Τέμπη: Στη Λάρισα το τελευταίο αντίο στην Κλαούντια

0
3586

Η Κλαούντια είχε πάει στην Πάτρα για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας και επέστρεφε με το τρένο στη Θεσσαλονίκη, για να συνεχίσει τη φοιτητική της ζωή, ώσπου το νήμα της ζωής της κόπηκε στα Τέμπη

ο τελευταίο αντίο στην 21χρονη φοιτήτρια της ΣΣΑΣ Ιατρικής στη Θεσσαλονίκη, Κλαούντια – Αλεξάνδρα Λάτα, που έχασε τη ζωή της στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη είπε η Λάρισα.

Απαρηγόρητοι οι γονείς, τα αδέλφια της, συγγενείς και φίλοι, η διοίκηση της σχολής, οι καθηγητές και οι συμφοιτητές της, δεν μπορούν να πιστέψουν πώς η Κλαούντια έφυγε τόσο νωρίς και τόσο άδικα από τη ζωή.

 

Η τελευταία πράξη του δράματος παίχτηκε στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στη Λάρισα, εκεί όπου οι δικοί της άνθρωποι, συνόδευσαν τη δική τους Κλαούντια, στο τελευταίο της ταξίδι. Στρατιωτικό άγημα έπαιξε πένθιμο εμβατήριο.

Η Κλαούντια είχε πάει στην Πάτρα για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας και επέστρεφε με το τρένο στη Θεσσαλονίκη, για να συνεχίσει τη φοιτητική της ζωή, ώσπου το νήμα της ζωής της κόπηκε στα Τέμπη.

Κλίμα οδύνης στην κηδεία της φοιτήτριας Ιατρικής στη Λάρισα | 05/03/2023 | ΕΡΤ

Μαθητές από τη Λάρισα αποχαιρετούν την 21χρονη Κλαούντια

Τέμπη: Μαθητές από τη Λάρισα αποχαιρετούν την 21χρονη Κλαούντια

Θρήνος στη Λάρισα για την 21χρονη Κλαούντια Λάτα η οποία βρίσκεται ανάμεσα στα θύματα της πολύνεκρης τραγωδίας στα Τέμπη

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 11ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας και οι μαθητές του Σχολείου εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους της 21χρονης φοιτήτριας Κλαούντιας Λάτα, παλιά μαθήτρια του σχολείου και εύχονται Καλό Ταξίδι.

Οι μαθητές με τις τσάντες τους σχημάτισαν μια καρδιά και με τα κορμιά τους το όνομά της!

Σχετικές ειδήσεις

Σύγκρουση τρένων στη Λάρισα: Στις 3.500 ευρώ η δημόσια δαπάνη για την κηδεία κάθε θύματος

Η σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση για τα έξοδα των κηδειών θα εκδοθεί αύριο

kideia-thymatos-tempi

Σύμφωνα με ενημέρωση από το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, τα έξοδα για κάθε κηδεία θύματος από την τραγωδία με τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη, ανέρχεται σε 3.500 ευρώ.

Μάλιστα, η ανακοίνωση αυτή έρχεται ως απάντηση σε δημοσιεύματα που ανέφεραν πως έγινε «ξαφνική περικοπή» στα έξοδα για τις κηδείας και εν τέλει το κράτος θα έδινε 2.000 ευρώ. Τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα ανέφεραν επίσης ότι για τον λόγο αυτό, αρκετά γραφεία τελετών έκαναν πίσω. Ωστόσο, το υπουργείο Εργασίας ξεκαθαρίζει πως «δεν υπάρχει καμία περικοπή», ενώ όπως υπογραμμίζει αύριο θα εκδοθεί ΚΥΑ από την οποία «το ποσό της δημόσιας δαπάνης για κάθε κηδεία θυμάτων φυσικών καταστροφών ή δυστυχημάτων ορίζεται σε 3.500 ευρώ».

Από το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Σχετικά με φήμες για δήθεν περικοπή της δημόσιας δαπάνης για την κηδεία των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών υπογραμμίζεται ότι οι φήμες αυτές είναι παντελώς ανυπόστατες. Δεν υπάρχει καμία περικοπή! Αντίθετα, με Κοινή Υπουργική Απόφαση που εκδίδεται το ποσό της δημόσιας δαπάνης για κάθε κηδεία θυμάτων φυσικών καταστροφών ή δυστυχημάτων ορίζεται σε 3.500 ευρώ.

Η σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση θα εκδοθεί αύριο.

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης για Τέμπη: Συγγνώμη προσωπική, αλλά και στο όνομα όλων όσοι κυβέρνησαν

Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου: Χρυσός και πάλι ο Τεντόγλου!

Σε αργία ο σταθμάρχης και ο προϊστάμενός του από την πρώτη στιγμή

Μίλτος Τεντόγλου για την τραγωδία στα Τέμπη: «Κανείς δεν μπορεί να απαλύνει τον πόνο τους»

Τέμπη: Το αποκαλυπτικό έγγραφο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ – Απαντήσεις θα δώσει το «μαύρο κουτί»

Τέμπη – Θεσσαλονίκη: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της Σοφίας – Ειρήνης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ