Ορκίστηκε βουλευτής ο Δημήτρης Γάκης στη θέση του Νεκτάριου Σαντορινιού

2
1296

Με πολιτικό όρκο ορκίστηκε σήμερα βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ ο Δημήτρης Γάκης.

 

Ο κ. Γάκης αναλαμβάνει την έδρα του Νεκτάριου Σαντορινιού που έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες ημέρες δίνοντας σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Ο Δημήτρης Γάκης εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής Δωδεκανήσου στις εκλογές του Ιουνίου 2012 και επανεξελέγη τον Ιανουάριο και τον Σεπτέμβριο του 2015. Διετέλεσε για 12 χρόνια, γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Νότιας Δωδεκανήσου του ΣΥΝ, ενώ έχει συμμετοχή σε μια σειρά από κοινωνικούς , επιστημονικούς και επαγγελματικούς φορείς.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έτσι κι αλλιώς δεν ψηφίζει τίποτα ο ΣΥΡΙΖΑ, άσε που πάμε και σε εκλογές. Τι την θέλει την έδρα; Απ’την άλλη εκτός τους Συριζαιους Μωραιτη Τριανταφυλλίδη Αλεξιάδη οι υπόλοιποι που ορκίζονται με πολιτικό όρκο και απαξιούν το ευαγγέλιο στο κοινοβούλιο πως κηδεύονται μετά ορθόδοξα;

  2. Α ξέχασα και την Θεοδώρα την Τζάκρη από την Πέλλα που ορκίστηκε θρησκευτικά,να μην την αδικήσω😂. Πως ρε βουλευτές και υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ ή του όποιου άλλου κόμματος σας κηδεύουν ορθόδοξα από την στιγμή που όταν έρχεται ο παπάς με το ευαγγέλιο εντός του Κοινοβουλίου κοιτάτε αλλού; Άντε από κει ηθοποιοί.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ