Νέα Σμύρνη: Η στιγμή που ο 17χρονος βγήκε ημίγυμνος στους δρόμους αφού μαχαίρωσε τη μητέρα του-«Σκότωσα τους δαίμονες» Βίντεο-ντοκουμέντο

0
4719

Ο 17χρονος βγήκε από την πολυκατοικία τρέχοντας και φώναζε «σκότωσα τους δαίμονες».

«Παγωμένοι» παρακολούθησαν οι κάτοικοι της Νέας Σμύρνης το σκηνικό που εκτυλίχθηκε σήμερα (28/3) το πρωί με τον 17χρονο που βγήκε ημίγυμνος στους δρόμους αφότου μαχαίρωσε τη μητέρα του.

Ο 17χρονος βγήκε από την πολυκατοικία τρέχοντας και φώναζε «σκότωσα τους δαίμονες». Φορούσε μόνο ένα φανελάκι και ήταν μέσα στα αίματα καθώς είχε επιτεθεί βίαια στη μητέρα του προηγουμένως.

 

Το Star έφερε στο φως βίντεο από τη στιγμή που ο ανήλικος βγήκε στον δρόμο ημίγυμνος.

Οι γείτονες της οικογένειας κάνουν λόγο για ένα παιδί που αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα, ενώ κάποιοι από αυτούς είχαν επικοινωνήσει με το «Χαμόγελο του Παιδιού» προκειμένου ο 17χρονος να λάβει βοήθεια.

«Το παιδί είχε αρκετά προβλήματα. Και εκείνη είχε προβλήματα. Είχα πάρει τηλέφωνο και το Χαμόγελο του Παιδιού και είχα πει «υπάρχει αυτό το παιδί στο νούμερο 120 και ελάτε να το δείτε». Δεν ήρθε κανείς να το δει. Εγώ περίμενα ότι κάτι θα γίνει κάποια στιγμή. Σήμερα το πρωί, κατέβηκε το παιδί γυμνό κάτω. Μέσα στα αίματα, φορούσε ένα φανελάκι, από τη μέση και κάτω ήταν γυμνό. Και φώναζε ότι σκότωσε τους δαίμονες», δήλωσε χαρακτηριστικά ένας κάτοικος.

Η άτυχη γυναίκα διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι, ενώ ο 17χρονος συνελήφθη.

ΒΙΝΤΕΟ: https://www.newsbomb.gr/ellada/story/1410773/nea-smyrni-i-stigmi-pou-o-17xronos-vgike-imigymnos-stous-dromous-vinteo-dokoumento

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ