Ο Βενιζέλος δεν αρνείται να παίξει το τρίτο πρόσωπο που προτείνει ο Ανδρουλάκης για πρωθυπουργό

3
2029

Κρατάμε τη διαπίστωση ότι όλοι συζητούν και αντιμετωπίζουν το σενάριο μιας κυβέρνησης συνεργασίας, ως εξίσου λογικό, θεμιτό και πιθανό με το σενάριο μονοκομματικής κυβέρνησης, λένε συνεργάτες του

«Φουντώνει» η συζήτηση για τη θέση που διατύπωσε την Τετάρτη στη συνέντευξή του στην ΕΡΤ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, σχετικά με την πρότασή του για πρωθυπουργό κυβέρνησης συνεργασίας.

Πολλά ονόματα ακούστηκαν γι’ αυτό το πολιτικό πρόσωπο, τον «άγνωστο Χ πρωθυπουργό»», που θα μπορούσε να είναι η πρόταση Ανδρουλάκη σε περίπτωση κυβέρνησης συνεργασίας από την πρώτη εκλογική αναμέτρηση.

Την Παρασκευή, δημοσίευμα της «Απογευματινής» υποστήριζε ότι το πρόσωπο αυτό είναι ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Το Mega απευθύνθηκε στον ίδιο, με συνεργάτες του να απαντούν: «Προς το παρόν ας κρατήσουμε τη διαπίστωση ότι πλέον όλοι συζητούν και αντιμετωπίζουν το σενάριο μιας κυβέρνησης συνεργασίας, ως εξίσου λογικό, θεμιτό και πιθανό με το σενάριο μιας μονοκομματικής κυβέρνησης».

Εν τω μεταξύ, θέση πήραν η κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ερώτημα που του τέθηκε στις Βρυξέλλες, κατά τη συνέντευξη Τύπου στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής, ο πρωθυπουργός επισήμανε: «Νομίζω ότι θα πρέπει να ρωτήσετε τον κ. Ανδρουλάκη τι ακριβώς εννοούσε με αυτά τα οποία είπε στην πρόσφατη συνέντευξή του».

Πρόσθεσε ότι «το μόνο το οποίο μπορώ να πω είναι ότι η χώρα χρειάζεται μία ισχυρή και μία σταθερή κυβέρνηση προκειμένου να κάνουμε το μεγάλο άλμα στο μέλλον, το οποίο πιστεύω ότι απαιτεί η σιωπηλή πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας. Γι’ αυτό θα εξακολουθώ να αγωνίζομαι και γι’ αυτό διεκδικώ την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού. Τα υπόλοιπα δεν με αφορούν, θα πρέπει να ρωτήσετε άλλους να σας απαντήσουν τι ακριβώς εννοούν με αυτά τα οποία λένε».

Για «θεσμική ασέβεια και πολιτικά εξωφρενική» θέση έκανε λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, από την άλλη, αναφέρθηκε σε προεκλογικές σκοπιμότητες και προσπάθεια προσέλκυσης ψηφοφόρων εκ μέρους του κ. Ανδρουλάκη.

Ειδήσεις σήμερα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αντε και με τον ομοϊδεάτη του Σαμαρά παρέα!! Το ΔΕΞΙΟ ΠΑΣΟΚ ενωμένο δυνατό…!!! Μήπως τελικα ο Ανδρουλάκης χανει λίγο λάδια;;;

  2. Αν γράψεις αυτή τη στιγμή στο Google τρίτο πρόσωπο θα σου βγάλει ερωτικά τρίγωνα και την περίπτωση Βενιζέλου 😁😂😁😪.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ