δύσκολα αναπληρώνει η ζωή. Υπήρξε από αυτούς που έχει ανάγκη η κοινωνία μας, με ιδανικά και αξίες και καθημερινή αγωνία για την τύχη των συνανθρώπων μας.

Ήταν άνθρωπος της προσφοράς. Είναι λυπηρό να φεύγουν από την ζωή άνθρωποι που δεν χορταίνουν να προσφέρουν.

Τον Γιώργο τον αντάμωνες πάντα με το χαμόγελο στα χείλη.

Μοιράζονταν με τους ανθρώπους εξίσου τις χαρούμενες και δύσκολες στιγμές. Είχε πάντα ένα καλό λόγο για όλους. Ήταν ένα καλό παράδειγμα ανθρώπου. Ήταν μαχητής στη ζωή με δοκιμασίες από τα παιδικά του χρόνια. Πάλεψε και κατάφερε πολλά. Προσωπικά θα μου στοιχίσει η απώλεια του αγαπημένου μου φίλου. Συμπορευτήκαμε επί πολλά χρόνια, με δυνατή φιλία και ζήσαμε τα καλά και τα κακά της ζωής με κοινή ευαισθησία.

Θα μου λείψει ο Φίλος ΓΙΩΡΓΟΣ.

Θα λείψει σε όλους μας. Θα λείψει και από το αγαπημένο του χωριό. Τον Αετό.

Εκφράζω τη βαθιά μου λύπη στην οικογένεια του.

Να είναι υπερήφανοι για τον Γιώργο, η μητέρα του, η σύζυγος του, ο αγαπημένος γιος του και οι οικογένειες των αδελφών του.
Γιώργο, εκεί που πας σου εύχομαι να συναντήσεις τον κόσμο που ονειρευόσουν και να ενταχθείς σε όποιο Τάγμα Αγγέλων έχεις επιλέξει.

Θα σε θυμόμαστε πάντα.
ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ» αναφέρει ο Παναγιώτης Τρυφιάτης

«Πάγωσε» ο Βόλος: «Κατέρρευσε» ξαφνικά ο 59χρονος Κωνσταντίνος Ζώτος – Αφήνει πίσω του 2 παιδιά

πάγωσε-ο-βόλος-κατέρρευσε-ξαφνικ-139879

Θρήνος και θλίψη στην τοπική κοινωνία του Βόλου στο άκουσμα της δυσάρεστης είδησης. Ο Κωνσταντίνος Ζώτος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 59 ετών, από ανακοπή καρδιάς.

«Κατέρρευσε» ξαφνικά ο 59χρονος Κωνσταντίνος Ζώτος

Ο εκλιπών αφήνει πίσω σύζυγο, δυο παιδιά, μητέρα, αδέλφια και ανίψια.

Η κηδεία του 59χρονου Κωνσταντίνου Ζώτου

Η κηδεία του έγινε χθες, Τετάρτη, στις 12 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Βόλου.

Τον πολυαγαπημένο μας Κωνσταντίνο Ζώτο, ετών 59, κηδεύουμε, Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023 και ώρα 12 μεσημβρινή στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων-Βόλου.

Παρακαλούμε τους συγγενείς και φίλους να συνοδεύσουν την εκφορά του.

Η σύζυγος: Μαρία

Τα παιδιά: Ελευθερία, Ευστάθιος

Η μητέρα: Ελευθερία Ευστ. Ζώτου

Τα αδέρφια: Γεώργιος- Άστριντ Ζώτου

Αικατερίνη Σπύρος Βασιλείου, Ελένη- Γιώργος Φώλιας

Αποστολία- Νικόλαος Φαραζίς, Νεκτάριος Τόρης

Τα ανίψια, οι λοιποί συγγενείς

Πάει και ο 37χρονος Ιταλός πρωταθλητής Claudio Rais! Πήδηξε απο την γέφυρα επειδή έκανε 3 με οφέλη και καταστράφηκε η υγεία του

Πάει και ο 37χρονος Ιταλός πρωταθλητής Claudio Rais! Πήδηξε απο την γέφυρα επειδή έκανε 3 με οφέλη και καταστράφηκε η υγεία του

ΤΡΑΓΙΚΟ: 37χρονος Ιταλός κολυμβητής φέρεται να αυτοκτόνησε μετά από μια μακρά περίοδο ταλαιπωρίας λόγω αντίδρασης στο εμβόλιο COVID

Ο Claudio Rais, personal trainer, πρωταθλητής κολύμβησης και ένας άνθρωπος γεμάτος όνειρα, πέθανε σε ηλικία 37 ετών.

Ο κ. Rais φέρεται να αυτοκτόνησε πηδώντας από τη γέφυρα Rosello, την υψηλότερη και πιο σημαντική γέφυρα στην πόλη Sassari στην Ιταλία, σύμφωνα με το Swim for Life Magazine.

Ο Rais πάλευε με την υγεία του αφού υπέστη μια ανεπιθύμητη αντίδραση μετά την τρίτη δόση του εμβολίου για τον COVID στις 10 Φεβρουαρίου 2022, μια δόση Moderna μετά τα δύο πρώτα Pfizers, ανέφερε το Alghero Live.

Η σελίδα του Claudio στο Facebook ήταν γεμάτη με ενθουσιώδεις και ενθαρρυντικές αναρτήσεις σχετικά με το πάθος του να προπονεί άλλους και να κολυμπάει μέχρι που άρχισε να αντιμετωπίζει αρνητικές παρενέργειες από το εμβόλιο για τον COVID.

Στις 30 Ιουλίου 2022, ο Claudio έγραψε στη σελίδα του στο Facebook για το πρόβλημα υγείας του.

«Ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τη στήριξη και το ενδιαφέρον σας προς εμένα αυτές τις δύσκολες μέρες. Είχα τόσες πολλές κλήσεις και μηνύματα και ειλικρινά το εκτιμούσα πολύ. Δυστυχώς, δεν είναι όλα στο χέρι μας. Μερικές φορές πρέπει να αντιμετωπίσετε δυσμενείς και δυστυχώς, εντελώς απροσδόκητες καταστάσεις. Μπορώ να σας εγγυηθώ ότι το ότι δεν ξέρετε τι πραγματικά συμβαίνει και ότι πρέπει να αντιμετωπίσετε ένα σύστημα υγειονομικής περίθαλψης το λιγότερο σίγουρα δεν βοηθάει να καθησυχάσετε τους ανθρώπους. Η υγεία είναι το πιο πολύτιμο δώρο που έχουμε στη ζωή, δεν το ανακάλυψα σήμερα, αλλά θα είναι και θα είναι πάντα το πρωτοσέλιδο των επόμενων ημερών μου. Από την άλλη, η ελπίδα και η θέληση να ζήσω πλήρως και να πάρω την κατάσταση στα χέρια μου, ελπίζω ότι θα μου δώσει τη δύναμη να αντιμετωπίσω το μονοπάτι σε αυτήν την εχθρική στιγμή…»

Στις 28 Σεπτεμβρίου 2022, ο Claudio έγραψε μια μακροσκελή ανάρτηση που περιγράφει τη δοκιμασία του σχετικά με τις αντιδράσεις του εμβολίου COVID-19.

[Μετάφραση] Αλλά πώς επιτρέπετε ακόμα στον εαυτό σας…; … είσαι πραγματικά τόσο αλαζονικός που πιστεύεις σοβαρά ότι ένα άτομο που έχει αφιερώσει όλο τον εαυτό του στον αθλητισμό, τη σωματική δραστηριότητα και την ευημερία του εαυτού του και των άλλων… μπορεί να σταματήσει τα πάντα από τη μια μέρα στην άλλη και να ξοδέψει χιλιάδες ευρώ για επισκέψεις κάθε είδους επειδή ονειρεύεται να είναι αδιαθεσία; Έπαθα ζημιά από μια αντίδραση που μαζί με τις επιπτώσεις του COVID δημιούργησε πολύ σοβαρές νευρολογικές και φυσιολογικές βλάβες που κυριολεκτικά με εμποδίζει να ζήσω μια φυσιολογική και με σεβασμό ζωή.

thegatewaypundit

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ