Τέμπη – Μπαλάσκας: «Υπήρχαν πάνω από 15 -20 παράνομοι μετανάστες στο τρένο, σύμφωνα με πληροφορίες»

1
2939

Ο Σταύρος Μπαλάσκας αποκαλύπτει την ύπαρξη λαθρομεταναστών στο μοιραίο τρένο των Τεμπών.

Σε συζήτηση που είχαν στον αέρα της τηλεοπτικής εκπομπής του Alpha ο Σταύρος Μπαλάσκας με τον δικηγόρο πολυτραυματία του δυστυχήματος, Γιώργο Μπαρτζώκη για το πόσοι τελικά επέβαιναν στο μοιραίο τρένο, αποκάλυψε ότι ίσως μέσα σε αυτό ταξίδευαν και μετανάστες που δεν είχαν χαρτιά.

Ειδικότερα, ο κ. Μπαλάσκας ανέφερε ότι οι πρώτες πληροφορίες από τα Τέμπη έκαναν λόγο για 60 νεκρούς. Παράλληλα υπήρξε η πληροφορία ότι στο τρένο επέβαιναν και μετανάστες οι οποίοι ταξίδευαν παράνομα.

 

Ο κ. Μπαλάσκας συνέχισε λέγοντας πως αρκετοί από αυτούς επέβαιναν στο δεύτερο ή στο τρίτο βαγόνι καθώς ο ελεγκτής πήγαινε σπάνια εκεί, ενώ συμπλήρωσε ότι οι περισσότεροι από αυτούς πιθανώς να επιβίωσαν και να τράπηκαν σε φυγή επειδή φοβήθηκαν όταν στο σημείο του τραγικού δυστυχήματος έσπευσαν τα περιπολικά.

Δείτε το βίντεο από τον Alpha:

Διαβάστε επίσης:

«Γροθιά στο στομάχι ». Στους 69 οι νεκροί στην τραγωδία των Τεμπών

Σύμφωνα λοιπόν με την 1η  μακάβρια καταμέτρηση ( που δεν αμφισβητεί κανείς ) οι νεκροί ανέρχονταν στους 44, την ίδια ώρα που στο νεκροτομείο της Λάρισας είχαν μεταφερθεί 17 σακούλες με ανθρώπινα μέλη. Από αυτούς τους 44  σορούς οι 12  αναγνωρίστηκαν αμέσως  , ενώ για τις υπόλοιπες 32 θα χρειαζόταν ταυτοποίηση με DNA.

Ακολουθεί  η επίσημη ανακοίνωση που αναφέρει ότι  : «Για τη διαδικασία βιολογικής ταυτοποίησης μέχρι στιγμής έχουν ληφθεί 55 δείγματα DNA από τις σορούς και 52 δείγματα από συγγενείς των επιβατών καθώς και 26 δείγματα από ανθρώπινα μέλη.»

Από τ ανωτέρω προκύπτει ότι οι 12 νεκροί που αναγνωρίστηκαν αμέσως  δεν βρίσκονται στους 55 σορούς από τους οποίους ελήφθησαν δείγματα DNA .Δεν υπήρχε λόγος να χαρακτηριστούν αγνοούμενοι εκείνοι οι σοροί που ταυτοποιήθηκαν

Αλλά και οι συγγενείς των 12 νεκρών , δεν είχαν λόγο να δώσουν δείγμα DNA αφού αναγνώρισαν τους δικούς τους από την 1η στιγμή. Οι εικόνες των άτυχων αυτών συμπολιτών μας άλλωστε , μονοπώλησαν τα ΜΜΕ  από την 1η στιγμή και σημάδεψαν την μνήμη μας και την …καρδιά μας .

Επομένως οι νεκροί είναι από 64 έως 67  με βάση την επίσημη αυτή ανακοίνωση , πυροσβεστικής και αστυνομίας

Στην ίδια ειλικρινής αυτή ανακοίνωση αναφέρεται όμως  ότι :  «Μέχρι στιγμής έχουν δηλωθεί επίσημα στην ελληνική αστυνομία ως αγνοούμενοι 56 επιβάτες.»

Από αυτό προκύπτει ότι σ αυτούς τους 56 βρίσκονται οι πρώτοι 32 για τους οποίους χρειάστηκε από την αρχή η λήψη DNA για να ταυτοποιηθούν .

Επομένως οι νεκροί ανέρχονται πλέον στους 68 ( 12 + 56 ) . ΤΟΥΤΟ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ αλλά με τρόπο , ώστε να μπορούν να πουν αργότερα ότι τον αριθμό των ¨έβγαλαν ¨ τα ΜΜΕ .

Τελικά η Ιατροδικαστική υπηρεσία έκανε λόγο για 57  νεκρούς (με την ταυτοποίηση και του Σύρου μετανάστη που έγινε μέσω δείγματος DNΑ ), κι ότι ταυτοποιήθηκαν και οι 56 αγνοούμενοι  .

Επομένως ¨έχουν ανακοινώσει ¨ 69 Νεκρούς , όσοι είναι στην πραγματικότητα ….τουλάχιστον .

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Να ψάξουν πολύ καλά τα οικονομικά του σταθμάρχη..Πολύ περίεργα άχρηστος και πολύ ψυχρος όταν του ανακοίνωσαν το δυστύχημα.
    Πολλές συμπτωσεις στη δική του βάρδια με ένα σύστημα τηλεδιοικησης σε λειτουργία όπως αποκαλύφθηκε να εξεταστεί άμεσα και από την ΕΥΠ ποιοι τον έβαλαν

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ