Το θαύμα έγινε: Βγήκε από τη ΜΕΘ η Δάφνη – «Κατέρρευσε» όταν έμαθε ότι ο σύντροφός της, Βάιος Βλάχος, σκοτώθηκε στο τρένο

0
5278

Ευχάριστα είναι τα νέα – όσο αυτό είναι εφικτό- για τη Δάφνη, τη σύντροφο του Βάιου Βλάχου. Η κοπέλα είναι πλέον εκτός ΜΕΘ και έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Η Δάφνη ήταν μαζί με τον σύντροφό της στη μοιραία επιβατική αμαξοστοιχία που το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου συγκρούστηκε με εμπορευματική αμαξοστοιχία στα Τέμπη, αφήνοντας πίσω της 57 νεκρούς.

Μιλώντας στην εκπομπή Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Βαγγέλης Βλάχος τόνισε ότι η κοπέλα του αδερφού του έχει διαφύγει τον κίνδυνο και αναρρώνει.

Βαγγέλης Βλάχος για Δάφνη: «Υπάρχει και το ψυχολογικό κομμάτι που είναι σημαντικό»

«Πάει καλά, είναι εκτός ΜΕΘ και κάθε μέρα είναι και καλυτέρα, μέσα σε όλο αυτό το πλαίσιο, με την έννοια ότι έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Είχε σοβαρά τραύματα εσωτερικά, τα οποία ευτυχώς διορθώθηκαν. Τώρα είναι σε φάση ανάρρωσης. Χρειάζεται προσοχή, υπάρχει και το ψυχολογικό κομμάτι που είναι σημαντικό».

Τέμπη: Δείτε όσα είπε ο Βαγγέλης Βλάχος, αδερφός του Βάιου Βλάχου για τη Δάφνη

Όπως λέει ο κ. Βλάχος, η οικογένεια τηρεί διακριτική στάση, παρακολουθώντας τις εξελίξεις.

Βαγγέλης Βλάχος: «Το κορίτσι μας βγήκε από την εντατική»

«Έχουμε μια διακριτική στάση. Μέσω των εκπροσώπων μας έχουμε επαφή με τη δικογραφία, μέχρι στιγμής πιστεύουμε ότι πάνε με σωστό τρόπο, δεν έχουμε κάποιον λόγο να αμφισβητούμε αυτό που γίνεται».

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι ο Βάιος Βλάχος και η Δάφνη πήραν το τρένο από τη Λάρισα εκείνο το μοιραίο βράδυ. Είχαν επισκεφθεί τον τόπο καταγωγής του 34χρονου στην Καρδίτσα και το μοιραίο βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου, αποφάσισαν να επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη. Κάθισαν σε ένα από τα πρώτα βαγόνια που μετά τη σύγκρουση διαλύθηκαν. Ο Βαϊός Βλάχος σκοτώθηκε ακαριαία και η κοπέλα του νοσηλεύτηκε με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Πλέον, βγήκε από την εντατική και έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ