Αρχική Ειδήσεις Ελλάδα-Κοινωνία “Μαύρες” Απόκριες στην Κατερίνη: «Έφυγε» ξαφνικά ο Χρήστος Βουλιώτης, θρήνος για τον...

“Μαύρες” Απόκριες στην Κατερίνη: «Έφυγε» ξαφνικά ο Χρήστος Βουλιώτης, θρήνος για τον 55χρονο εφοριακό πατέρα 2 παιδιών

2
8730

Απέραντη θλίψη στην Κατερίνη για τον 55χρονο εφοριακό, Χρήστο Βουλιώτη, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από την ζωή.

Ο 55χρονος κατέληξε την Παρασκευή το πρωί στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, μετά από νοσηλεία.

Ο Χρήστος Βουλιώτης ήταν ελεγκτής ΣΔΟΕ και εργαζόταν στη ΔΟΥ Κατερίνης.

Ήταν πατέρας δύο παιδιών και ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία της Κατερίνης.

Η κηδεία του θα γίνει στην Αιγάνη την Τετάρτη 1 Μαρτίου και ώρα 11:30 στον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου.

Η σορός θα βρίσκεται από τις 11:00 πμ στον Ναό.

εφοριακό

Θρήνος στη Λάρισα: «Έσβησε» νωρίς ο 34χρονος Χρήστος – Αφήνει πίσω του ένα μικρό αγοράκι

θρήνος-στη-λάρισα-έσβησε-νωρίς-ο-34χρ-129396

Ανείπωτη θλίψη στη Λάρισα. Απεβίωσε σε ηλικία 34 ετών ο Χρήστος Κουτούγιας. Η κηδεία του θα τελεστεί αύριο Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 4 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

«Έσβησε» νωρίς ο Χρήστος Κουτούγιας

Ο εκλιπών αφήνει πίσω τη μητέρα του: Ευδοκία Γρηγορίου, τον αδελφό του: Αντρέα Κουτούγια, το γιο του: Βίκτωρα Κουτούγια, τη θεία του: Φωτεινή Γρηγορίου και λοιπούς συγγενείς.

Στο πένθος βυθίστηκε η εκπαιδευτική κοινότητα του Αγρινίου για την απώλεια του καθηγητή πληροφορικής  Δημήτριου Συγίζη.

O άτυχος άνδρας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών καθώς έχασε τη μάχη που έδωσε με πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε τους τελευταίους μήνες.

Η κηδεία του Δημήτριου Συγίζη θα γίνει τη Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2023, και ώρα 4 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Αγρινίου.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αγρινίου – Θέρμου.

Αναλυτικά:

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αγρινίου – Θέρμου «Κοσμάς ο Αιτωλός», με την αναγγελία του θανάτου του εκλεκτού συναδέλφου Δημήτριου Συγίδη, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια και αποφασίζει τα παρακάτω:

Να διατεθεί ένα ποσό αντί στεφάνων όπου επιθυμεί η οικογένεια του εκλιπόντος..
Να δημοσιευτεί το παρόν στον τοπικό τύπο.

Ανακοίνωση του Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Αμφιλοχίας

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Αμφιλοχίας ,με την αναγγελία του θανάτου του εκλεκτού συναδέλφου Δημήτριου Συγίδη, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια και αποφασίζει τα παρακάτω:

• Να εκφράσει στους οικείους του, τη βαθιά λύπη της εκπαιδευτικής οικογένειας για το θάνατο του συναδέλφου Δημήτρη Συγίζη. Ο συνάδελφός μας πρόσφερε άξια για χρόνια τις υπηρεσίες του στα σχολεία που υπηρέτησε ως δάσκαλος πληροφορικής. Αποχαιρετούμε τον εκλεκτό συνάδελφο που με ευσυνειδησία και προσήλωση εργάστηκε στην εκπαίδευση.
• Να διατεθεί ένα ποσό αντί στεφάνων όπου επιθυμεί η οικογένεια του εκλιπόντος..
• Να δημοσιευτεί το παρόν στον τοπικό τύπο.

Τρίκαλα: Έφυγε από τη ζωή η 43χρονη εκπαιδευτικός Ευγενία Αναστασίου

Την τελευταία της πνοή άφησε η 43χρονη εκπαιδευτικός, Ευγενία Αναστασίου, βυθίζοντας στο πένθος τη τοπική κοινωνία των Τρικάλων.

Η κηδεία της καθηγήτριας αγγλικών, τελέστηκε σήμερα, στις 12 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων.

Η άτυχη γυναίκα άφησε πίσω της τους γονείς της, Ηρακλή και Ελευθερία Αναστασίου, τον αδελφό της, Κωνσταντίνο Αναστασίου και λοιπούς συγγενείς.

Η σορός μεταφέρθηκε στον ναό στις 11.30 το πρωί, ενώ ακολούθησε καφές στην Αίθουσα κοινωνικών εκδηλώσεων του Α΄ Νεκροταφείου Τρικάλων.

Στο μεταξύ, στη Ρόδο, χθες, Παρασκευή, ο Σύλλογος Διδασκόντων του Μουσικού Σχολείου Ρόδου, συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση, μετά τη θλιβερή είδηση του πρόωρου και απροσδόκητου θανάτου της συναδέλφου Αναστασίου Ευγενίας, κλάδου ΠΕ06 Αγγλικής Φιλολογίας, εκτιμώντας το ήθος και την δεκαετή προσφορά της στην εκπαίδευση.

Θλίψη στα Τρίκαλα: Πέθανε η Εύη Αναστασίου μόλις στα 43 της – «Θλιβερή η είδηση του πρόωρου και απροσδόκητου θανάτου της»
Τρίκαλα: Το συγκινητικό μήνυμα για τη 43χρονη εκπαιδευτικό
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος: “Η συνάδελφος μας, μονιμοποιήθηκε τον Αύγουστο του 2021 και από πέρσι είχε οργανική θέση στο Σχολείο μας. Εξαιρετική εκπαιδευτικός και συνάδελφος, πάντα εγκάρδια, με χαμόγελο και ευγένεια, καλλιεργώντας την αγάπη για μάθηση, τον αλληλοσεβασμό και ενθαρρύνοντας τα παιδιά για γνώση και δημιουργία. Βαθιά συγκινημένοι από την απώλεια της συναδέλφου, αποφασίσαμε ομόφωνα:

-να εκφράσουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους συγγενείς της.

-να καταθέσουμε στεφάνι και να δεηθούμε υπέρ αναπαύσεως της ψυχής της σε Εκκλησία της Ρόδου, λόγω αδυναμίας του Συλλόγου να παραστεί στην εξόδιο Ακολουθία, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο στα Τρίκαλα.

-να καταθέσουμε χρηματικό ποσό στη μνήμη της, σε δημόσιο ίδρυμα.

Αιωνία της η μνήμη”.

«Μούδιασε» όλο το χωριό: «Έφυγε» από τη ζωή μόλις στα 57 του ο Αστέριoς – Αφήνει πίσω του 2 παιδιά

μούδιασε-όλο-το-χωριό-έφυγε-από-τη-128430

Δύσκολες ώρες και θλίψη στην τοπική κοινωνία της Ελασσόνας, στο άκουσμα της δυσάρεστης είδησης, ο Αστέριoς Γκέκας έφυγε από τη ζωή στα 57 του χρόνια.

«Έφυγε» από τη ζωή μόλις στα 57 του ο Αστέριoς

Σε ηλικία 57 ετών απεβίωσε ο Αστέριος Γκέκας.

Η κηδεία του έγινε την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023 από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Μεσοχωρίου Ελασσόνας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σε τέτοιες περιπτώσεις η σκέψη μου είναι στους γονείς και ιδιαίτερα στην μάνα. Οι χήρες και τα ορφανά θα πορευτούν με βάλσαμο τον χρόνο. Η μάνα όμως;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ