Ένιωσε αδιαθεσία, πήγε στο νοσοκομείο και πέθανε: «Έφυγε» ξαφνικά ο 37χρονος Αποστόλης – Στα «μαύρα» η Πάτρα

0
31418

Συγκλονισμένη η κοινωνία της Πάτρας στο άκουσμα της δυσάρεστης είδησης ότι ο συμπολίτης τους Αποστόλης Μαυρέλης έφυγε ξαφνικά μόλις στα 37 του χρόνια

Πέθανε ξαφνικά στα 37 του ο Αποστόλης Μαυρέλης

Όλα ξεκίνησαν για τον Αποστόλη Μαυρέλη την προηγούμενη Πέμπτη (16/03) και ενώ έφευγε από την δουλειά του. Ο 37χρονος Αποστόλης Μαυρέλης μόλις είχε φύγει από το συνεργείο αυτοκινήτων το οποίο διατηρεί και αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία. Επισκέφθηκε νοσοκομείο της Πάτρας και οι γιατροί λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης έκριναν απαραίτητο να μεταφερθεί στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Αθήνας, όπου και κατέληξε σύμφωνα με πληροφορίες από ανεύρυσμα της κοιλιακής αορτής

Ο Αποστόλης Μαυρέλης ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και εξαιρετικός επαγγελματίας

Ο εκλιπών σύμφωνα με πληροφορίες διατηρούσε συνεργείο αυτοκινήτων στο Ζαβλάνι και ήταν ένας εξαιρετικός επαγγελματίας και καλό παιδί, όπως αναφέρουν όσοι τον γνώριζαν.

Η είδηση βύθισε στο πένθος την οικογένεια του, όσους τον γνώριζαν και τον εκτιμούσαν και την τοπική κοινωνία της Πάτρας. Ο Αποστόλης Μαυρέλης σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες διατηρούσε συνεργείο αυτοκινήτων στο Ζαβλάνι και ήταν ένας εξαιρετικός επαγγελματίας και καλό παιδί. Ο εκλιπών αφήνει πίσω του τον πατέρα του Ιωάννης Μαυρέλη, ενώ είχε δύο αγαπημένες ανιψιές την Χριστίνα και τη Ναταλία Μαυρέλη.

Αποστόλης Μαυρέλης: Αύριο Παρασκευή η κηδεία του

Η κηδεία του θα τελεστεί την Παρασκευή 24-3 -2023 & ώρα 1.30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου Πατρών & θα ακολουθήσει η ταφή θα γίνει στο Α’ Δημοτικό Νεκροταφείο Πατρών.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ