Θεσσαλονίκη: Μικρός ήρωας μόλις 8 ετών έσωσε τη μαμά του που λιποθύμησε ξαφνικά ενώ οδηγούσε, καλώντας την αστυνομία

0
3599

Ένας οχτάχρονος, παρά το γεγονός πως πρόκειται για ένα μικρό παιδί, ενήργησε ως ενήλικας, αφού διατηρώντας απόλυτα την ψυχραιμία του, κάλεσε αμέσως το 100 όταν η μητέρα του λιποθύμησε.

Ένας μικρός ήρωας μόλις 8 ετών κατάφερε να σώσει την μαμά του ειδοποιώντας μόνος του τις Αρχές όταν εκείνη αισθάνθηκε αδιαθεσία την ώρα που οδηγούσε στην Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα thestival η περιπέτεια για τον ανήλικο και τη μητέρα εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Τρίτης γύρω στις 17:00 σε περιοχή στη Θεσσαλονίκη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι την ώρα που η γυναίκα οδηγούσε αισθάνθηκε αδιαθεσία το ύψος της γέφυρας του Αξιού, ενώ αφού ακινητοποίησε το όχημα, στη συνέχεια η γυναίκα λιποθύμησε.

Ο 8χρονος γιος της, παρά το γεγονός πως πρόκειται για ένα μικρό παιδί, ενήργησε ως ενήλικας, αφού διατηρώντας απόλυτα την ψυχραιμία του, κάλεσε αμέσως το 100 και ανέφερε πως η μητέρα του λιποθύμησε.

Μάλιστα κατάφερε να περιγράψει και το σημείο στο οποίο είχαν σταματήσει με το αυτοκίνητο, διευκολύνοντας έτσι το έργο των Αρχών.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν δυνάμεις της αστυνομίας, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε την γυναίκα, η οποία διεκομίσθη στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Οι αστυνομικοί έδωσαν τα συγχαρητήριά τους στον 8χρονο, τον οποίο μάλιστα αποκάλεσαν «μικρό ήρωα», καθώς κατάφερε να σώσει την μητέρα του με την ψυχραιμία του.

Τι ακριβώς συνέβη στον Λαγκαδά; “Μόνο αν είχε χάσει τις αισθήσεις του για κάποιο λόγο θα μπορούσε να φύγει από το δρόμο” λέει η μητέρα του που ψάχνει απαντήσεις

Ανάστατοι είναι οι γονείς του 26χρονου από τον Λαγκαδά ο οποίος έχασε τη ζωή του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Όπως ανέφερε η μητέρα του σε τοπικό μέσο ενημέρωσης το παιδί της δεν έπινε ποτέ ούτε οδηγούσε επικίνδυνα με αυξημένη ταχύτητα.

Για να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου θα έπρεπε για κάποιο λόγο να μην έχει τον έλεγχο και να έχει χάσει τις αισθήσεις του.

ΠΡΕΒΕΖΑ Νεκρός εντοπίστηκε 47χρονος…

Νεκρός σε σπίτι στην οδό Παναγή Τσαλδάρη στην Πρέβεζα, εντοπίστηκε ένας 47χρονος.

Σύμφωνα με την πληροφορίες τον 47 χρονο παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, από το οποίο ενημερώθηκε και η αστυνομία, η οποία και θα κάνει έρευνα για τα αιτία του θανάτου του.

epirusgate.gr

Γιάννενα: 40χρονος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του…

Ένας 40 χρόνος εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο σπίτι που διέμενε στην περιοχή της Ελεούσας Ιωαννίνων.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 40χρονος δεν μπορούσε να εντοπιστεί από φιλικά του πρόσωπα , τα οποία και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Από τις αρχές έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, ενώ τα ακρίβεια αιτία που προκάλεσαν το θάνατο του, θα προκύψουν από την νεκροψία – νεκροτομή η οποία και θα διενεργηθεί.

epirusgate.gr

30χρονος αστυνομικός πεθαίνει ξαφνικά μετά από καρδιακή προσβολή στο γυμναστήριο

Συγκλονιστικά πλάνα από την Ινδία δείχνουν την στιγμή που ένας αστυνομικός κατέρρευσε ενώ έκανε γυμναστική και πέθανε ξαφνικά.

Πλάνα από κάμερα ασφαλείας την περασμένη εβδομάδα από το γυμναστήριο στο Χαϊντεραμπάντ έδειξαν τον 30χρονο αξιωματικό, Y Vishal, να εκτελεί μια σειρά διατάσεων.

Ολοκλήρωνε ένα σετ pushups, όταν ξαφνικά σωριάστηκε!!!

el.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ